štvrtok 10. marca 2016

Balenie nechajme bokom


Minulý týždeň som bola u kaderníčky a vlasy som si dala mierne zosvetliť. V podstate sme sa dohodli, že toto je môj svetliaci strop pretože ak by som išla ešte svetlejšie namiesto vlasov by som mala na hlave chemlón. Ak sledujete môj instagram nejaké vlasové zmeny ste tam mohli zahliadnuť a ak nie, určite ich uvidíte na blogu či videu. Každopádne, kým doteraz boli pre mňa oleje a masky absolútna nevyhnutnosť teraz sú akoby ešte väčšia a podstatnejšia. Asi pred mesiacom som dostala od http://www.kozmetika-tiande.sk/ na testovanie masku, ktorá môže vyzerať na prvý pohľad strašidelne, ale zdanie našťastie klame. 


Regeneračná maska krokodíl je určená najmä na posilnenie a hydratáciu vlasov. Ako vidíte to spojenie s krokodílom sa v TianDe snažili zobrať vážne a prevtelili ho aj do sýtozeleného obalu. Aby ste chápali prečo ten krokodíl - maska má vlasom dodať silu akú má krokodíl :) 

A poďme k samotnej maske - povedala by som, že je ideálna najmä pre dlhé vlasy resp. husté, pretože je silno vyživujúca. Jemné vlasy by mohla zbytočne zaťažiť, za to dlhé sa z nej potešia. Maska má stredne hustú konzistenciu veľmi dobre sa nanáša a distribuuje po vlasoch. Ak chcete vlasy naozaj vyživiť je potrebné naniesť ju od korienkov a tam začať s masážou. Následne ju potiahnuť dole až ku končekom a nechať pôsobiť aspoň 10 minút.


Maska má takú tú klasickú vôňu masiek na vlasy resp. šampónov či kondicionérov. Je to  jemne čistá, pomerne svieža vôňa, ktorá verím, že nikomu nemôže prekážať. Maska obsahuje ženšenový koreň, ktorý vlasy vyživuje a hlavne spevňuje. Pre mňa osobne slúži maska najčastejšie najmä ako kondicionér, pretože sú po nej vlasy krásne rozčesateľné. Nanášam ju síce od korienkov, ale nechávam ju pôsobiť cca dve minútky a potom sú vlasy lesklé a idú rozčesať.


Ak máte dlhé vlasy a problémy s rozčesávaním táto maska môže byť aj vaša záchrana. Krokodíl zaútočí na každý uzol:))

A čo vy? Plánujete nejakú zmenu účesu? Svetlejšie či tmavšie vlasy? Dávate si masky alebo zábaly?

6 komentárov:

  1. Já mám vlasy kudrnaté a někdy je rozčestat je děs.. takže možná po ní mrknu.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám jemné vlasy bez objemu, takže maska asi není nic pro mě. Masky občas používám ale jsem vybíravá

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Keď som tak pozrela na úvodný obrázok, myslela som si, že ideš recenzovať lepidlo alebo tak niečo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Balenie ma úprimne pobavilo! :D Ale o tejto značke často počúvam aká je skvelá, musím vyskúšať! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne