utorok 5. januára 2016

Sleek Storm paletka


O chvíľu to už bude rok čo mám túto krásnu paletku doma a nebyť triedenia fotiek v počítači asi by som ju aj úplne zabudla zrecenzovať. A to by bola ale škoda! Toľko krásy o ktorej by ste sa možno ani nedozvedeli!  

Sleek som dlhodobo poznala len z youtuberských videí a vedela som, že raz z tejto značky musím niečo vyskúšať. Keď išiel manžel na služobku napísala som mu paletku na drogérkový zoznam a on nezabudol a urobil mi obrovskú radosť. Vy dnes nemusíte mať manžela na to, aby ste ju vyskúšali, ponúka ju aj kopec slovenských eshopov, stačí si vybrať, ktorý vám je sympatický.


Na zoznam som manželovi napísala ,,Sleek paletka" ale nenapísala som aká. On sa mi vtedy nevedel dovolať tak riskol podľa toho, aké farby nosím najčastejšie a vybral paletku Storm. Sama by som si lepšie nevybrala - väčšina farieb sú hnedé (presne, aké nosím) a ďalšie farby sú motivujúce na skúšanie iného líčenia.


Paletka má matný obal, ktorý sa ušpiní a zapacká behom prvého týždňa. Som veľmi rada, že som ju odfotila ako som ju dostala, pretože momentálne je to najufúľanejšia paletka, akú mám doma. Nosím ju totiž všade so sebou, tak je aj oškretá, prašná a doškrkaná. Nič to však neuberá na jej kvalitách, len aby ste vedeli, že matný povrch má svoje nevýhody.


A poďme na samotné tiene - paletka ukrýva 12 dokonalých odtieňov - 9 lesklých a tri matné. Matné sú okrem líčenia výborné aj na obočie a nakreslenie spodných aj vrchných liniek.


Všetky tiene majú úžasnú pigmentáciu a vydržia od rána do večera. Lesklé tiene sú akoby maslové a nanášajú sa veľmi dobre či už s hubkovitým priloženým aplikátorom alebo s klasickým štetcom. Sú naozaj krásne, výrazné a veľmi dobre sa tieňujú s inými tieňmi. 

Inak kladne hodnotím aj priložený aplikátor, veľmi dobre sa s ním maľuje a má super výdrž. Za ten rok som ho prala asi 5x a je úplne v pohode, nevyzerá, že by mu to uškodilo :))

Aby ste videli aj samé prikladám detailnejšie fotku samotných tieňov ako aj swatche: 






Sleek paletka je ďalšia z kategórie lacných a fakt dobrých. Najbližšie keď pôjdem niekam do zahraničia určite si dokúpim nejakú ďalšiu a konečne vyskúšam aj ich líčka a rúže. Paletku hodnotím na 1 s nekonečno ***. Až na to packavé balenie je fakt top!

A čo vy? Ak ide nejaká vaša rodina do zahraničia hovoríte jej čo vám má kúpiť? Máte doma niečo od Sleek? Čo? Kde si kupujete Sleek vy?

24 komentárov:

  1. Ja mám sleek paletky rada, mám dve a určite si ešte nejakú kúpim :) Super je ,že sa dajú zohnať aj na SK za dobrú cenu. Mám od nik aj rúž a tiež je super. Ešte by so mchcela vyskúšať sadu na kontúrovanie tváre :)
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj aj ja plánujem googliť nejakú stránku a urobiť si zásoby :)

      Odstrániť
  2. Je nádherná:) Taky jsem nad ní uvažovala, ale nakonec mi Ježíšek donesl Oh so special:) Sleek paletky prostě umí:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nevedela som, ako vyzerala tá tvoja tak som googlila a vyzerá krásne! :)

      Odstrániť
  3. a ja budem jediná na svete, ktorej Sleek paletky na očiach nedržia a celkovo nevyhovujú :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vážne? Tak to je aká škoda! Ešte, že si neinvestovala do žiadnej drahej, čo ti nesedí, Sleek je ešte cenovo ok :)

      Odstrániť
  4. Nádherná:) Já mám doma 3 sleek paletky, ale poslední dobou už je moc nepoužívám...

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Paletky od Sleeku už mě lákají hrozně dlouho, ale zatím jsem si žádnou nepořídila. Zamilovaná jsem však do takových 3 z nich a tahle se mi teda taky hodně zamlouvá! První řádku stínů bych rozhodně celou využívala a z druhé mi nesedí jen dva nebo tři stíny, takže ty bych nepoužívala, ale kvůli těm ostatním bych si paletku byla schopná koupit. Stejně se nikdy nenajde paletka, ze které bych používala všechny stíny, takže koukám, že ji budu muset připsat na seznam. :D :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj ja som to brala rovnako všetky okrem tej zelenej, modrej a šedej sú úplne ok na každý deň a tie ďalšie miestami skúšam a kombinujem :)

      Odstrániť
  6. V poslednej dobe po paletkách od Sleeku pokukujem neustále - veľmi ma lákajú :) Táto má naozaj nádherné farby, manžel vybral na jednotku! :D
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  7. No ja som bola zo Sleek sklamaná. Mala som tú neónovú paletku Acid a tá bola teda hrozná, pigmentácia o ničom. A mám aj túto Storm a mám z nej najradšej horné 2 tiene napravo. Mne nedržia tie tiene skoro vôbec,ale s tým mám ja problém aj s inými aj s podkladovou bázou, mám mastné viečka :)
    Drew's Beauty


    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne držia aj tiene za 0,5 € v tom mám našťastie šťastie (klop klop klop)preto to aj často píšem do recenzií, že ťažko sa mi hodnotí výdrž lebo na mne drží všetko. Ale si tu druhý komentár, ktorý sa na to sťažuje takže asi nesadnú úplne každému :/ ale pigmentácia ma prekvapila, tá je podľa mňa fakt dokonalá a nemám jej absolútne čo vytknúť.

      Odstrániť
  8. Taky mám teď paletku od Sleeku a je fakt bombová! Nevím, jak to dělám, ale nemám ji ještě vůbec zapatlanou a to ji mám už od Vánoc-fakt jako nová :D -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. možno je to tým cestovaním :/ neviem ale fakt v hroznom stave :)

      Odstrániť
  9. Od Sleeku bohužel ještě nic nemám :) Ale rozhodně bych chtěla vyzkoušet jejich paletky a pak tvářenky :) Vypadají skvěle ty barvičky,šikovný přítel! :D

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ja Sleek nepoznám, no paletka vyzerá fajn so samými praktickými farbami. Ja síce tiene nenosím, no ak by som mala nejaké vyskúšať tak určite farby, ktoré sa nachádzajú v tejto paletke. Práve si ma len donútila sa už po nejakej obzrieť a urobiť video :) vzájomné sledovanie? :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Storm je krásná, i když bych půlku odstínů nevyužila... líbit se mi může :)) a Sleekovky obecně jsou boží ♥

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Je krásná :) Já jsem si k vánocům nadělila matnou Sleek plateku a je taky super :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ako sa volá? Ani som nevedela, že majú celomatnú paletku tak by som sa mrkla :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne