pondelok 14. decembra 2015

Hejteri alebo nadšenci?


Dať niekomu na Vianoce alebo sviatok kozmetický balíček podľa mňa nie je žiadna hanba a mrzí ma, keď to tak ľudia berú. Beriem, že nie všetky balíčky sú úplne cool (a tie potom robia zlé meno tým dobrým) ale dnes vám minimálne ukážem dva, ktoré by podľa mňa potešili každú z vás. 
Píšem to už roky, ale podľa mňa víťazom v darčekových balíčkoch je jednoznačne Dermacol. Víťazí jednak cenou - väčšina balíčkov sa pohybuje okolo  10€ a jednal pochopiteľne obsahom.


Pre milovníčky trblietok a jagavých vecí je top darčekom tento dekoratívno/pleťový balíček, ktorý obsahuje riasenku na objem, micelárnu vodu a kozmetickú taštičku. 


Magnum Maximum Volume riasenka je taká Dermacolácka stálica na ktorú sa môžete spoľahnúť. Ja sama som ju mala dávnejšie a okrem sľubovaného objemu riasy aj pekne predĺžila. Má pekné čierne elegantné balenie, ktorým nepohrdne baba ktorá mi 20 ani žena, ktorá má 40. 

Druhý darček je hádam ešte lepší a využiteľný pre 98% žien- Dermacol do balíčka vložil Elixir micelárnu vodu. Okrem toho, že micelárna voda pekne odličuje obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá pokožku regenruje a spevňuje. A koho pleť toto nepotrebuje? 
Čo musím inak pochváliť je, že micelárka je balená ešte v ochrannom obale, aby nevytiekla. Presne minulý rok sa mi stalo, že som mala v balíčku telové mlieko, ktoré vytieklo a zašpinili taštičku v ktorej bolo. No verte mi, mala som vtedy hnevu na rozdávanie.



Ak bude obdarovaná kozmetická štramáčka pravdepodobne nepotrebuje kozmetickú taštičku. Potom vždy potešia skôr balíčky bez nej, kde je zvyčajne viac výrobkov (na úkor taštičky). Mne sa páči veľmi táto sada s Rebarborou a jahodou. 


Na blogu som už raz Rebarborovú edíciu recenzovala, ale o dobrom sa môže aj viackrát. Je to úžasne sladučká sada ktorý vám vyčarí úsmev na perách. Kombinácia rebarbory a jahody je pomerne netradičná a taká je aj tá vôňa- nie je prvoplánovo sladká, tá rebarbora tomu dodáva akoby citrusový nádych. V konečnom dôsledku je to sladko-svieža vôňa, ktorá prekvapí a poteší. Vianočný balíček ukrýva tri rovnako voňajúce výrobky -telové mliečko,sprchový gél a peeling. V podstate všetko, čo potrebujete pre hebkú a voňavú pokožku!

Nech už balíček dáte hocikomu verím, že sa poteší, pretože je málo značiek tak známych a s dobrým menom ako je Dermacol. Ten poznala aj moja babička a verte mi, že mala od beauty guru veru ďaleko. Aj keď mi balíčky nikto na Vianoce nekupuje (kupujem si ich sama po vianociach) je to podľa mňa super darček, ktorý by ma potešil. Sú tam super výrobky, ktoré sú zvyčajne krásne zabalené a ktoré človek vždy využije!

A čo vy? Ste odporcami balíčkov ako darček? Dostávate ich? Kupujete ich? Máte nejakú obľúbenú značku?

12 komentárov:

  1. Milujem kozmeticke balicky a hlavne tie s kozmetickymi tastickami, ak sa mi paci tasticka kupim si ju bez ohladu nato ake su v nej vyrobky, ved tie vzdy niekoho potesia :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. z kozmetickych balickov som byvala nadsena ked som mala tak 11 rokov a sprchovy gel bolo pre mna nieco luxusne, co som dostala len na vianoce. (po zbytok roka som pouzivala tuhe mydlo). aktualne to povazujem za lenivost, ci nedostatok casu porozmyslat nad skutocnym darcekom. malokedy mi vyhovuju vsetky produkty, ktore balicek obsahuje. pravdupovediac - v tychto balickoch byvaju velmi casto veci, ktore by mi normalne ani nenapadlo si sama kupit. skratka - ked ich dostanem, tak "nejak to dominam ked to uz mam". taktiez mam pocit, ze sa casom stali akymisi "lacnymi". nekvalitne cinske tasticky a dva-maximalne tri produkty. ale pre pripad, ze potrebujete tasticku na cestovanie, alebo pouzivate dane produkty bezne odporucam pockat na kupovanie po vianociach. vtedy byvaju aj o 90% zlacnene. taktiez velmi vyhodne ceny mava tesco 24teho decembra.

    Beauty by Bellatrix

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. juuuj nakupovanie po vianociach to je moje hobby! Akurát sa posledné roky vyhýbam tým taštičkovým balíčkom lebo s nimi fakt nemám čo robiť, takže hľadám také tie v papierových krabičkách:)

      Odstrániť
  3. Když si dá člověk pozor a koupí balíček výhodně, pak říkám, proč ne..ale mnohdy koupit věci zvlášť vyjde levněji než v balíčku..a ta "kosmetická taška" navíc je podle mě naprostá zbytečnost, která pak za ten příplatek nestojí..

    Michael
    Vyhraj Nikon D5500

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja to beriem ako samozrejmosť každého balíčku, že vyjde lacnejšie ako veci zvlášť, inak určite ee:)

      Odstrániť
  4. Produkty s rebarborou bych chtěla určitě vyzkoušet :) Taky si nemyslím, že takovéto balíčky jsou špatné a přijdou mi naopak opravdu výhodné, protože nemusím třeba dvě věci kupovat zvlášť. -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite vyskúšaj ak máš rada sladšie vône budeš nadšená :)

      Odstrániť
  5. já jsem pro balíčky, líbí se mi různé druhy a když mi ho někdo dá k Vánocům, jsem ráda. :) Nejraději mám originální balíčky... - zajímavé vůně, v různých košíčkách... z těchto tvým, co jsi vybrala se mi líbí ten s tím sprchovým gelem od Dermacolu, ty já miluji.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ak si dá niekto námahu a vyskladá balíček presne podľa chuti obdarovaného je to najsamlepšie :)

      Odstrániť
  6. Balíček od dermacolu by som brala :DD
    www.vanesasworld.blogspot.com aj s Vianočnou giveaway, do ktorej pozývam teba a aj tvoje čitateľky :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne