sobota 9. januára 2016

Slnko zďaleka nesvieti len v lete


Určite to poznáte - idete sa v zime prejsť vonku a 10 minút potom, ako ste odišli z domu si uvedomíte, že aj keď je vonku 0 stupňov slnko svieti ako v auguste. A vy môžete zvyšné dve hodiny vonku škúliť a tešiť sa z toho, že v zime zapadá tak skoro :)) Ak to poznáte, tak ste ako ja :) a ak túto situáciu nepoznáte, tak ste ako moja mamina - večne pripravený so slnečnými okuliarmi v zálohe.  Vzhľadom na počet slnečných decembrových dní ma potešila spolupráca so stránkou https://www.facebook.com/letnyhit.sk/, kde som si mohla vybrať na zrecenzovanie slnečné okuliare, aby mi ani v zime slniečko nesvietilo do očí!

Ja som si vybrala dvojo a ako uvidíte úplne odlišné.


Prvé na štýl lenoniek so striebornými sklami.  To bola pre mňa vcelku výzva, pretože voči takýmto zrkadlovým sklám mám rešpekt, ale povedala som si, že vyskúšam, uvidíme. Na stránke mali lenonky v rôznych farebných prevedeniach, mne sa veľmi páčili aj modré a žlté sklá, ale to by bola na mňa už fakt divočina. Popravde som v celku spokojná a teším sa, keď ich bude v lete ladiť k rôznym ďalším outfitom. Predsa len, leto poskytuje väčšie možnosti na ladenie. Inak okuliare sú super ľahučké a oceňujem, že ich posielajú s látkovým púzdrom. 


Aby ste ich videli aj v akcii pridávam pár fotiek, práve z tých slnečných dní, kedy neradno zabudnúť doma okuliare! 



Druhé budú po chuti asi viacerým, pretože sú viac ženské, viac elegantné. Mne sa zapáčili na prvý pohľad a toto je presne typ okuliarov, ktoré sú v mojej komfortnej zóne :) Pekné, veľké  a navyše hnedé - ako keby som si ich dala urobiť na mieru. Čo poviete, ktoré sú lepšie?




Ak neboli žiadne z týchto podľa vášho gusta na stránke je urobená špeciálna podsekcia pre dámske okuliare a tam nájdete mnohé ďalšie. Ja odporúčam popozerať aj tie pánske, pretože dnes už je väčšina okuliarov unisex. Cenovo sa okuliare na stránke pohybujú okolo 6€, čo nie je vôbec veľa. Inak, ak by vám to náhodou prišlo veľa tak potom odporúčam pozrieť si aj ich facebookovskú stránku kde bývajú rôzne promá a súťaže, a tam môžete získať rôzne zľavy :)

A čo vy? Nosíte v zime slnečné okuliare? Experimentujete v okuliaroch? Skúšate rôzne farby a tvary alebo nosíte len overenú čiernu klasiku?

14 komentárov:

  1. jasné, že nosím aj v zime keď sviete slnko :) Tie druhé sú veľmi pekné a pristanú ti, btw. máš krásne vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja v takýchto vyzerám ako debil a mucha puk :D môžem nosiť iba jeden typ, tak takéto problémy neriešim s výberom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. inak je pravda, že som ich dala vyskúšať aj v mojom okolí veľa ľuďom a skoro nikomu nesedeli :) aj pre mňa je to tak napol, že či áno alebo nie, ale hovorím si, že snáď áno :)

      Odstrániť
  3. Ja nosím aj v zime tmavnúce dioptrické okuliare :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je inak super vec, najmä na šoférovanie, ja ich bohužiaľ nemám, takže musím riešiť takto :/

      Odstrániť
  4. Já nosím také v zimě brejličky,ale většinou pilotky:) Miluju Lenonky :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. inak pilotky mám aj ja doma! Musím ich zase vytiahnuť, je ich škoda len tak v skrini :)

      Odstrániť
  5. V zimě moc brýle nenosím :D Ale letos je to slunce tak intenzivní, že bych asi měla začít :D
    Ginger

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď to! Aj keď neviem, či som to u nás tým článkom nejako nezakrýkla ako pozerám počasie má len snežiť a pršať :/

      Odstrániť
  6. Mne sa jednoznačne páčia tie lenonky a podľa mňa ani tie už nie sú retro. Teraz ich momentálne vídavam na Instagrame v kombinácií s kožuchmi a je to vážne top! Ja takéto okuliare chcem určite. Tie druhé mi prídu staromódne už.

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne