štvrtok 3. marca 2016

Gourmet v drogérii



Ak máte radi kozmetiku niekedy sa dostanete do štádia, že si myslíte, že vás už málo čo prekvapí. A potom ten pocit, keď vás to prekvapí fakt stojí za to, a neviete sa dočkať kedy sa s ním budete môcť podeliť. Ja som presne takýto ,,šokový" pocit zažila cca pred dvoma týždňami, kedy som prvýkrát vyskúšala nové sprchové gély Palmolive Gourmet. 

Pre veľa ľudí je podľa mňa Palmolive pomerne bežná drogériová značka, na ktorú sme zvyknutí a asi nečakáme nič viac ako už poznáme. No verte mi, tento rok veru viac dostaneme. Na trh prišli 4 sprchové gély - Čokoládová vášeň, Vanilkové potešenie, Dotyk jahody a Broskyňové potešenie, ktoré veru potešia.

Ak sa pýtate, čím sú také výnimočné hneď vám poviem - svojou konzistenciou a neskutočnou vôňou!


Prvý, na ktorý som sa vrhla bol Čokoládová vášeň. Siahla som po ňom z jednoduchého dôvodu - večer som mala chuť na niečo sladké a keďže večer už sladké nejem toto mi prišlo ako možnosť aby som bola aspoň trochu spokojná. Vošla som do sprchy, namočila som sa, použila som sprchový gél a zhrozila som sa, že som si pomýlila výrobok. Sprchový gél je totiž tak hustý, že si ho hneď pomýlite s telovým krémom. Na obale som síce videla, že Body Butter Wash, ale v tom okamihu som nevedela, či je to klasický sprcháč alebo telové mlieko do sprchy. Zadná strana poradila a uistila som sa, že ide o sprchový gél avšak úžasnej konzistencie a nepopísateľnej vône. 

Sprcháč vonia ako čokoládový puding, či pena, proste tak uveriteľná čokoládová dezertová vôňa, že z nej podľa mňa padnete na zadok :) (ale s tým počkajte, až keď vyjdete z vane, nech si neublížite :))


Druhý v sade je Vanilkové potešenie - s rovnako hustou a úžasnou konzistenciou! Vanilkové potešenie mi príde ako o čosi sladšia verzia Palmolive sprchového gélu s mandľou, ktorý som používala celé detstvo a je to jeden z mála sprchových gélov, ku ktorým sa vraciam ja, ako aj moji rodičia a svokrovci. Je to pre mňa ,,tá" vôňa, ktorá sa mi viaže s krásnymi spomienkami, dovolenkami, tábormi, návštevami babky :) Táto vôňa je akurát akoby o čosi luxusnejšia a viac sladká.
Rovnako sa mi páči, že Palmolive zmenil balenie - toto na poličke vyzerá naozaj krajšie!

Ak sa teda budete potulovať po drogérke určite ich ovoňajte! Ja sa plánujem ešte vrhnúť na zvyšné dva, pretože po skúsenosti s týmito budú stáť určite za to!

A čo vy? Aj vy ste vždy mali doma Palmolive? Ktorý? Máte ho aj teraz doma? Videli ste túto Gourmet edíciu?

18 komentárov:

  1. Tak toto nutne u seba potrebujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A je cítiť dlhšie na pokožke alebo je to len chvíľková extáza v sprche?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. povedala by som do 20min po sprchovaní :)A pekne si to nazvala extáza v sprche :) úplne presne!

      Odstrániť
  3. Na ten čokoládový mám připravený článek, předběhla jsi mě, byl naprosto fantastický a překrásně voněl, vanilka čeká na spotřebu :-)), ale mám je v jiných obalech.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hned ako som ho zazurela palmolive šokoladovy som si vzala mam trochu v inom obale ale určite je to taky podobný ja by som ho normalne jedla keby bol ešte k tomu aj sladký:)) Mne zas pripomína nejaka sladká vôňa sprcháču leto a dovolenku neviem prečo ale aj cez zimu ked ho zacítim napadne ma ako som sa snim sprchovala na dovolenke:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja to mám tak isto! Neviem, asi sme ho vždy brávali na dovolenku a úplne sa mi stým spája :)

      Odstrániť
  5. Včera jsem čuchala k té čokoládě, a, teda... až se zbavím svojí nekonečné zásoby sprcháčů, tak ji určitě musím mít!

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  6. čokoládový jsem měla jen od kneipp a dermacolu s pomerančem, takže od palmolive chci taky, miluji čokolodávou vůni a vanikový určitě taky zkusím :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vonia to úžasne :)
    www.vanesasworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne