štvrtok 18. februára 2016

Čo má spoločné Soaphoria a ESET?


Soaphoria je pre mňa ,,love brand" pretože vždy keď ju niekde vidím, alebo ju používam mám z nej neskutotočnú radosť. Strašne rada by som sa niekedy úprimne stretla s jej majiteľmi a potriasla im rukou, pretože som na nich nesmierne hrdá, že sa im vydarila takáto krásna Slovenská značka a úprimne veľmi dúfam, že sa im darí a že sa im v budúcnosti aj dariť bude. Som navyše strašne rada, že počujem, že ľudia Soaphoriu evidujú a hlavne, že keď ich výrobky vyskúšajú sú z nich rovnako nadšení ako ja. 


Soaphoria je jedna z mála značiek, u ktorej nemôžem povedať, že si doma robím ,,zbierku" ich výrobkov, pretože vždy keď sa ku mne nejaký dostane používam ho a vždy ho rovno aj dopoužívam. Ich výrobky sú totiž neskutočne pekné na pohľad a hlavne neskutočne kvalitné. Predpokladám, že takýto rýchly koniec zastihne aj túto Čistiacu penu pre zmiešanú pleť. Pena má klasické balenie pre Soaphoriu ale neklasické vo svojej kategórii. Zaváraninové poháre boli pred rokmi prvá vec, vďaka ktorej si u mňa Soaphoria získala moju náklonnosť a stále ma tešia rovnako. Je to netradičné, znovu použiteľné a naozaj pekné.


Samotná pena obsahuje zelený íl, ktorý reguluje tvorbu mazu a pomáha liečiť problémové partie pokožky.  Okrem toho v zložení nájdete aj nechtíkový či pupalkový olej, ktoré sú protizápalové a zároveň dodávajú pokožke látky, aby sa nevysušovala a bola pružná. 
Čo si všimnete na prvý pohľad je super konzistencia, ktorá vám pripomenie šľahačku (alebo čokoládovú penu) a hneď budete vedieť, že s týmto výrobkom bude zábava. Na druhý pohľad, alebo skôr prvý ňuch vám do nosa udrie silná vôňa - ktorú zastrešujú esenciálne oleje. Pena vonia veľmi výrazne - je to taká tá tea tree resp eukalyptusová vôňa. Mne strašne pripomína masku, ktorú mi kedysi dávala moja kozmetička, čiže vôňa sa mi spája s wellnes centrami. Určite ju poznáte :)



Aj napriek hravej konzistencii sa pena nanáša rovnako ako iné čistiace gély. Nanesiete ju na vlhkú odlíčenú pokožku a dočistíte pleť. Penu si naberiete prstami a vmasírujete do pokožky. Môžete to urobiť rukami alebo kefkou - čím je vám to pohodlnejšie. Inak ak ste nachladnuté alebo s chrípkou mám pre vás dobrý tip, ktorý sa nikde neuvádza - tá vôňa odopcháva nos :) Uznajte - lepšie ako Olynth :)
Po umytí je pokožka krásne hebká, jemná a hlavne dôkladne prečistená. Ak máte niekde nedokonalosti môže trošku štipkať, ale fakt málinko.
 


Ja som teda nadšená a extrémne spokojná. Inak Soaphoria neskutočne zväčšila svoj sortiment - hádam neexistuje pleťový či telový výrobok, aký nemajú. Mne túto penu venovala stránka http://biokosik.sk/, kde nájdete okrem Soaphorie aj iné bio značky ako Akamuti či Lavera. Ozaj cena peny je okolo 12€ a objem 125ml.

A čo vy a Soaphoria? Mali ste z nej už niečo? Láka vás niečo? Poznáte ju? 


20 komentárov:

  1. Od této značky nemám zatím žádný produkt a myslím si, že v Čechách nejsou ani moc dostupné výrobky této značky, ale ta pěna vypadá skvěle,hlavně musí po ní být nádherně jemná pokožka :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V CR vyrobky tejto znacky predava napr. e-shop Krasna kazdy den.

      Odstrániť
    2. Ahoj, Soaphoria už je i na parfums - http://www.parfums.cz/soaphoria/ teď jsem na to narazila při objednávce.

      Odstrániť
  2. Mne nie je jasne pouzitie tejto peny, kedze pise ze ju pouzivas na odlicenu plet. To je ako nahrada tonika alebo davas potom este aj tonikum? Ak by sa dala pouzit na odlicenie bol by to fajn produkt, ale zase nemam pocit ze pena by mohla nahradit tonikum.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tonikum nepoužívam, čiže pre mňa je to náhrada čistiaceho gélu. Ja si vždy odlíčim pleť pleťovým mliekom (tvár), micelárkou (oči) a následne ešte pleť dočistím čistiacim gélom - a toto je náhrada za neho :)

      Odstrániť
  3. ja som asi zle citala ale nikde nevidim co ma spolocne s esetom :DD

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je básnická otázka :) ale myslela som to tak, že spoločné majú to, že sú to obe slovenské firmy, ktoré ponúkajú kvalitné produkty a my na nich môžeme byť hrdí :)

      Odstrániť
    2. Dobrá deň, celkom by som vám odporúčal vypustiť slovo "ESET" z nadpisu :)

      Odstrániť
  4. A kde je ten ESET? :-) Soaphorii mám moc ráda, zatím mě od nich nic nezklamalo. Líbí se mi balení i vůně. Odličovací pěnu ráda vyzkouším.

    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten Eset je tam básnický :) ale bolo to myslené v tom, že obe firmy veľmi kvalitné a slovenské :)

      Odstrániť
  5. Tuhle značku ještě neznám, ale tahle pěna vypadá opravdu super:))

    sweetcitruslemonade.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tahle značka mě neskutečně láká, všechny produkty vypadají tak skvěle! Jen mě trochu odrazuje balení, protože mám dlouhý nehty a nabírání bude trošičku problém :/ -L

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám a je to ok - len musíš vyberať druhou stranou :)

      Odstrániť
  7. Takhle značka je opravdu krásná, plánuji nějaké nákupy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Milujem túto penu :)
    www.vanesasworld.blogspot.com aj s Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Akurat teno týždeň mi prišla objednávka , marocký íl, rícinový olej a naparovacia tableta. Najviac sa teším na ten íl, kedže má odstraňovať aj čierne bodky a pritom pleť bude peknä a nebude sa šúpať čo v mojom prípade býva skoro po všetkom čo použijem :D Myslím si, že to ale nebude moja posledná objednávka :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne