pondelok 28. decembra 2015

Aké boli Vianoce 2015?


Tak a Vianoce sú za nami! Sama neznášam túto vetu, ale nakoľko som dnes od 9 v robote, nedá mi proste začať inak. Ak môžete dnes ešte oddychovať tak čerpajte energiu aj za mňa, a ja sa vám pokúsim trochu spestriť dnešok príspevkom z tých mojich Vianoc. Ak by som ich mala opísať troma slovami boli štedré, prekvapivé a rodinné. 

Začnem tým- štedré :) Ak ste ako ja, tak zbožňujete prvé príspevky blogerov pretože vám ukážu čo dostali :)) Ja som teda rovnaká ale nechcela som robiť super dlhý príspevok tak vám ukážem 4 darčeky, ktoré sú podľa mňa najzaujímavejšie alebo ma najviac potešili:


Konečne som dostala tenisky! Čakala som, že to príde na narodeniny (a neprišlo) ale Ježiško asi chápal urgenciu po teniskách viac. Sú super pohodlné a veselé farebné tak sa už teším, keď si ich dám niekam von!


 Druhý darček je z kategórie zaujímavých a je to kniha Obrázková etiketa. Zistila som, že som si myslela, že kopec vecí viem a opak je pravdou! Je to naozaj šikovná kniha do každej domácností, v ktorej stačí sledovať obrázky s minimom textu. Vedeli ste že: 
Na návštevu sa chodí 10 minút po dohodnutom termíne aby sme umožnili hostiteľom dokončiť všetky prípravy bez toho aby boli nervózni?
 Alebo?

Kaviarne sú miesto, kde sa ľudia stretávajú alebo si idú napr prečítať knihu alebo časopis. Má to byť miesto oddychu a pokoja a podľa etikety je ok ak tam zákazník sedí hoci aj dve hodiny pri jednej káve. Je neslušné ak obsluha vezme zákazníkovi prázdnu šálku, pretože ho tým podnecuje o odchodu. 

Toto sú len dva príklady ale je to naozaj zaujímavá kniha, z ktorej sa dá veľa naučiť.






Po rokoch som sa konečne odhodlala pre novú zrkadlovku, tak sa na ňu už teraz teším a dúfam, že to nebude také zložité ako si to predstavujem.

  

A nakoniec 4! Kto sleduje môj instagram     tak už tento darček videl, ale kto nie tak tadáá! Po minutej 30ml verzii som sa rozhodla ísť aj do 100ml a tak je Jo Malone na mojej poličke zase. Teším sa a dúfam, že mi vydrží aspoň rok!

Keď som si včera večer pozerala vaše blogy prišiel mi v celku vtipný komentár na jednom blogu, kde dievčina nedostala pod stromček ponožky a niekto sa jej opýtal ako je to možné, že jej tam chýbali??!! Tak, ešte jeden bonusový darček, mne ponožky pod stromčekom nechýbali :))


Ozaj pri včerajšej prechádzke som si všimla, že v Tescu sú už v akcii baliace papiere a ja ten Tescový môžem vrelo odporučiť :)boli do neho balené všetky darčeky!



A na záver už len jedna vec - nezabudnite sa zapojiť do rýchlej povianočnej GA tu


A čo vy? Aké boli vaše Vianoce? Čo pekné ste dostali? Balíte darčeky do papiera či do taštičiek? Aký darček vás najviac potešil? Videli ste nejaký dobrý film?

 

 

28 komentárov:

  1. Skvělé dárečky! Zrcadlovka by se mi taky taak moc hodila!
    Moje Vánoce byly hrozně krásné, maximálně jsem si je užila. :) A pod stromečkem jsem našla župan, bačkůrky, hrneček, čaje, poměrně hodně kosmetiky, samozřejmě i ponožky... :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem za krásny komentár :)to si toho dostala naozaj veľa! :)

      Odstrániť
  2. Ja tento rok dokonca aj bez ponoziek 😞

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja tento rok dokonca aj bez ponoziek 😞

    OdpovedaťOdstrániť
  4. já ponožky nedostala :D :D zrcadlovka by mne taky moc potěšila :)

    an atypical outfit with the uggs

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja z nej mám teraz viac stresu ako radosti ale verím, že to dobre dopadne :)

      Odstrániť
  5. Knížku Etikety jsme vloni dostali s bráchou a přijde mi super :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. páni to jsi musela být spokojená, ta zrcadlovka je dobrá, také jsem chtěla foťák, ale nyvyšlo to, tak snad během roku. Teplé ponožky jsou nejlepší na zimu a ty tennisky jsou prostě NÁDHERNÝ! :)
    Pěkný den přeji :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Máš moc hezké dárky, knížka mě celkem zaujala, určitě je zajímavá :) Já dárky balila do papíru z Tesca a byl opravdu moc dobrý! -L

    OdpovedaťOdstrániť
  8. krásné dárečky! Etiketa je super! To první už jsem určitě někde slyšela, ale to s tou kavárnou ještě ne :) zajímavé! Mě je trochu hloupé takhle dlouho někde sedět a moc často to nedělám, ale už vím že můžu! Akorát bohužel dnešní zaměstnanci tohle asi moc nevidí a snaží se jen utržit co nejvíc peněz no :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj úplne presne súhlasím! Mne je to tiež blbé a hlavne vo veľa kaviarniach na človeka sliadia ako supy, takže šanca, že niekto ostane hoci aj hodinu sedieť pri jednej káve je nulová :/

      Odstrániť
  9. Milé :) a tá zrkadlovka je pecka, to by ma asi najviac potešilo, ja som si ju takto dala pod stromček 2 roky dozadu :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty tenisky se mi moc líbí:-) U mně se to letos obešlo bez ponožek, ale ani mi to nevadí, mám jich dost, tak možná až ty další Vánoce:-D U mně byly Vánoce nádherné, ten nejhezčí dárek byl kupodivu nekosmetický, náramek od Pandory:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak Pandora má úžasné veci, to sa nedivím, že potešilo najviac :)

      Odstrániť
  11. Ten parfém vůbec neznám....hezké véci si dostala :-) já dárky balím, myslím, že je to osobnější.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj aj podľa mňa :) a človek sa už pri balení teší ako niekoho obdaruje :)

      Odstrániť
  12. Etiketu mám doma už dlouho, ale nějakou neobrázkovou a je to určitě fajn věc do každé domácnosti :) Ponožky jsem dostala taky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Nedávno som si aj ja kúpila novú zrkadlovku tiež z tej istej rady ako chceš ty a som ňou ohúrená (v dobrom zmysle). :)
    http://tobecreativehasnolimits.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. jeeej tak super :) som rada, že som vybrala dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Krásné dárečky! Já balím dárky ráda do papíru. Manžel má zase raději taštičky, že je to prý hned zabalené :D To jsou ti chlapy! Mě nejvíc potěšil objektiv, parfém a váha.
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne