pondelok 7. decembra 2015

Predčasné Vianoce! Jo Malone na Slovensku!!


Keď mi v piatok ráno mi jedna super kolegynka napísala SMS, že parfémy Jo Malone sa dajú kúpiť už aj na Slovensku skoro som odpadla! Už žiadne naháňanie na dovolenkách, zbytočné cesty do Viedne.. Konečne niekto dostal rozum a začal predávať tieto skvosty aj u nás!

Ak náhodou neviete kto je Jo Malone, tak je to britská (nielen) parfémová značka, ktorá nesie meno po jej zakladateľke. Jo Malone začínala svoju kariéru ako kvetinárka a tým, že vône boli odmalička niečo, čo rada objavovala a mixovala do kopy, rozhodla sa toto svoje nadšenie preniesť ďalej do výroby parfémov. Nakoľko kvetinárčenie nie je najvýnosnejšie povolanie, aby si Jo prilepšila po večeroch pracovala ako kozmetička, kde si začala miešať svoje vlastné výrobky. Jej ,,kozmetické" začiatky začali, keď zistila, že produkty, ktoré sama vyrába zákazníci zbožňujú a toto by možno mohla byť ďalšia cesta, ktorou by sa mohla uberať. Takto v roku 1994 otvorila v Londýne svoj prvý beauty obchod a odvtedy jej sláva len a len rastie.
Čo treba povedať o jej parfémoch je, že väčšina z nich sú netradičné a unisex vône. Jej parfémy patria do kategórií Niche parfémov, čo znamená, že za ich špecifickú vôňu je bohužiaľ potrebné priplatiť si. Aby ste chápali, čo myslím, pod pojmom netradičné:

Limetka, bazalka a mandarínka


 
Ambra a pačuli

 
Pivonka a púder

 

Earl Grey a uhorka

 

Mám pocit, že v súčasnosti má Jo Malone viac ako 60 vôní, pričom každoročne prichádzajú rôzne limitované edície a novinky. Pri kupovaní jej parfémov vám radím dve veci:
  • ovoňajte ich predtým. Málo kto, si vie predstaviť ako vonia uhorka a earl grey tak aby ste potom neboli smutné
  • dajte im čas. Môžete si na seba ten parfém streknúť a pomyslieť si jeeejda to je smrad, ale po pol hodine to bude ,,ten najlepší parfém"  
Sú to naozaj krásne, špeciálne vône, ktoré má veľmi málo ľudí (aspoň na Slovensku :) Aby som nezabudla to najhlavnejšie, eshop, ktorý konečne osvietilo je parfums.sk, za čo im gratulujem a verím, že teraz pred Vianocami urobia mnoho žien neskutočne šťastných.

A čo vy? Máte nejaký strop, ktorý ste ochotné dať za parfém? Voňali ste niekedy Jo Malone?









8 komentárov:

  1. Pro mě je to teda úplná neznámá, ale mají nádherný design :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono tým, že ich majú málokde ich naozaj málo ľudí pozná :( tak keď budeš na dovči a budeš ich vidieť určite ovoňaj :)

      Odstrániť
  2. Značku neznám, ale vypadá opravdu zajímavě a má i krásné fakonky :) Určitě na ně na netu kouknu! -L

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Myslím, že jsem už někde ty krásné flakonky viděla, ale to možná jen v časopise. Jinak značku vůbec neznám. Ale moc mě zajímá, jak voní Limetka, bazalka a mandarinka nebo Earl Grey s okurkou. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neuveriteľné sa stalo skutočným . Neverím vlastným očiam že sa Jo Malone dostala ku nám . Dodnes som nevedela čo chcem pod stromček a teraz vďaka tvojmu postu už viem . Moja peňaženka zaplače ale doprajem si . Pokukovala som po vôňach hrozne dlho ale ešte stále sa neviem rozhodnúť . :) Dúfam že do Vianoc som stihnem .... :-D
    Life is beautiful

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rozhodnúť sa je V tomto prípade fakt ťažké :/ držím palce A som zvedavá :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne