štvrtok 3. decembra 2015

Moja každodenná pleťová/telová rutina


Ešte dávnejšie mi došla na email požiadavka nech napíšem o svojej pleťovej rutine, tak som sa k tomu dnes konečne dokopala a prinášam príspevok o tom, ktoré výrobky používam vyslovene denne. Sú to dni mimo masiek, peelingov, zábalov, proste bežný deň.

1, ráno


 Ráno začínam fakt jednoducho a používam len krém na tvár - momentálne Doliva, na ktorú ste si mohli prečítať recenziu tu:klik a sérum na riasy, ktoré treba používať 2x denne. Doliva pleť krásne hydratuje a pripraví ju na nanesenie make-upu. Páči sa mi, že strašne rýchlo zasychá, čo je príjemne ak sa človek ráno ponáhľa.

2, večer pred sprchovaním


Odlíčenie musí byť! Spomedzi všetkej kozmetickej činnosti mám túto činnosť najmenej rada. Aj napriek tomu sa odličujem poctivo a nikdy nejdem spať nalíčená. Momentálne používam príšerné odličovacie mlieko Dr. Hauschka, ktoré určite neodporúčam a hyalurónovú micelárnu vodu od Dermacolu. Vode som sa venovala viac v tomto príspevku  ale v skratke platí, že je to výborná micelárka, ktorá si poradí s každou riasenkou! 

3, Sprcha a krémovanie


Sprchu mi najčastejšie spríjemňuje Ziaja sprchový gél s kokosovou vôňou, ktorý je proste geniálny! Kokosová vôňa/príchuť je moja najobľúbenejšia a aj vďaka tomuto sprcháču sa každý večer odhodlávam do sprchy :)) Určite odporúčam, za pár korún máte fakt dobrý sprcháč. 

Po sprche sa prehodím do menej výraznej vône ale u tej istej značky! Kozie mlieko je jedna z najkrajších kozmetických vôní - vonia jemne, príjemne a ideálne sa po ňom  spí. Toto telové mlieko má navyše super konzistenciu a schne veľmi rýchlo. Je redšie ako maslo, preto bude vyhovovať aj viac ľuďom. 



4, večer a pleť

Pleti sa venujem večer najviac a začínam s výrobkom Sébium Global.Sébium Global som spoznala na bioderma evente, kde nám o ňom Lucka z Biodermy rozprávala pomerne do hĺbky a zistila som, niečo, o čom som netušila- že sa dá nanášať lokálne. V prípade, že sa mi na pleti objavia nejaké vyrážky nanesiem na nich Global a do pár dní sú stiahnuté a preč. Ak však máte na pleti akné môžete Global používať aj na celú tvár a potom bude pôsobiť komplexne. Ja osobne ho odporúčam používať len večer - pretože ráno by vám nemusel pekne pracovať s make-upom. Na noc veľmi pekne lieči vďaka unikátnemu spojeniu patentu Fluidactiv® a Bakuchiol. Aby ste sa potom nezlakli- sérum môže na pokožke mierne štípať, ale je to len také malilinkaté štipkanie, na ktoré si hneď zvyknete.
Okrem liečivej časti má sérum ešte dve veľké výhody- krásne vonia (ako melón) a má príjemnú ľahkú konzistenciu. Viac info o ňom nájdete na www.bioderma.com

Následne nanášam na pleť pleťový krém, ktorým je teraz Doliva spomínaná vyššie :)

Potom idú oči, kde používam dva pre vás už možno známe výrobky:

Prvým je Medik8 očné sérum, ktoré som recenzovala tu:klik a je to jedno z najlepších očných sér, aké som kedy mala. Očné okolie rozjasní, vyhladí a zamedzi vzniku kruhov pod očami. Posledné dni som mala celkom zlý spánok, takže sa teším a neexistenciu kruhov pod očami pripisujem tomuto séru.

Čo sa týka hydratácie sérum mi úplne nestačí, takže si na neho dám Bioderma Sensibio očný krém. Plnú recenziu nájdete tu:klik a stále za mňa platí, že je to super očný krémik najmä teraz na jeseň a zimu, pretože jeho hydratácia je na 1*!


 Pred spaním

Pred spaním ma čakajú už len dve veci a to krém na ruky a balzam na pery. Krém na ruky používam teraz obyčajný Garnier z drogérky, ktorý je prekvapivo veľmi dobrý. Je pomerne hutný a dosť mastný, čiže si na ňom ,,zgustnú" najmä suché ruky. Za dve eurá je ale fajn a ak máte suché ruky ako ja odporúčam.

Balzam na pery som recenzovala pred pár dňami tu  a na domáce použitie je fakt super.Pekne vonia a hydratácia mi úplne vyhovuje! 


Aby som ešte na záver nezabudla víťazkou blogovej GA sa stala Kathy.V, ktorej moc gratulujem :) Ostatní víťazi boli kontaktovaní na stránkach, kde sa zapojili a ak ste nevyhrali, žiadne smútky giveways bude na mojom blogu ešte mnoho!

Z mojej pravidelnej rutiny je to všetko, jediné, čo mi teraz napadlo je, že som zabudla dodať deodorant :) aj ten používam denne a momentálne je to Bioderma, ktorá je tak dobrá, že si zaslúži asi samostatnú recenziu!

A čo vy? Čo je vo vašej pravidelnej rutine? Máme niečo rovnaké?

14 komentárov:

  1. Tak tvoje pleť musí být jako v bavlnce. :) Líbí se mi ty produkty od Ziaja, budu muset vyzkoušet. :)
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Global byl na mě moc agresivní a oční krém mi přišel, že nic nedělal a byl až moc lehký. Micelárku Dermacol chci taky zkusit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ráno používám chladivý oční gel a pak hydratační krém. Večer čistící mléko, sem tam masku a před spaním noční krém, aktuálně už proti vráskám :3

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tvá pleť se ale má. :-) Já se třeba vždy musím dokopávat k tělové péči, nebaví mě mazání a hlavně, když je teď zima, raději hned přes sebe přehodím huňatý župan a na tělovou péči si ani nevzpomenu. Za to s pleťovou péčí si dávám záležet a na biodermu nedám dopustit. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeejda ale to treba tiež :) ale chápem, mňa to nebaví rovnako :)

      Odstrániť
  5. Ziaja je nozaj výborná značka :)
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na moju Vianočnú giveaway- http://leekralova.blogspot.sk/2015/11/giveaway-ahojte-dnes-mam-pre-vas.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Produkty od ziajy vypadají moc dobře a hlavně mě zaujalo to sébium global, takže na to jdu hned mrknout :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to inak bude čoskoro u mňa na blogu v GA, tak sa potom nezabudni zapojiť :)

      Odstrániť
  7. Balea maslo na pery vyzerá úchvatne. :P
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na vianočnú giveaway na mojom blogu:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2015/11/christmas-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne