utorok 22. marca 2016

Trápenie blogera vs hipstera


Mám pocit, že otázka kedy dôjde a aká bude Balea micelárka sa v posledných mesiacoch na blogovej scéne vyrovnala otázke kedy dôjde na Slovensko Starbucks v hipsterskej scéne. Len tak fyi ja som bola rovnako zvedavá (na obe) a teším sa, že aspoň na jedno viem odpovedať (aj keď podľa nepotvrdených inernetových špekulácií bude Starbucks v Auparku namiesto Coffee Shop Company). A nielenže vám dnes poviem, aká je micelárka, ale dozviete sa aké sú obrúsky s micelárnou vodou a čo je to konjaková hubka!


Poďme na tú celebritnú micelárku. V prvom rade sa mi veľmi páči balenie jedného aj druhého produktu. Myslím si, že micelárka vyzerá najluxusnejšie zo všetkých micelárok - metalická fialová bola veru dobrá voľba. 
Samotná micelárka je určená pre suchú a citlivú pleť a môžete s ňou odlíčiť tvár ako aj oči. Čo sa týka farby ako môžete vidieť je číra, a navyše bez parfumácie. Aj napriek tomu, že micelárky zvyčajne používam na odličovanie očí, táto ma bohužiaľ štípe. Tvár odlíči pekne, dočista, ale s mojimi očami sa jednoducho neskamarátila. 


Čo ma paradoxne neštípe sú obrúsky, ktoré sú micelárkou nasiahnuté. Neviem, ako je to možné, ale je to tak. Obrúsky sa mi páčia jednak vizuálne a jednak funkčne. Nie sú úplne super vlhké, takže ak si s nimi budete odličovať oči dajte tomu trochu čas. Na pleť sú však fakt super a ja som si už kúpila druhé do zásoby -tie si so sebou vezmem do NY. Sú kompaktné, v balení ich je 25 - čo mi bohate vystačí. Čo ich robí ,,tými" pre ktoré som sa rozhodla zobrať si ich so sebou je pocit, ktorý na pokožke nechajú. Je na dotyk hebká, príjemná a rýchlo a kvalitne odlíčená. 


A poďme na najlepšiu vec z celej trojky! Posledná vecička nemá nič s micelárnou vodou, ale ak by som vám mala poradiť jednu vec, ktorú by ste si teraz mali kúpiť z celej DM bola by to táto Konjaková hubka. Priznám sa, že som o nej nikdy predtým nepočula a slovo konjak bolo pre mňa ako slovo impeachment, keď som nastúpila na vysokú. 

Špongia pozostáva z vlákien kojnaku (rastlina) a zeleného čaju. Keď ju vyberiete zo sáčku je veľmi tvrdá - na to, aby zmäkla ju musíte dať pod teplú tečúcu vodu. Ja som nevedela až do akej mäkkosti sa vie dostať, takže keď bola po pol minúte stále v celku tvrdá začala som mať obavy. Postupne však úúúúplne zmäkla priam na vatový materiál.

Špongia obsahuje antioxidanty, masíruje pokožku, prekrvuje ju a veľmi jemne odstraňuje odumreté časti pokožky. Nemusíte s ňou používať žiadne výrobky, stačí len čisto mokrá špongia na umytú pleť. Po použití ju prepláchnite teplou vodou a po troch mesiacoch vymeňte.


Takže fungovanie Balea micelárnej vody bolo odhalené, tak už nám len ostáva zistiť, ako to bude s tým Starbucksom!

Ak máte nejaké info dajte vedieť :) Ako sadla Balea micelárka vám? Počuli ste niekedy o konjaku? Láka vás?

37 komentárov:

  1. Micelárku jsem měla a nevyhovovala mi, ale za to odličovací ubrousky byly super, také jsem na to psala recenzi. Zajímavý a pěkný článek.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som ju ešte neskúšala, priznám sa zatiaľ som spokojná s micelárkou od Garnier :)
    Btw ten Starbucks by bol úplne mega v auparku! Snáď sa to vydarí ;)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja dúfam, teším sa hlavne v lete na všakovaké ľadové kávy :)

      Odstrániť
  3. Balea micelárku mám už dlhší čas a nedám na ňu dopustiť :) je skvelá ♥ A nad konjakovou hubkou premýšľam už nejaký čas, a táto je za super cenu, tak uvidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fakt si ju určite zožeň mňa po dlhej dobe veľmi oslovila :)

      Odstrániť
  4. Ta spongia ma celkom zaujala ale stale nechapem aky ma mat efekt na tvar odlicis sa a potom si len mokrou spongiou umyjes tvar a co sa ma stat?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ono je to celé o tom, že ono to nie je len obyčajná hubka :) Je to jednak ten ,,špeci antioxidačný konjak" a jednak obsahuje zelený čaj - takže šúchaš si jednak tvár s niečím čo je samo o sebe prospešné a jednak si tým šúchaním jemne a citlivo dávaš preč odumretú pokožku :)

      Odstrániť
  5. Do buducna pre vylepsenie a ptehlad by si mohla pisat k produktom aj ceny nech vieme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja mam aj vodu aj hubku,ale hubku mam z Tigeru a som spokojná a aj som si všimla,že pleť je spokojná :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ach tu hubku chcem, teraz sa pomaly zacinam na viacerych blogoch o nej citat a tak som ju chcela odniekial objednat...ale postovne....a teraz ju maju v DM tak to si mi dala super tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa podľa sa o nej bude fakt vela písať lebo je uplne super :)

      Odstrániť
  8. Já používám micelárku od Biodermy a neměnila bych, ale ty ubrousky bych zkusila :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja tuto micelarku mam a som s nou spokojna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Mám v plánu vyzkoušet micelárku i houbičku. Jen si nejsem jistá, zda je houbička i v Česku
    Jsi krasna

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Konjakovou houbu jsem nezkoušela, ale mám to v plánu. Micelárku zatím mám od Mixe a ubrousky nemám ráda, ale....na cestování si je asi pořídím. Už za 3 týdný Portugalskooooo :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeeej ty sa mas :) v Portugalsku som nebola s láka ma :)

      Odstrániť
  12. Ta konjaková houbička vypadá moc dobře, určitě se po ní při příští návštěvě DMka podívám :)

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Práve som dokončila túto micelárku a bola som celkom spokojná, cena verzus efekt. Trošku to bola lepkavina, ale to mne neprekáža. Štípať ma neštípala. Teraz mám micerálku od Garnieru a s tou som nadmierne spokojná. Aj keď bude Starbucks v BA, pre mňa to bude tak či tak ďaleko, zájsť si len na kávu :D

    SimpleHappyMum

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Micelárku som ešte bohužiaľ neskúšala, ale strašne chcem :)
    Vanesa´s world

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Micelárku mám zrovna v používaní a mám aj tie obrúsky. Micelárka za mňa slabší priemer, utierky sú fajn. Micelárku majú v dvoch typoch, tá druhá je tuším na zmiešanú a normálnu pleť. Konjac hubku už sledujem dlhšie, ale akosi som sa nedotlačila k jej kúpe. Ale po toľkej chvále..., kto vie? Pekná recenzia, teším sa na ďaĺšie čítanie, pa pa pa :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Micelárku mám zrovna v používaní a mám aj tie obrúsky. Micelárka za mňa slabší priemer, utierky sú fajn. Micelárku majú v dvoch typoch, tá druhá je tuším na zmiešanú a normálnu pleť. Konjac hubku už sledujem dlhšie, ale akosi som sa nedotlačila k jej kúpe. Ale po toľkej chvále..., kto vie? Pekná recenzia, teším sa na ďaĺšie čítanie, pa pa pa :o)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj úplne súhlas! Inak že je v 2 typoch som ani nevedela, takže určite pozriem aj tú druhú:)

      Odstrániť
  17. O konjakové hubičce jsem ještě neslyšela, ale takhle to vypadá parádně! :-) Asi se po ní podívám. Díky za tip!

    zrzisvet.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  18. A ja som sa potešila, že vyskúšam nejakú novú micelárku, ale píšeš, že trochu štípe oči, takže ostávam naďalej pri mojej Garnierke. Zaujala ma aj tá hubka, ešte som o nej nepočula. Inak v tej rýchlosti som prečítala namiesto odstraňuje odumreté časti pokožky - odumreté časti ponožky :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa bohužiaľ áno, ale kopec dievčat nadomnou je v komentároch spokojných :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne