sobota 19. decembra 2015

A toto som nakúpila ja!



Asi už viete, že som parfémoholik, takže je jasné, že moji blízky odo mňa dostanú nádielku z tejto oblasti. Nakoľko som včera balila darčeky nedalo mi necvaknúť vám ich a ukázať vám, čo odo mňa niekto dostane. Pre prípad, že by nejaký rodinný príslušník zavítal na môj blog nejdem špecifikovať, kto budú obdarované osoby, len vám ukážem, čo pekné dostanú. Ako môžete vidieť, budú to voňavé parfémy!


Tento rok som na internete objavila krásnu Versace Versense sadu, ktorej som neodolala. Páčilo sa mi, že v sebe ukrýva 100ml veľkosť parfému (čo je vždy plus), telové mliečko a peknú taštičku. Celá kazeta pôsobí veľmi luxusne, krabica je naozaj pevná a krásna a určite sa na niečo bude dať použiť. 
Inak ak nepoznáte Versense určite choďte ovoňať a vyskúšajte si ho na pokožku. Na niekom vydrží pol hodinu, ale niekomu sadne tak, že po sebe cíti tú krásnu vôňu aj večer.



Niekto z pánskej časti v rodine dostane jeden z najkrajších pánskych parfémov Dolce&Gabbana The One. Je to úžasná zemitá pánska vôňa, ktorá podľa mňa nemá konkurenciu. Písala som o nej na blog viackrát a stále platí to isté - bežte ju ovoňať!


A posledná škatuľka je pre mňa :) Konečne to prišlo a mám tento skvost zase doma. Je to síce 18 voňavka, ktorú mám na poličke, ale razom sa stala zase moja najobľúbenejšia! Som rada, že odkedy som ju mala naposledy odpadol trochu jej boom a má ju o čosi menej ľudí, takto sa z nej teším ešte viac :) Inak neviem ako vy, ale podľa mňa je tento parfém od Chloé ten najkrajší. Aj keď za tie roky vydali kopec ďalších, tento žiaden neprekonal!

A čo vy? Urobili ste si niečím radosť? Kúpili ste si nejaký darček samé? Aký?


18 komentárov:

  1. Nádherné dárky, D&G znám, voní nádherně. Kazeta Versace- tu bych klidně brala a Chloé....na tu se asi půjdu mrknout do parfumerie.
    Hezký den.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelé úlovky ... Sada od Versace ma zaujala , čo sa týka D&G to nie je nikdy krokom vedľa aj môj ocino má túto vôňu veľmi rád . Za mňa zo značky Chloé jednoznačne See by Chloé to je moja lásky a dlho som si na ňu brúsila zuby až som ju nakoniec dostala ako narodeninový darček - preto je pre mňa ešte dvojnásobne tak výnimočná . :)
    Life is beautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ti tak býva, že keď človek dostane niečo ako darček je to ešte cennejšie :)

      Odstrániť
  3. O Chloé jsem hodně slyšela, ale ještě jsem neměla možnot vyzkoušet. Parfémy Versace mám moc rády, hezky voní a většinou mi i dlouho vydrží :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to šup ovoňať čo najskôr je to najkrajšia vôňa :)

      Odstrániť
  4. Za mňa je tiež táto Chloé najkrajšia a nikdy nemôže chýbať, aj keď v lete ju trošku podvádzam s Roses de Chloé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta Versace sada vypadá hoodně dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Páni, ta sada je úžasná :) Od Chloe si musím sehnat vzoreček, ještě jsem k ní nečuchala :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  7. No presne, tých chloe voňaviek je tak veľa až si nemôžem vybrať. Nepamätám sa či som voňala aj túto ale mne sa zatiaľ ani jedna nepáčila ... ale neskúšala som ich na tele :) po troch voňavkach som už cítila všetko rovnako :D hehe ...

    Beauty Bubble

    OdpovedaťOdstrániť
  8. och, Chloe! :D tak to sú krásne darčeky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Chloé miluju, už mám druhé balení a ač to není klasický držák, na léto je moje oblíbená :)
    army coat

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne