štvrtok 10. decembra 2015

Nové vlasy!


Už som vám párkrát na blogu spomínala, že plánujem vlasovú zmenu, akurát som nevedela akú. Rozmýšľala som nad šedivou, blond, miestami aj nad ryšavou ale poznáte to,človek mieni, kaderníčka mení. Priznám sa, že som k nej išla s tým, že chcem ísť do šediva ale po konzultácii som sa rozhodla prejsť na niečo prirodzenejšie, na čom môžeme postupne stavať. A tak sa z mojich pomerne tmavo hnedých vlasov stali svetlejšie, akoby lieskovorieškové. Pre niekoho to môže byť možno aj malá zmena, ale ak si vezmem, že takto pred rokom som mala vlasy čierne, na mňa je to zmena až až! Neviem ako u vás,ale mňa návštevy kaderníčky nikdy nevyjdu lacno, takže som si povedala, že keď mam drahé vlasy, idem sa o nich aj náležite starať!


Na moje prekvapenie, moje domáce zásoby ukrývali len jeden šampón na farbené vlasy (ktorého som bola mierne presýtená) tak som lovila v zákutiach internetu a našla som tento CHI Royal Treatment Pure Hydratation.  
Šampón je určený pre suché a farbené vlasy(mám a mám), ktorým dodáva hydratáciu vďaka extraktom z hľuzovky a morských perál. Medzi jeho ďalšie plusy patrilo ošetrovanie farby a hĺbková výživa. Mne padol do očí hneď na prvý pohľad aj vďaka krásnemu baleniu -možno pomerne obyčajná červená tuba ale s vrchnákom, ktorý vyzerá ako kráľovská koruna! Naozaj pekný detail, ktorý poteší (nielen) ženské oko. Šampón má klasickú konzistenciu (redšia) a veľmi dobre sa vo vlasoch nanáša. Príjemne pení a ľahlo sa vymýva. Čo sa týka vône, povedala by som, že je to taká čistá, kadernícka vôňa - žiadne tutti frutti nečakajte :) Tá na druhú stranu nemôže vadiť nikomu, je príjemná, čistá.

Používanie šampónu je pomerne bežné:
  • umyjete vlásky
  • nanesiete potrebné množstvo šampónu na mokré vlasy - ja si dávam toľkoto
  • následne vytvoríte penu
  • umyjete! 
  • ja ešte vždy nanášam kondicionér, alebo masku - pretože inak by boli moje vlasy nerozčesateľné a omnoho suchšie
Aby ste videli rozdiel pred a po (tá rovnosť bohužiaľ nie je vďaka šampónu, ale tým, že si fúkam vlasy na kefu:)



Vlasy sú po použití krásne lesklé, hebké a tvarovateľné. Vlasy mám teraz farbené približne mesiac a farba je naozaj stále krásna, lesklá, žiarivá. Pripisujem to jednak kvalite použitej farby a jednak výrobkov, ktoré momentálne používam. U CHI ma tieto dobré výsledky ani príliš neprekvapujú, je to celosvetovo obľúbená značka používaná najmä v salónoch. Šampón má 355ml a na http://www.nanicvlasy.sk/ stojí +- 13€, čo je bežná cena takýchto výrobkov. 

A čo vy? Investujete viac do vlasových výrobkov ak si doprajete zmenu u kaderníčky? Plánujete nejakú zmenu s vlasmi? Skúšali ste niečo od CHI?

12 komentárov:

  1. Ta barva je moc hezká :) Já měla před dvěma lety melír a dost jsme si tím vlasy zničila, pak jsem si dávala chvíli přelivy a teď už mám více méně svou barvu, ale pořád to není ono, Vlasy se mi stále rychle mastí, ale zároveň jsou konce sušší. Čekám, až mi zbytky po barvení konečně odrostou. Ale asi si pořídím taky kvalitnější produkty, protože v poslední době mám vlasy vážně divné :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. produkty vedia veľa zmeniť a vlasom dopomôcť. Mne dala kaderníčka na vlasy počas farbenia nejakú špeciálnu regeneračnú kúru (a keď mi ju dávala hovorila som si že bla bla bla aj tak to nič neurobí) ale mala pravdu, vlasy sa lepšie češú, nemotajú sa a sú hydratovanejšie :)čiže ak ťa trápia vyskúšaj niečo kvalitnejšie, verím, že spoznáš rozdiel :)

      Odstrániť
  2. Tento tvoj sampon nepoznam, ale na vlasove vyrobky nedam dopustit. Tiez som experimentovala a od maja som sa stala z brunetky blondynkou. Vlasy mi zachranil Olaplex na domace pouzite. Uz by som niekedy moja napisat recenziu :-)

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. o tom som ešte nikdy nepočula, tak prosim napíš, nech sa môžem inšpirovať :)

      Odstrániť
  3. Tá farba je super! Ja tiež pozerám po niečom podobnom, ale jaksi sa mi nechce farbiť... Po 8 rokoch farbenia na čierno si dávam pauzu a začnem až pri sivých :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeejda to snáď nie :) pre mňa je farbenie vlasov (či už doma alebo profi) úplne deň na ktorý sa teším aj týždeň, mám strašne rada ten pocit zmeny :)

      Odstrániť
  4. na tvojom mieste by som si nechala vlnite vlasy, mas ich velmi pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) veď častejšie aj sú, komu sa s nimi chce každý deň niečo robiť :)

      Odstrániť
  5. Máš fakt krásné vlasy a ta barva se mi moc líbí :) CHI je opravdu kvalitní značka a určitě se ti o vlasy postará, já od nich bohužel ještě nic nevyzkoušela....-L

    OdpovedaťOdstrániť
  6. naprosto chápu, jak tu změnu myslíš - barvila jsem se na černo skoro 7 let :) a až letos se mi povedlo se toho zbavit :)
    gray ootd

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne stačil rok s takmer čiernou farbou a mala som jej dosť :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne