pondelok 1. februára 2016

Labello maslo na pery konečne tu!


Priznám sa, že aj napriek tomu, že si pomerne často na youtube pozerám videá čo je nové vo svete (v oblasti kozmetiky) málo kedy si poviem woooow to by som strašne chcela. Pred dvoma rokmi ma však úplne chytili za srdce Nivea maslá na pery, ktoré som strašne ale strašne chcela vyskúšať. Keď bola niekedy v tom čase na dovolenke videla som len nejakú jogurtovú kombináciu a tá ma fakt nelákala. Dostať sa mi k nim podarilo až minulý rok v Nemecku, kde som si kúpila kokosového krásavca. Recenziu som na blog nedávala, lebo aj tak by ste ho tu nezohnali (ale ak by ste ju chceli dajte vedieť pripravím), ale teraz drogérky zaplnili rovno tri vône o ktorých napísať môžem.

Nivea na Slovensko prišla s  malinovou, vanilkovou a ,,niveáckou" verziou. Je to dilema podľa mňa pri pokladni vybrať si len jeden a ak si vezmete tri, ja vás určite súdiť nebudem :))

Balzamy majú chutné plechovkové balenia (objem 19ml), na ktoré ste určite zvyknuté z ich krémikov.  Čo sa týka konzistencie ide o maslá na pery,čiže sú pomerne hutné. Ja ich nanášam tak, že našpúlim pery a vopchám ich do plechovky. Úplne som si na tento spôsob zvykla a neskutočne mi vyhovuje, že si nemusím špiniť ruky. Z hľadiska hydratácie sú to suverénne najlepšie balzamy z drogérie. Ako som si ešte na jeseň kúpila ten kokosový hneď sa posunul na prvé priečky a tieto sa k nemu len pridali. Pozerala som si aj viacero recenzií na internete a príde mi, že nie som veru jediný nadšenec. Balzamy sú mastné a pery úžasne hydratujú. Všetky obsahujú bambucké maslo a mandľový olej + ingrediencie podľa svojho druhu.

Ak by som mala povedať, že ktorý je môj najobľúbenejší je to Raspberry Rose. Je to úžasne sladučko voňavé masielko, ktorého sa nebudete vedieť nabažiť. Maslo má skvelú malinovú vôňu (takú tú sirupovú) a v kelímku je svetlo ružovej farby. Aj napriek tomu, že  je v kelímku ružové na perách nefarbí.

Druhé v poradí je Vanilla a Macadamia (aj keď teraz som si ho dala na pery a neviem či nie je aj prvé). Maslo vonia krásne vanilkovo, ja by som kľudne povedala, že v ňom cítim aj trochu kakaa. Konzistencia je rovnaká ako v malinovej verzii, len vôňa je menej ovocná, skôr je čisto sladká (ako koláčik).

Tretie maslo je podľa mňa ideálne pre pánov, pretože nemá žiadnu farbu, a vonia úplne ako klasická Nivea. Je to skvostná vôňa a teším sa, že je konečne v balzamovej podobne. Ja si ho dávam na noc a je to taká tá ukľudňujúca vôňa, pretože Nivea je taký ten symbol stability - vždy tu bola a vždy tu bude.


Trvalo to síce neskutočne dlho ale som strašne rada, že ich mám konečne doma a môžem ich používať denne. Tým, že mám všetky mám vždy niektorý vo vačku v kabáte a nemusím sa báť, že by som ostala bez masielka.

A čo vy? Máte nejaké doma? Láka vás vyskúšať? Ktorú vôňu?

25 komentárov:

  1. Ja mám momentálne vanilku a čučoriedku,oba zo zahraničia:))
    A mám ich veľmi rada,na perách by mohli vydržať aj dlhšie,no na noc sú tiež výborné:) Pre tie vône a konzistenciu sa nedajú nemilovať...A u mňa je asi najobľúbenejšia malina a vanilka...malinové som mala asi 2 balenia a ani jedno som nestihla spotrebovať lebo sa mi stratilo,asi mi nie je súdené :D vanilku mám tiež už 2. balenie:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mam kokos a malinu este z leta z chorvatska ale neviem preco, ale nejako ma nedostali do kolien. ako su dobre, hutne, vonave, fajne len na moje extra dehydratovane pery treba nieco mega. nedavno som si kupila blistex - medplus a celkom mi vyhovuje ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ešte Blistex nemala ale je už roky na mojom wishliste :)

      Odstrániť
  3. Keď ja by som práve rada vyskúšala ten kokosový! :D Takže určite chcem recenziu a zatiaĺ asi siahnem po tom vanilkovo makadámiovom :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa, že je záujem o recenziu, určite pripravím :)

      Odstrániť
  4. Mně se podařilo vyhrát makadamiovou verzi s vanilkou a hned jsem si ho zamilovala :) Vůně mi připomíná kinder vajíčko

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám tu vanilku a ze začátku mi ve vůni něco vadilo, teď už jsem si zvykla. Jinak mi přijde máslo fajn, ale nelíbí se mi složení, takže další balení si nepořídím. I když malina by mě lákala...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Preto som ho aj odftila, nech si tam každý nájde to svoje :)

      Odstrániť
  6. Ach, tie vyzerajú vážne skvelo! Ako sa poznám, zrejme im neodolám a moja už teraz riadne veľká balzámová zbierka sa rozrastie o ďalšie prírastky :D
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To už som si toľkokrát povedala, že už mi žiadny balzam do zbierky nepribudne! Ale to sa nedá! Toľko ich vychádza stále nových a dobrých!

      Odstrániť
  7. Všude jsou na ně teď recenze a myslím,že hodně odsunuly do pozadí EOSY, rozhodně si musím do drogérie pro jeden skočit a vidím to na Rabsberry Rose :D

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj aj podľa mňa. Ale na druhú stranu sú aj lepšie ako EOS :)

      Odstrániť
  8. Mám tu vanilkovou verzi a jsem hrozně spokojená :)) -L

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja mám čučoriedku a je úžasná :)
    www.vanesasworld.blogspot.com aj s giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nemam doma, ale vanielkovej vone by som nepovedala - nie :-)

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak keď uvidíš v drogérke aspoň budeš vedieť, že stojí za to :)

      Odstrániť
  11. Už jsem se na ně dívala, ale dávám přednosti tyčinkám.

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne