sobota 12. decembra 2015

Čo kúpiť na vianoce ocinovi - lacnejšia a drahšia verzia


Ako som sľúbila dnes pokračujem s tipmi na darčeky tentokrát pre ocina. Na blogu som veeeľakrát spomínala, že môjmu ocinovi je strašne jednoduché kúpiť darček, pretože ho poteší veľa vecí. Medzi iným aj kozmetika, čo mi zľahčuje nákupy ešte viac. Nakoľko som si pri poslednej návšteve všimla, že mu  dochádzajú darček bol jasný!



Nakoľko môj ocino nečíta môj blog, môžem vám ukázať dve veci, čo mám pre neho pripravené a možno inšpirujú aj vás. Jedna je drahšia verzia a jedna lacnejšia.


Začnem s tou drahšou pretože, tá sa mi predsa len páči o čosi viac. Neviem, ako poznáte voňavky manželov Beckhamovcov, ale sú veľmi príjemné. Nie až tak dávno prišla na trh novinka David Beckham Beyond a ako som ju vôňala v drogérii fakt sa vydarila. 
V prvom rade má naozaj pekné balenie - šedý papierový obal so strieborným písmom (pekné pánske a aj v celku elegantné), ktorý ukrýva ešte vydarenejší flakón. Taktiež šedý a z dola má akoby štvorcový brus.


Najpodstatnejšia je vôňa a tá stojí za to. Je to taká tá typická pánska vôňa s prvkami kože, kardamónu, čierneho korania, vanilky a pačuli. Ak si ju neviete predstaviť, ovoňajte :) predpokladám, že sa vám bude páčiť rovnako! 
Vôňa vydrží pomerne dlho a je príjemne výrazná. Nie je to žiaden bolehlav - pekná, príjemná, pánska vôňa.


Druhý darček je v lacnejšej kategórií, ale to nič nemení na tom, že je super a ocino sa určite poteší. Ak váš ocino, brat, priateľ športuje je podľa mňa vždy príjemné, dať si po športe na seba niečo fresh, ľahké príjemné. A také sú úplne Adidas výrobky. Vždy sa mi páči kombinácia so sprchovými gélmi, ktorá je praktická a znásobí ten voňavý pocit.


Kolekcia Champions Leaguje Star Edition je hádam najvydarenejšia za poslednú dobu, pretože je výraznejšia a dlhšie vydrží. Sprcháč mal doma aj môj manžel, takže mám recenziu s prvej ruky! 
Toaletka má 100ml takže sa s ňou páni môžu oblievať podľa potreby :))Vonia veľmi príjemne, sviežo, čisto ale zachováva si tie pánske tóny - neviem si predstaviť lepšiu vôňu po hodinke squashu! 

A sprchový gél je super doplnok. Tá istá vôňa v príjemnej gélovej konzistencii. U nás doma či už u rodičov,alebo svokrovcov Adidas vždy v nejakej forme je a nie je to len tak, pre nič za nič :)

A čo vy a darčeky ocinovi? Čo pre neho máte? Používal niekto u vás doma niečo z Adidasu?


14 komentárov:

  1. Vďaka za tipy, vždy mám problém s tým, čo kúpiť na vianoce ocinovi. Adidas, aj Davida už mal a sú to fajn vône, takže nejaký kozmetický balíček sa mu určite ujde :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak potom daj vedieť čo si vybrala,keďže máme očividne podobný vkus :)

      Odstrániť
  2. Já mám pro tátu hrníček na espresso a kvalitní zrnkovou kávu, protože vím, že přesně tohle mu udělá radost :) Můj táta taky používá sprcháče/deodoranty/toaletky Adidas, takže s tím bych taky uspěla :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. toto je inak super nápad!Môj ocino je tiež kávičkár, takže sa možno budúci rok inšpirujem :)

      Odstrániť
  3. Skvělý tipy! :) Já vždy taťkovi se ségrou nakoupím tolik kosmetiky, že to vždy vypadá, jak kdyby jsme vybraly celé dm. :D :) Jinak podobný článek jsem taky plánovala, protože jsem koupila taťkovi na Vánoce overal z Primarku (chtěl vtipné dárky :D), ale když mi dnes ráno u snídaně řekl, že čte můj blog, tak už článek asi nezveřejním. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeejda no to potom určite nerob, bola by škoda, keď máš super darček aby došiel o prekvapko :)

      Odstrániť
  4. Ja tento rok ocinovi kupujem alkohol a nejakú tú kozmetiku, myslím si, že kozmetika je klasika :) a nič sa ňou nepokazí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hezký tip :) Kosmetika nikdy neurazí a třeba můj táta má enormní spotřebu voňavek, takže pokud se mu jich sejde víc, má velkou radost :D

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak aj môj ocino a svokor :) polovičky sú ,,nadšené" keď sa drahý parfém minie za mesiac:)

      Odstrániť
  6. Super tipy, ta vůně od Davida mě zaujala, docela uvažuji o tom, že bych jí tátovi pořídila.. :) takovéhle články se před Vánocema rozhodně hodí! :D

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pro taťku se mi dárky vymýšlí nejhůř, protože vždycky říká, že nic nepotřebuje a stačí mu jen nějaká maličkost, ale já bych mu vždycky chtěla dát víc. Děkuji za inspiraci. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako vidím, to je univerzálne prehlásenie každého tatina :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne