piatok 19. februára 2016

Posledný mesiac v obrázkoch

Už dlhšie sme tu nemali taký poriadny obrázkový príspevok a nakoľko sa mi doma nahromadilo zopár zaujímavostí rozhodla som sa spojiť ich do jedného :)


V strede januára som bola na Avon workshope s Pavelom Bauerom. Musím sa priznať, že som od worshopu nemala žiadne očakávania a o to viac som bola milo prekvapená. Pavel Bauer bol neskutočne sympatický, taký človek pri zemi s dobrými skúsenosťami a veľmi príjemnými názormi. Veľmi sa mi páčilo, že sa nikomu nesnažil vliať do hlavy - toto sa musí robiť takto a takto sa budeme malovať tento rok lebo je to trend - práve naopak. Bol strašný pohoďák a zastáva názor, že je úplne jedno, aké sú trendy, človek by mal nosiť to, čo mu svedčí a to, v čom sa cíti dobre. Bola to naozaj príjemná skúsenosť a dobre strávený čas.



Asi prvýkrát som si kúpila v Lidli niečo iné ako jedlo a keď boli yoga týždne uchmatla som si túto yoga podložku. Mám z nej strašnú radosť a za cenu 6,99€ to bola fakt vydarená kúpa. U nás vo fitku sú podložky síce k dispozícii, ale pred yogou ide tae-bo a baby tie podložky strašne prepotia a používať ich potom (hoc aj s uterákom) je celkom hnusné. Pozerala som si podložky v rôznych športových obchodoch a jedinú výhodu, ktorú majú tie drahšie podložky je, že sú ľahšie. Mne tých pár gramov navyše nestálo za to, aby som za podložku dala o 40€ viac.


Nový Iphone priam láka ku kupovaniu púzdier! Toto melónikové som kúpila na aliexpresse za 0,7€ a som z neho úplne nadšená. Na telefóne sedí fakt pekne, chráni ho a je radosť na neho pozerať!


Ak sa vám na poličke momentálne míňajú krémy nezabudnite, že ešte máte 6 dní na zapojenie sa do mojej facebook súťaže o produkty Bioderma! Viac na mojom facebooku tu:klik.


Neviem, či som to na blogu spomínala, ale ja osobne doma likvidujem Vianoce k Trom Kráľom. Mám rada, keď je po Novom roku byt čistý, vyprázdnený a nikde nestraší stromček či Vianočné ozdoby. Na druhú stranu zbožňujem Vianoce, takže doma začíname zdobiť na prvý advent a tým sa to celé akoby vyrovná. Moji rodičia sú však absolútny opak a byt ozdobujú deň či dva pred Vianocami a držia ich hádam aj do konca februára. Vždy keď k nim teraz dôjdem až ma mykne v obývačke, keď vidím tie ozdoby pretože u nás Vianoce skončili pred dvoma mesiacmi. Stromček boli síce nútený vyhodiť pred pár dňami (schol), ale tie ozdoby - tie tam stále nájdete. A v mojom okolí nie sú zďaleka jediný! Každopádne, každý podľa seba, len čo som vám chcela ukázať je vychytávka, ktorú som videla u maminy a musela som si ju objednať aj ja - oblečenie na flašu s vínom. Teraz vám to síce môže prísť nadnesené a lepšie by to ukázalo tri mesiace dozadu, ale poznáte to vy plánujete a pošta mení :) Ak si však predstavíte december a povianočné návštevy keď sa k vám domov nahrnie celá rodina a vy chcete nejako zahviezdiť pred svokrou, švagrinou alebo aj kamoškami - toto mi proste príde neskutočne milé. Či už oblečenie použijete na víno, alebo inú fľašu je to presne tá vianočná šialenosť, ktoré si doma kupujeme do zásob. Ja mám toto oblečko z http://postovnezdarma.cz/, kde stojí pár eúr a nemusím sa báť, čo sa s ním stane ak sa na to oblečenie náhodou dostane červené víno (inak asi by som ho dala normálne do pračky, pretože ten materiál je vlnený). Toto je inak asi moja posledná vianočná vychytávka na pár rokov, lebo sme si s manželom zakázali kupovať domov ďalšie cetky výpredaj či nevýpredaj. Ono to síce strašne láka, hlavne keď vidíte tie ceny, ale na to, aby ste mali kde všetky tie veci využiť by som ja osobne potrebovala mať zámok a nie 1izbák :)
Máte aj vy doma nejaké sviatkové absurdnosti? Či sa držíte klasických ozdôb?



Ozaj, ak ste zvedaví na moje fotky z každodenného života odporúčam vám sledovať ma na Instagrame, klik:tu. Momentálne je to môj najobľúbenejší ,,kanál" a rôzne fashion či cestovateľské novinky sa dozviete práve tam :)

Tak ako moje posledné dva týždne v Tatrách! Jeden týždeň som tam bola na dovolenke s manželom a  druhý týždeň sme tam boli z roboty. Aj napriek tomu, že nelyžujem si čas tam vždy užijem a už teraz sa teším ako tam pôjdeme v lete a užijeme si tú krásnu prírodu ešte viac!


Vidíte, čo človek neurobí aby mal čo zdieľať na tom Instagrame? :))

Za posledné týždne som stihla byť aj chorá a nakoľko som dvakrát cestovala bohužiaľ som nemohla chorobu doliečiť tou príjemnou posteľ - zázvor- med - citrón cestou. Ládovala som sa tými chemickými hnusnosťami z lekárne, ale čo musím povedať je, že som našla nový hot drink s čerešňovou príchuťou. Bola to celkom príjemná zmena oproti tým citrónovým verziám a aj keď absolútne nemám pocit, že by mi nejako ten drink zaberal chutil dobre :)


Pri príležitosti mojej choroby som pila veľa čajov a strašne mi zachutili tieto od Dallmayr. Ja som ich dostala ako darček na Mikuláša od svokry, ale predpokladám, že sa dajú kúpiť určite niekde na internete a ak máte radi čaji tieto fakt stoja za to. Sú podľa mňa veľmi pekné aj ako darček - to balenie je v skutočnosti hádam ešte krajšie a čajíčkari kvalitnejšie čaje určite ocenia. Balenie obsahuje rôzne príchute - ovocné, bylinkové, zelené či čierne. Nájde si tam každý to svoje a uvidíte, že s takýmto čajom sa hneď budete cítiť lepšie.



Foťák status: postupne si na seba zvykáme a aj keď je ešte dlhá cesta pred nami, verím, že sa to nejako poddá :) Hlavne s tými videami musí poslúchať :)

Tak pekný piatok a nezabudnite, že v nedeľu sa vidíme na prvom videu! Ak máte ešte nejaké otázky, ktoré by ste chceli aby som zodpovedala, kľudne sa pýtajte :)) Natáča sa v sobotu :))

A čo vy? Aké boli vaše týždne? Čo máte nové? Boli ste lyžovať? Kde?

9 komentárov:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne