štvrtok 17. decembra 2015

Za posledné dni

Neviem aké sú vaše posledné dni, ale ja mám tradične pocit, že nič nestíham. A to mám prosím pekne darčeky nakúpené pomaly rok dopredu a nakoľko nemám doma trúbu nepečiem. Ale tak či onak sa mi nedarí ísť spať pred jednou ráno a dni ubiehajú rýchlosťou blesku.
 Ak ste v zhone ako ja, verím, že vás poteší dnešný článok, kde bude viac fotiek ako textu. Rozhodla som sa s vami podeliť o radosti z posledných dní :)


Druhé Vianoce v spoločnom bývaní a naša tradícia skorého zdobenia pokračuje! Ideme na to západoeurópskym spôsobom a bytík si zdobíme už v prvý adventný víkend. Takto sa aspoň tešíme na Vianoce poriadne dlho! Moje dve obľúbené ozdoby sú šišky na prvej fotke (ani neviem prečo) a chutný tučniak. Hovorila som si, že si ho kúpim keď bude v zľave, ale dobre že som nečakala,lebo do zliav sa všetky vypredali! O a jedno aj druhé je z Tesca, ale z minulého roku :/


Mánia veľkých náhrdelníkov ma stále neprešla! Stále sa ich neviem nabažiť a kde chodím tam ich obdivujem a kupujem! Jediný rozdiel asi je, že v lete preferujem náhrdelníky v rôznych skoro až neónových farbách a teraz siaham po zlatej, striebornej, čiernej, bielej – proste jemnejšie, elegantnejšie a menej kričiace farby. Môj jediný problém s týmito náhrdelníkmi je ich skladovanie. Ako ich skladujete vy? Ja ich mám na takých háčikoch, ktoré sú určené na náhrdelníky, ale často sa mi stáva, že ako sa snažím nejaký dať si dole všetky mi padnú, zapletú sa a ja chrlím slová, ktoré by dámy chrliť nemali J Navyše keď sa vám to stane ak sa ráno ponáhľate do práce. Ale späť k tomuto krásavcovi!


Môj posledný prírastok je tento krásavec, ktorý som dostala z  http://postovnezdarma.cz/ . Aj napriek tomu, že je fakt mohutný je neskutočne ľahký. Celá záhada za jeho ľahkosťou je skrytá v tom,  že je robený z jemného silikónového vlákna, aké je napr. na hubke na čistenie hrncov. Je to šikovné a praktické zároveň! Okrem toho, že to má výhody v tom koľko váži, je to super aj v tom, že sa nemusím báť, že sa roztrhá ak mi náhodou spadne. Náhrdelník je super teraz na zimu, pretože dodá šmrnc každému roláku! Niekedy stačí tak málo, keď sa vám nechce vymýšľať, že čo na seba! Obyčajný rolák a veľký náhrdelník a ste vybavené! Inak, ak sa zapáčil aj vám na výber sú tri farby, takže určite nájdete nejaký podľa svojho gusta! Ja náhrdelníky alebo inú bižutériu kupujem aj rodine či kamarátkam na sviatky je to podľa mňa vďačný darček a aj keď niekoho nepoznáte úplne dobre, je veľká šanca, že sa mu trafíte do vkusu – stačí ak kúpite niečo menšie, nie úplne farebné a je to! Neviem, koľko z vás ma zobralo vážne ale ak budete mať cez sviatky trochu času navyše odporúčam sa ísť pozrieť na danú stránku, pretože tam majú fakt pekný výber náhrdelníkov, ktoré stoja za to. Ja by som si okrem tohto vedela vybrať ešte ďalších 10, pretože výber je tam široký a naozaj stojí za to.


A teraz zopár fotiek z výletu! Včera som bola vo Viedni a všimla som si, že Rakúske H&M je veru o krok dopredu! Ich stojany s dekoratívkou vyzerajú priam luxusne! Ja som si dala embargo na nakupovanie, ale bolo z čoho vyberať!


Embargo som si nedala na jedenie a tradične sme si pochutili na ich plnenom zemiaku. Donedávna som si myslela, že ide o niečo tradične rakúske, ale kamarát mi povedal, ževraj táto pochúťka pochádza z Turecka. Ešte som sa nerozhodla, či mu verím alebo nie,ale pravdou je, že zemiak majú len v jednom stánku a zdalo sa mi, že kuchár bol turek.


Cestou do Albertiny sme našli na chodníku túto krásnu pandu! Neviem, čo symbolizuje ale je rozkošná!


Hitom decembra je u nás jednoznačne tento pečený (tuším) čaj. Je síce drahší ako bežné čaje, ale je to mňamka, ktorú si raz za čas doprajeme. Jedno balenie kupujeme za 0,8€ a ak poznáte, kde sa dá kúpiť lacnejšie budem rada ak dáte vedieť. Čajíky sú super sladučké a navyše obsahujú ovocie, ktoré môžete potom zjesť :))






Asi taká posledná zaujímavá vec je, že pred pár mesiacmi som ,,vyhrala" DM skautovanie a testovala som túto Sensodyne True White pastu pre citlivé zuby. Aj napriek tomu, že som nepostrehla žiadny bieliaci účinok musím napísať, že pasta bola úplne super pre citlivé zuby. My väčšinou domov vždy kupujeme pasty pre citlivé zuby, ale táto bola fakt na 1* a rozdiel bol hneď po prvom použití!

A na záver len pripomínam, že ak chcete vidieť rôzne veci z mojich dní, tipy na zľavy, či rôzne iné zaujímavosti nezabudnite sledovať môj instagram - tu. 

A čo vy? Akú sú vaše posledné dni? Hektické? Rýchle? Stresujúce? Čo máte nové?

10 komentárov:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne