piatok 5. februára 2016

Bioderma Atoderm olej


Je možné, že o tomto výrobku budete čítať z každej strany, alebo že o ňom možno odvšadiaľ už čítate, ale v dobrom vám radím nehnevať sa z toho a ak patríte do skupiny, ktorej by tento olej mohol vyhovovať tak pozorne čítať. 

Dôvod prečo tohto výrobku bude všade toľko je úúúplne ale úúúplne jednoduchý. Je jednoducho skvelý! Bioderma začiatkom tohto roku prišla na trh s veľkou novinkou - Atoderm olejom do sprchy. Olej je určený pre ľudí so suchou pokožkou a je vyvinutý aj pre tú najcitlivejšiu pokožku bábätiek. Olej obsahuje nový patent Skin Barrier Therapy, ktorý chráni pokožku pred staphylococom, ktorý spôsobuje zápaly pokožky a jej následnej podráždenie a svrbenie.Olej je hypoalergénny, bez parabénov, konzervantov, mydla či farbív.


Mne tento výrobok prišiel ako dar z nebies, nakoľko môjho manžela stáli trápi suchá pokožka a ekzém. Takto sme ho mohli začať testovať obaja - ja ako regulérny majiteľ suchej pokožky a on ako momentálny trpiteľ. 

Olej sa predáva v dvoch veľkostiach 200/1000ml a mne bolo na prvý pohľad smutno, že som dostala tú 200ml :)) Vedela som, že tento výrobok u nás doma padne rýchlo, čo uvidíte onedlho v empties.  Olej má veľmi pohodlné balenie - vyzerá ako klasický Atoderm krém - čiže plastová tuba s aplikátorom. Aplikátor je do sprchy pomerne netradičný ale neskutočne komfortný. Ja na celé telo používam tri pumpičky, ale neviem vám napísať, či je to málo alebo veľa.



Ako som písala na začiatku samotný olej je proste skvost! Je neskutočne príjemný, jemný a nie je mastný. Máte z neho pocit, ako keby ste sa umývali jemným sprchovým gélom, ktorý má olejovú konzistenciu. Ťažko sa to vysvetluje, pretože je to olejové ale nie je to mastné. Proste ,,best of the both worlds" :)
Čo ma pomerne dosť prekvapilo je, že sprchový gél vonia. Doterajšie Atoderm výrobky nemali žiadnu vôňu a tu došlo k príjemnej zmene. Sprchový olej vonia sladučko, jemne, čisto - a veľmi príjemne. Nie je to silná vôňa a nemyslím si, že by mohla niekomu vadiť.

 Po umytí pokožka nie je mastná ale nie je ani suchá. Olej pokožku príjemne hydratuje a vôbec ju nevysušuje. Ja to cítim najmä na rukách, ktoré ma vždy pnú ako prvé. Inak olej sa dá použiť aj na tvár, čo poteší majiteľky suchej pleti (na stránke sa dokonca píše, že neštípe v očiach, ale toto som fakt netestovala).

Ak máte suchú, citlivú, ekzematickú pokožku toto bude niečo, čo vás extrémne poteší. 200ml balenie sa pohybuje okolo 10€, čo nie je málo, ale ak máte citlivú pokožku, často nemáte na výber. Výsledky nečakajte po týždni, pokožka si potrebuje na novú bariéru zvyknúť.

A čo vy? Máte v okolí niekoho kto má ekzém? Používate oleje? Sprchové alebo hydratačné? Čo poviete na túto novinku?

14 komentárov:

  1. ja sa akosi takýmto olejom vyhýbam, lebo bojím sa, že budem celá mastná.. uprednostňujem telové mlieka, no ak by som mala niekedy možnosť ho otestovať, tak rada :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá zajímavě, ale když už, tak upřednostňuji krémy, z olejíčků mám respekt :D

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám z řady Atoderm takové to tělové mléko v tubě a za mě nic moc. Nemám náročnou pokožku, ale za ty peníze podle mě nestojí. Nějaký sprchový olej bych ráda zkusila, ale radši levnější :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj to je o tom, že ak niekto nemá problém ,,neocení" tú pridanú hodnotu výrobku. Potom je to naozaj len ,,krém" navyše bez vône.

      Odstrániť
  4. Ja používam olejčeky veľmi zriedka, preto by to nebola voľba zrovna pre mňa, ale Biodermu ako značku môžem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj verím, že nie je úplne pre každého ale je to fakt topka:)

      Odstrániť
  5. Viděla jsem ho už u více blogerek a moc mě zaujal, celá tato řada Atoderm mi přijde super :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sprchový olej jsem ještě nezkoušela, ale tenhle vypadá fakt dobře. Naštěstí suchou ani citlivou pokožku nemám, takže se s tímhle nemusím trápit :) -L

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne