utorok 15. decembra 2015

Pre tých balíčkových hejterov a kamarátky


Včera sme si potvrdili nie až tak šokujúcu a vec a to, že nie všetci sú fanúšikovia darčekových taštičiek. Nedivím sa, čakala som to a preto som mala v zálohe tento článok, kde vám ukážem ideálny darček pre kamarátku, ktorý si môžete vyskladať aj samé. Predpokladám, že vaše kamošky poznáte a preto nie je úplne odveci namixovať im darčeky, ktoré ich potešia a sadnú im. Aby som si vytváranie balíčka uľahčila, tak balíček obsahuje moje momentálne veľmi obľúbené výrobky, ktoré kúpite na nete alebo v drogérke za priaznivé ceny. 


Ak by som mala o čosi väčší rozpočet dala by som do balíčku kamoške určite nejaký parfém. Mne veľmi učarovali parfémy Beyoncé, ktoré stoja čosi cez 10€ a sú naozaj úžasné. Sladučké, dlho držiace a kvalitné. Heat je úplne stvorený na zimné obdobia, určite kamoške presladí zamračený deň.


Druhý darček môžete kúpiť aj s najnižším rozpočtom, pretože stojí vyslovene pár eúr. Na http://www.parfemy-elnino.sk/ zoženiete tento DOKONALÝ Rimmel rúž za 2,3€ čo je deal pre každý rozpočet. V Lasting Finish edíciu je kopec farieb a stavím sa, že tam nájdete ten pravý pre vašu kamošku. Mne osobne učaroval 120 Cutting Edge,čo je tá najkrajšia farba na zimu akú si viete predstaviť. Prekrásna bordovo/fialová farba, ktorá drží na perách hodiny a nevysušuje. Navyše vonia krásne sladko a nerozpíja sa. Mne vydrží rúž aj obed či poobednú kávičku a nemusím sa báť, že keď dojem rúž bude preč. Opäť jedna z mnohých lacných vychytáviek, ktoré by vám nemali chýbať. 


Až teraz mi došlo, že aj moja obľúbená riasenka je od Rimmelu! Riasenku som na blogu recenzovala cca pred troma mesiacmi a aj keď sa mi páčila už vtedy, v poslednej dobe stúpla ešte o 10 pozícií vyššie. Tmavo zelená Wake me up riasenka vám za pár minút urobí obrovské mihalnice a tým pádom krásne otvorí oči. Nedrolí sa, nevysychá, nelepí riasy, proste robí s nimi to, čo má. Riasenka sa vždy hodí a ak kamoške kúpite takú, čo stojí fakt za to, bude vás určite zbožňovať!
 

A posledný darček je potešenie pre líčenie sa ale aj pre oko. Najdokonalejšie líčka na trhu Blushing Hearts od Make-up revolution sa priam žiadajú byť darčekom. Ak by som ich dostala rozplyniem sa hádam od šťastia, pretože sú tak krásne, že sa to k tej cene až priam nehodí :)) Za cenu okolo 7€ máte krásny darček, ktorý bude podľa mňa vaša kamoška stále niekomu ukazovať, ako ju bude tešiť:)) Navyše, líčka nie sú len pekné ale aj super líčia. Majú úžasnú pigmentáciu, dlhú výdrž a farby, ktoré lichotia pokožke. 

Ak by ste kamoške kúpili všetky tieto veci vyšlo by vás to na cca 32 €. Kľudne z balíčka môžete ubrať alebo vybrať niečo iné, čo by vašu kamošku potešilo viac. Za mňa sú tieto vecičky fakt topky na mojej poličke, ktoré vám môžem s kľudom na srdci odporučiť. Ak teda nemáte radi kupované balíčky, ktoré sú robené dopredu, ide to aj takto!

A čo vy? Čo ste kúpili alebo idete kúpiť kamoške? Potešilo by vás niečo z tohto?




10 komentárov:

  1. Ďakujem, už som si myslela, že mám všetky odtiene rúžov, čo na zimu potrebujem (cca 10), ale zase sa objavil nový! :D trošku sa mi podobá na Rimmel Kate 05, ale určite ho pôjdem aspoň omrknúť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja si to vždy hovorím a potom nejaký nájdem a žasnem :) Tak ho určite omrkni je mega super!

      Odstrániť
  2. Aj za málo peňazí veľa muziky. Riasenka sa hodí vždy, a rúže sú klasika, ktoré neurazia. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rtěnka má opravdu nádherný odstín! Z této srdíčkové edice mě ale víc zaujaly rozjasňocače, takže to bych uvítala třeba já :) -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj tie sú prekrásne a ako poznam MR tak aj určite kvalitné :)

      Odstrániť
  4. Krásne produkty, potešilo by ma všetko :)
    www.leekralova.blogspot.sk aj s Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak dúfam, že dostaneš nejaké pekné vecičky, ktoré potešia rovnako :)

      Odstrániť
  5. je pravda, ze toto by potesilo mna aj kamosku :) Dobry vyber!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne