pondelok 18. januára 2016

Pomarančové šialenstvo



Prvá tohtoročná recenzia peelingu je tu! A začnem hneď s niečím voňavým, lacným a absolútne super. Tomu sa hovorí záver hneď v úvode :) Ale aby ste vedeli čo som si tak veľmi obľúbila, je to pomarančový peeling od Ziaje.  Nie je to žiadna novinka, len ja som potrebovala domíňať nejaké peelingy kým som sa k nemu konečne dostala.

K výrobkom, ktoré robí Ziaja neskutočne dobre si kľudne môžete pridať aj peelingy. Toto je tretí peeling po olivovom a Manuka Tree, o ktorých som písala tu:klik a tu:klik je rovnako dobrý, ak aj nie ešte lepší. Peeling sa mi páčil od prvého pohľadu. Má totiž krásne veselé oranžové balenie, ktoré napovedá tomu, že to veru nebude žiadna suchárska vôňa.


Peeling má krásnu výraznú pomarančovú vôňu, ktorá vás v sprche super osvieži a preberie. Mne to teraz celkom vyhovuje, pretože neviem, či je to počasím alebo čo, ale v poslednej dobe som ako mechom ovalená. Hodil by sa mi rovnaký gél na tvár, aby ma niečo prebralo aj ráno. Ale späť k peelingu - konzistencia podľa mňa poteší 99,9% užívateliek, pretože je skôr jemnozrnný a veľmi príjemný. Ideálny pre každú pokožku (aj citlivú) a na každé ročné obdobie. 
Pokožka sa s ním úžasne peelinguje, je jemný ale pekne precízny. Po sprchovaní máte teda super hladkú pokožku a ešte aj pocit sviežosti.

V zložení nájdete okrem iného pomarančové maslo a vitamín E, ktoré pokožku krásne zjemňujú a dodávajú jej výživu. Mne neostáva nič iné, ako zaželať si, nech sú všetky peelingy, ktoré objavím tento rok také dobré ako je tento.

O a ozaj! V pomarančovej sade je ešte jedna vec, o ktorej sa vám hodí vedieť najmä ak máte suché pery. Pomarančový balzam na pery! Škoda, že pomer farieb sa v tomto balení otočil a balzam je viac bielo oranžový! Ale nevadí, nejde o balenie, všakže :)) Každopádne balzam má pomerne olejovú konzistenciu, takže ho odporúčam ak máte suché a popraskané pery. Tým, že má balzam olejovitú konzistenciu pôsobí na perách ako lesk, takže kľudne sa ho nebojte naniesť aj na rúž, je to veľmi pekné. Obsahuje kopec výživných látok ako pomarančové maslo, olivový olej, trigliceridy a aj vďaka nim predchádza tomu aby sa pery vysušovali.


K balzamu ešte jedna dobrá rada na záver - nenechajte sa zmiasť vôňou, bohužiaľ nechutí tak ako vonia :)) 

Ako som spomínala tieto sviatky mi priniesli nenormálny počet balzamov, takže sa nedivte, ak tu recenzie v blízkej dobe uvidíte častejšie :))

A čo vy? Máte radšej balzamy v kelímku, vytláčacie v tyčinke? Mali ste už nejaký olejový? Používate peeling pravidelne?




17 komentárov:

  1. Já jsem měla pomerančové tělové máslo a to nemělo chybu, tu vůni jsem si užívala a na léto ho nutně budu potřebovat znovu:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš, tak to som ja veru nemala a po skúsenosti s touto sadou by som ho brala hneď!

      Odstrániť
  2. Musí nádherně vonět ten peeling, já mám máslo s kakaovou vůní a perníčkový sprchový gel na který se už moc těším. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O peelinzích od Ziaji jsem už hodně slyšela a tento pomerančový vypadá moc dobře :) Nemám ale velmi ráda ovocné a svěží vůně, takže já bych si asi vybrala jinou variantu. -L

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá super :) od téhle značky jsem měla kdysi dávno olivový krém. Asi zase něco zkusím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja používam peelingy veľmi zriedka, ale tento môže byť super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pre mňa neprejde týždeň že by som nejaký nepoužila :)

      Odstrániť
  6. Tento pomarančový peeling úplne milujem! Mala som ho pred cca 3 rokmi a podľa mňa je to jeden z the best :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Musím vyzkoušet, od Ziaji miluji její olivovou řadu <3 Především krém na ruce, ten jsem úplně zbožňovala!

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vôňa pomarančov sa mi spája skôr s letom a teplým obdobím, takže pred letnou dovolenkou si zrejme zajdeme pre tento peeling do predajne Ziaja (konečne viem, kde sa nachádza v Prahe! :D).

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj čo som videla na blogoch v Prahe bol ešte lepší sortiment ako u nás takže závidím :) to neodídeš len s ním :)

      Odstrániť
  9. Ten peeling som mala doma, bol skvelýýý <3
    The Noela

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne