štvrtok 21. januára 2016

Takto pred rokom som išla o dva mesiace do Mexika :)


Tento rok sa veľa exotiky konať nebude a tak si musím exotiku pripomínať inými spôsobmi.  Ešte, že je na trhu dostatok všelijakých vôní a tak si môžem závan z minuloročnej dovolenky ľahko preniesť do svojej kúpeľne :)) Kto číta môj blog pravidelne určite si všimol, že kokosové vône sú moje najobľúbenejšie a ak k tomu dáme sladučký ananás tak to predsa nemôže byť nič zlé! A presne takúto chuťovku mám posledný mesiac v kúpeľni!

Značku Subrina môžete poznať, ak nakupujete na stránke http://kallosshop.sk/, kde z nej majú viacero výrobkov a medzi iným práve aj sprchové gély. Mne najviac učaroval tento s vôňou Piňa Colada pretože mi bolo jasné, že to bude super sladká vôňa!


A vôbec som sa teda nemýlila! Sprcháč vonia krásne sladko -kokosovo/ananásovo, presne ako keby ste si privoňali k nealko verzii tohto nápoja. Sprchový gél má klasickú konzistenciu a najzaujímavejším ho určite robí tá vôňa :) No mňam :)

Ak preferujete iné vône na výber majú aj škorica/čokoláda (super vianočný), jeden s vôňou parfému (ten si predstavujem tak elegantne), a marocký poklad či limetka. Všetky majú 250ml a cenu pod 3€.

Snáď sa mi dnes podarilo odvrátiť chmúrnu zimu a priniesť trošičku leta :) Pekný a rýchlo ubiehajúci piatok :)

A čo vy? Čo dnes plánujete? Máte radi sladké vône? Tešíte sa na leto, či ste stále ešte v ,,duchu" Vianoc?

14 komentárov:

  1. Pekný článok :-) Ja som momentálne v Sydney, takže teplo a leto si užívam tu a teraz :-) Bohužiaľ mi skôr chýba tá naša zima a sneh :-(
    Andy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeeej ty sa máš! Ani si nevieš predstaviť ako by som menila! Tu teraz akurát nasnežilo a je taká zima, že kým dojdem domov z garáže mám pocit, že mi vždy odmrznú ruky :(

      Odstrániť
  2. tak to mi připomíná léto! já teď ujíždím na takových těch jarních vůních čerstvě rozkvetlých kytek :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš tak ty si na tom lepšie ako ja :) lebo skôr bude jar ako to moje leto :)

      Odstrániť
  3. Miluju exotické vůně i ovoce :) Pro měje naprostou 1 kokosový olej! Já si užívám zimy,lyžování atd. :) Ale na létobse už těším!

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kokosový olej je úžasná vecička! Mne akurát došiel ale už mám objednaný ďalší :)

      Odstrániť
  4. Sprchový gél vyzerá fakt úžasne, kokos mám rada a ananás wau zjem to :DDDD
    www.leekralova.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jů, to musí být hezká vůně. Jdu mrknout na eshop.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Milujem takéto vône, takže musí byť super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. toto je naozaj lakava kombinacia a mam take rada nedavno som si kupila čokoladovy palmoliv čo som predtym v živote nevidela som zvedava aky bude:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ani nevedela, že taký existuje! Ja som mala naposledy Palmolive nejaký marocký olej/alebo marocká edícia a ten bol fakt super :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne