utorok 9. februára 2016

Očný odličovač na február


Keď som zistila, že vo februári ma čakajú tri krátke cesty normálne mi hupslo srdcom. A ani nie tak kvôli cestám samotným (ale aj na tie som sa moooooc tešila), ale kvôli tomu, že som si uvedomila, že budem môcť vyskúšať nejaké nové veci! Doma totiž stále poctivo míňam pollitrovú micelárku a toto bol dôvod na to aby som to trochu ,,oklamala" a vyskúšala niečo iné. Rovno vám napíšem narovinu, že pre zatiaľ bola táto odličovacia voda Medik8 jediný dobrý objav. Vzorky, ktoré som skúšala boli k zaplakaniu a raz a zase som si povedala, že ešte, že som mala vzorky.


Okrem kompaktného balenia bol dôvod na to, že som si vybrala na moje cesty práve tento Medik8 odličovač veľmi jednoduchý - hrdí sa tým, že ľahko odlíči aj vodeodolnú riasenku a to bolo niečo, čo som fakt potrebovala. Pri každej ceste som totiž plánovana wellness a akosi som si po lete zvykla na ten komfort nalíčených očí. 

Odličovač je určený najmä pre citlivé oči resp. citlivé očné okolie. Ak s tým problémy nemáte je možné, že vám príde jeho cena +-19€ príliš vysoká. Ja mám v okolí viacero kamarátiek, ktoré na citlivé oči trpia veľmi (paradoxne nositeľky kontaktných šošoviek) a povedali mi, že za takéto výrobky je to bežná cena. Odličovač obsahuje výťažok z harmančeka a nevädze, ktoré majú upokojujúce a hlavne protizápalové účinky.


Odličovač má dve vrstvy, ktoré je treba pred samotným použitím pretrepať. Nemá nijakú vôňu, čo som si potvrdila aj na stránke, kde sa uvádza, že je bez parfumov, parabénov a alkoholu. Má nezvyčajnú zelenú farbu, ktorá nie je daná len balením ale uvidíte ju aj na vatovom tampóniku. 

Nanáša sa v celku bežne - naneste na vatový tampónik, priložíte na oko - počkáte pár sekúnd a jemnými pohybmi odstránite z oka riasenku. Rozdiely oproti iným odličovačom si všimnete už pri nanášaní - produktu stačí podstatne menej ako pri drogérkových odličovačoch a odličuje omnoho rýchlejšie. Tú rýchlosť si všimnete najmä pri vodeodolnej riasenke, s ktorou sa ja osobne zvyknem dosť natrápiť. 

Oči sú odlíčené naozaj veľmi precízne a neštípu ani nie sú podráždené. Výsledok je presne taký, ako má byť!


Odličovač ako aj iné výrobky pre citlivú pokožku zoženiete na http://www.medaprex.cz (v pravo hore preklik na slovenskú verziu).

A čo vy? Vystačíte si s drogérkovými odličovačmi či máte aj nejaké drahšie? Skúšali ste drahšie? Videli ste v nich rozdiel? Štípu vás niekedy oči?

8 komentárov:

  1. Ja používam dvojfázový od Yves Rocher a vyhovuje mi veľmi, takže ani neplánujem nejak meniť, aj keď aj tento vyzerá dosť dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten som aj ja mala a používala som ho hádam aj roky ale potom nejak zmenili zloženie a prestal mi vyhovovať :(

      Odstrániť
  2. Používám pouze dražší odličovače, protože ostatní mě bohužel stipou nebo špatně odličují

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá dobře :) Já používám micelárku od Biodermy a ta mi moc vyhovuje,jednou jsem použila od Garnieru a moje oči mě tak začaly štípat :D

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne sedela aj tá Garnierácka, čo som rada :) ale Bioderma je super o tom potom! :)

      Odstrániť
  4. Medik 8 je výborná značka :) Tiež si myslím, že tá cena je normálna, ja mám teraz odličovač od Mary Kay, ktorý je tiež na citlivé oči, i keď ja tým netrpím a stojí 22Eur :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som nevedela, že MK má takéto drahšie výrobky. Ani neviem prečo,ale vždy som si myslela, že sú cenovo ako Avon :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne