pondelok 11. januára 2016

Posledné kusy Alverde Oriental Bazar v DM


Priznám sa, že k Alverde mám taký zvláštny vzťah. Mala som odtiaľ veci, ktoré mi sadli a boli úplne super (očný korektor je asi najviac top) ale aj výrobky, ktoré ma príliš neočarili a určite by som si ich nekúpila zase. Preto vždy keď vyjde nejaká nová limitka rozmýšľam, či áno alebo nie. Neviem ako sledujete ich limitky vy, ale posledná, ktorá bola mi vyslovene udrela do očí. Volala sa Oriental Bazar a ako môžete vidieť bola plná zemitých tónov, z ktorých sa veľmi tešia majiteľky hnedých vlasov  a hnedých očí. Na prvé omrknutie ma zaujali najmä rúže, ktoré mám u Alverde otestované a veľmi mi vyhovujú, lenže kým som sa rozkývala ku kúpe, už boli vypredané - niet divu.


Na DM stretnutí sa mi podaril uloviť tento rozjasňovač a keďže som ho odvtedy párkrát použila a videla som ho ešte v DM rozhodla som sa vám o ňom ešte rýchlo napísať pár viet. Skôr ako rozjasňovač je to trblietavý púder, ktorý dodá pleti aj telu jemný trblietavý nádych. Ja osobne tieto púdre používam najviac v lete - ako telové púdre na ramená, do dekoltu a jemný poprašok na tvár.


Štetec, ktorý púder obsahuje je jeho najväčšou výhodou ale aj nevýhodou. Výhodou preto, že je to praktické (ja si takýto púder vždy beriem na dovolenku a plní mi tam funkciu púdra na telo ako aj na tvár, takže mám dva výrobky v1 a stačí mi aj 1 štetec) a rýchle na použitie. Nevýhodou je to, že zo štetca vychádza ten produkt nesúmerne takže ho neviete naniesť napr rovnomerne na líca ako lícenku. Musíte ho teda nanášať ako poprašok na väčšie časti tela. Robí však naozaj pekný rozjasnený efekt. Aj keď tá farba môže pôsobiť na fotke tmavo, je veľmi jemná a je to naozaj skôr pekný lesklý poprašok ako nejaký silný bronzer.


Pre mňa je to naozaj must-have produkt na leto, kedy ho používam veľmi často. Ak aj vy radi podporíte opálenie vašej pokožky odporúčam myslieť pár mesiacov dopredu a stihnúť si ho ešte uchmatnúť :)

A čo vy a Alverde limitky? Páčia sa vám? Sledujete ich? Dávate si v lete rozjasňujúce produkty na telo? Mlieka či takto púdre? 

10 komentárov:

  1. Jé, doufám, že na mě jeden zbyde, protože jako brunetce by se mi moc hodil! (:

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U nás som dokonca takýto alverde stojan nevidela. Škoda, pretože ten trblietavý púder so štetcom by sa zišiel. :D
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na môj blog: http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vyzerá super, ale momentálne sa snažím šetriť aj pri maličkostiach :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som sa riadne tešila na túto limitku, keď som ju videla na blogoch ,ale neviem kde sa zasekla a neprišla do našej Dm-ky. Ma riadne nasrali :D :D
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? Ja, že bola v každej! Och!! To by naštvalo aj mňa!

      Odstrániť
  5. Tahle limitka mě taky celkem oslovila a samozřejmě, než jsem se rozhoupala, tak bylo vše fuč :D -L

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne