streda 30. marca 2016

Sally Hansen vám namieša dokonalé Mojito


Šalalalalalala a je tu jar! Konečne! Cez víkend som bola prvýkrát v koženej bunde, na rukách mám jarný lak, skriňa je prehodená, kabáty odložené už len topánky vymeniť (a umyť chrrr)! Začína obdobie dobrej nálady a príjemného počasia! Neviem ako vy, ale ja sa neskutočne teším! Sága mojich jarných príspevkov pokračuje s najjarnejším lakom aký si viem predstaviť Sally Hansen Mojito!


Laky Sally Hansen majú podľa mňa na Slovensku mega hype a ja nehovorím, že sú zlé ale myslím si, že drogériové ceny za nich sú prehnané. Iná vec je, ak si ich ceny pozriete na http://www.parfemy-elnino.sk/
a uvidíte, že priemerná cena za Sally Hansen lak je tam 2-3€. A to už sa bavíme o inom. 

Ja mám momentálne na nechtoch Sally Hansen kombo - spevňujúci podklad a prekrásny zelený lak. Doma mi došli všetky výživné podklady a tento mi prišiel nesmierne sympatický. Hard as Nails je určený pre štiepivé nechty s tendenciou lámania sa a mal by ich spevniť a chrániť. Nanáša sa v 2-3 vrstvách a následne na neho ide lak. Lak necháva bielu farbu, takže potom odporúčam počítať s tým a buď ho lakovať menej pri okrajoch nechtov alebo precízne lakovať nasledujúcu farbu, nech biela nevykúka (kiež by to niekto pred lakovaním poradil mne). Len aby som potvrdila moje cenové lamentovanie drogérie vs eshopy - lak stojí na vyššie uvedenom e-shope 1,15€.



A poďme na tú jarnú farbičku! V rade Complete Salon Manicure nájdete prekrásnu zelenú s názvom Mojito 842! Úžasná farba, ktorá vo mne evokuje jar a ja som ju proste musela mať! Lak sa lakuje veľmi dobre vďaka tuhšiemu štetcu, ktorý pekne drží štetiny pokope čiže lakujete precízne rovné ťahy. Farba veľmi dobre kryje, ale ja vždy odporúčam dve vrstvy - vtedy je lak podľa mňa najkrajší. A zase poďme na tie ceny - 14,7ml za 1,79€ (toľko v drogérii niekde nestojí ani Miss Sporty..)


Čo sa týka výdrže - mne laky bežne vydržia 5 dní (aj no name značky za 1€), takže to, že tento mi vydržal 6 ma až tak neprekvapilo. Ak by ste chceli môžem vám niekedy natočiť/nafotiť môj manikúrový proces aby ste videli, že poriadna manikúra sa odrazí v dlhej výdrži laku.


Chápem, že drogérie majú iné marže ako e-shopy, len mi príde nepochopiteľný cenový rozdiel 8€ vs 1,79€. Treba vedieť, kde čo hľadať a myslím si, že sme zaručene našli e-shop s neprekonateľnými Sally Hansen cenami. Niektoré laky stoja viac, ak chcete veľa muziky za málo peňazí tak si to tam pozrite v kľude a poriadne a verím, že nájdete ,,tú svoju farbu". 

A čo vy? Máte svoju obľúbenú jarnú farbu? Akú? Kupujete si Sally Hansen laky? Kde? Máte nejaký obľúbený?

24 komentárov:

  1. Taky mě překvapilo, jak obrovský rozdíl je v ceně v drogeriích a na internetu. Bohužel jsem to zjistila až po nákupu několika laků. :D
    Mojito vypadá krásně. :) Já mám SH moc ráda, používám ty zapékací gelovky. :)
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeejda tak to je škoda :/ tak ale vieš aspoň pre budúcnosť :)

      Odstrániť
  2. Sally Hansen mám moc ráda. Umí skvělé laky a tato barvička je naprosto dokonalá. Musím teda napsat, že cenový rozdíl je opravdu obrovský.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lak se mi nejdříve nezamlouval, ale na nehtech vypadá moc hezky :-)
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :) som rada ze fotka na nechtikoch presvedčila :)

      Odstrániť
  4. ja mám všetky sally hansen iba z elnina, resp. takmer všetko čo doma mám :) niektoré ceny sú proste bombové, ako gelové linky maybelline za 1,60€?? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nechápem ako to s tými cenami robia ale vazne maju moj obdiv :)

      Odstrániť
  5. Krásna farba :) konečne už začína jar :)
    Vanesa´s world

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sally hansen laky jsou fajn, ale tahle barva se mi moc nelíbí.. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Páni, ta barva je vážně dokonalá. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvelá farba! ♥ Sally Hansen zbožňujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten zelený lakma naozaj krásnu farbu, na jar ako stvorený.

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Se Sally Henson zkušenosti nemám a slyším na tyto laky jen chválu. Moc se mi barva líbí, ještě jsem takovou u žádného jiného laku neviděla.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne