streda 10. februára 2016

Spotrebované december/január

Od posledného príspevku o spotrebovaných výrobkoch prešli dva mesiace a mne sa nakopila ďalšia kôpka hodná finálneho zhodnotenia. Bez ďalšieho otálania, poďme rovno na ňu!



1, Macadamia hair maska-  hovorím to už roky a trvám na tom, že Macadamia Hair je jedna z najlepších masiek na trhu. Na blogu som ju spomínala veľmi veľa krát, a je fakt, že ak máte zničené vlasy po tejto maske uvidíte rozdiel. Ja mám doma masku v týchto cestovných baleniach, aby som ju mohla mať po ruke vždy, keď potrebujem. Kúpim zase!

2, Macadamia Moisturizing Rinse - nakoľko sa snažím domíňať moje zásoby, spotrebovala som aj Macadamia kondicionér. Skvelý výrobok, ktorý vlasy krásne zvláčni a hydratuje. Čo na ňom zbožňujem je, že vlasy sú po ňom super ľahko rozčesateľné a krásne lesklé. Kúpim zase!


 3,  Meteo Logic- na tento zimný krém som úplne zabudla som si tuším minulý rok menila krémy a neskutočne som sa potešila, keď som ho zase našla! Hneď som sa pustila do jeho používania a rovno som ho aj dospotrebovala. Oba krémy (do teplého aj studeného počasia) sú fakt úžasné a určite si ich kúpim zase! Ozaj, recenzia tu:klik.

4, Bioreline peeling -  na tento peeling som nezabudla, ale ako čas išiel prestal mi vyhovovať. Po pár mesiacoch ma omzrel a vyslovene som sa musela nútiť, aby som ho dopoužívala. Našťastie som sa prekonala a zvládla som to ale určite si ho nekúpim zase.

5, DM odličovacie obrúsky-  o týchto obrúskoch som písala relatívne nedávno tu:klik a už sú preč! Našťastie mám doma ešte jedno balenie a keď sa minie aj to, kúpim si ďalšie. Fakt príjemné, lacné odličovacie obrúsky navyše s príjemnou vôňou!

 
6, Boemi marhuľový peeling- mám pocit, že Boemi sa nachádza v každom empties a niet divu! Recenziu na tento peeling ste síce videli tu:klik a kto tušil, že peeling bol fakt mega super mal pravdu! Tú vôňu si viem vybaviť aj teraz a rovnakú ten hladký pocit na pokožke. Kúpim zase!

7, Dermacol HT3D Hyaluron Therapy očná maska - pamätáte, ako som písala, že som si ukradla z mamininej očnej masky tu:klik? Tak tá maska je tak super, že som si kúpila vlastné balenie aby som ju mohla dopriať kedy chcem. Ten výsledok je super a očné okolie sa vám odľahčí a prejasní! Mám síce ešte 5 kusov, ale verím, že potom kúpim zase!

8, Britney Spears Midnight Fantasy - ďalší produkt, ktorý som na blogu spomínala do aleluja! Napíšem len jedno - kúpim zase!

9, Balea Active deo- ak by som robila spätne top výrobky 2015 určite by som tam dala tento deodorant. Recenziu na neho som napísala tu:klik a fakt platí, že to bola absolútne skvelá gulička za neskutočne málo peňazí. Určite kúpim zase!

10, Balea Street Art sprchový gél - myslím, že sa ešte ani raz nestalo, že by mi nevyhovoval nejaký sprchový gél z DM-ky. Všetky krásne voňajú, telo očistia a navyše sú super lacné! Kúpim zase!

11, Lilien odlakovač - nepamätám si, či som tento odlakovač dávala do objavov mesiaca alebo nie, ale platí, že je absolútne super. Má príjemnú Tea Tree vôňu, stačí ho máličko a odlakuje na 1*! Kúpim zase!

 
12, Essence lak na nechty - ani neviem, čo k nemu viac ako lacný, pekný a dobre drží. Kúpim zase!

13, Barry M gélová linka - tak toto bolo sklamanie. Linku som si kúpila na popud dobrých internetových recenzií, ale po roku mi uschla. Kým fungovala bola fakt super, ale nakoľko vyschla a neminula som jej ani polovicu, nedá mi napísať nič iné ako nekúpim zase!

14, Oriflame One riasenka- mamina je môj neustály zásobovač Oriflame riasenok a tak ako všetky predošlé aj táto bola fakt super! Riasy krásne oddelila, predĺžila a vydržala mi neskutočne dlho. Kúpim zase!

 
 15, Butter Cottage Shea Butter - aj napriek tomu, že toto bambucké maslo hydratovalo fakt božsky by som si ho nekúpila zase. Tým, že bolo nerafinované to boli vlastne hrudy bambuckého masla, ktoré sa dali ďalej spracovať podľa potreby. Niekomu to mohlo prijsť fajn (najmä  babám mastičkárkam) ale pre mňa to bola v dôsledku komplikácia pri používaní. Ak som mala v kúpeľni chladno maslo bolo tuhé a nedalo sa nanášať. Radšej si teda doprajem bambucké maslo už upravené na používanie pre lenivé užívateľky. Nekúpim zase!

16, Alverde telové maslo- ďalšie vianočné telové masielko spotrebované! Šípim, že v ďalšom empties bude aj to tretie a tým sa minie môj vianočný balíček. Tak ako aj to predošlé masielko aj toto bolo úplne super a bez váhania by som si ho kúpila zase!

 17, Oriflame Swedish Spa telové suflé- a konečne posledný spotrebovaný výrobok! Aj napriek tomu, že sprchový gél z tejto sady nedopadol úplne dobre suflé musím pochváliť. Voňalo veľmi príjemne, čisto, pokožku krásne hydratovalo a malo super konzistenciu. Kúpim zase!

Final zhodnotenie teda je, že zo 17 výrobkov boli len tri zlé! Povedala by som, že super bilancia a som zvedavá, čo prinesie ďalší mesiac!
A čo vy? Máme niečo rovnaké? Koľko výrobkov spotrebujete priemerne mesačne?

 
 

11 komentárov:

  1. Midnight Fantasy je skvelá voňavka :)
    O Macadamia Hair Mask rozmýšľam už veeeľmi dlho, no stále som sa kvôli tej cene nedokopala ku kúpe..

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odlakovač je mi povědomý, ale už nevím, jestli mi vyhovoval nebo ne. Jinak mám ozkoušené jen odličovací ubrousky a ty tedy moc nemusím. Klasická micelárka mi přijde účinnější a hlavně po ubrouscích mám na pleti takový divný pocit. Ale jako nouzovka do kabelky se hodí a určitě si ještě koupím v budoucnu další :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj jasne, že klasickou vodou/odličovačom to ide lepšie o tom niet pochýb, skôr na cesty je toto niekedy praktickejšie:)

      Odstrániť
  3. Nalákala jsi mě na tu masku, musím po ní kouknout :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oriflame riasenky sú jednoznačne moje obľúbené, hoci som už vyskúšala minimálne 10 iných, drahších značiek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no ja toho asi toľko naozaj neminiem :D no mám ten istý odlakovač a je naozaj super :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne