utorok 1. marca 2016

Zahviezdite takto o týždeň s Dermacol Time Coat


Viem, že téma sviatkov je pomerne ošemetná, pretože každý sviatok delí ľudí na tri skupiny - tí, čo ho uznávajú, tí, čo ho hejtujú a tí, čo im je ľahostajný. Ak ste náhodou v prvej a možno tretej skupine je dobré myslieť na to, že sa blíži 8 marec čo je Medzinárodný deň žien. Podľa mňa je to pekný sviatok, uznávam ho rovnako ako Medzinárodný deň mužov, pretože ak by nebolo ani jedného, ani druhého bolo by tu veru smutno :)) Tak mi napadlo hodiť vám sem nejaký pekný darček, ak plánujete niečo kúpiť vašej mamine. Dermacol krémy mi napadli hneď, pretože tá konzistencia ich robí ideálnymi na zimné obdobie, čiže vaša mamina ich môže rovno používať. 

Rad TimeCoat obsahuje denný, nočný krém, krém na oči a pery a masku. Je určený pre staršiu pleť, pretože podľa popise na obale by mal pleť omladiť o 15 rokov :)) To vám síce nezaručujem, ale čo vám s istotou zaručiť viem je skvelá hydratácia, zlepšenie kvality pleti a skvelý pocit na dotyk aj pohľad. A poďme na výrobky jednotlivo:

Denný a nočný krém sa spolu krásne dopĺňajú, ale dajú sa používať kľudne aj oddelene. Povedala by som, že nočný krém je určený ideálne pre suchú pleť ale poteší sa mu aj normálna. Je to pomerne dosť hutný krém, ktorý vyslovene vyživuje a počas noci dodáva pokožke všetko, čo potrebuje. Pleť krásne premastí, zhydratuje, zvláčni a nechá ju jemnučkú a takú ,,nafufňanú". Ak máte suchú pleť zaschne vám hneď a nechá len ten jemnučký pocit.


Na druhú stranu denný krém je omnoho ľahší a pokožke dodáva krásny žiarivý nádych. Je to aj vďaka časticiam, ktoré obsahuje (denný sa odlišuje od nočného aj farbou, vidno, že jeho cieľom je dopomôcť pokožke, aby bola krajšia, zdravšia). Denný krém poteší každý typ pleti má ľahšiu, ale stále dostatočne hydratujúcu konzistenciu. Fakt krásne spolupracuje s make-upom- pleť do minútky vyhladí a urobí z nej akoby podklad pre make-up.



V sade je ďalej Intenzivný krém zdokonalujúci okolie očí a pier. Krém má klasické balenie očného krému - 15ml balenie v tubičke so zúženým aplikátorom. Aj tento krém je pomerne hustý a určite sa mu veľmi poteší suchá pokožka. Krémik sa má používať ráno a večer, čiže stačí naniesť malé množstvo a jemne vklepať po očnom okolí ale pozor, aj v okolí pier.  Krém obsahuje kyselinu hyalurónovú a koenzým Q10, ktorý zamedzuje predčasnému starnutiu pokožky.


Posledná vec v sade (najmenej finančne náročná cena je +- 2,6€) je Intensive Perfector mask- čiže maska, ktorá ešte znásobí účinky krémov. Jasné, že nemusíte mať všetko výrobky,ale na druhú stranu používať pleťové masky vo vyššom veku je naozaj nevyhnutnosť. Maska má dvojité balenie a každá časť je naplnená veľmi štedro. Vaša mamina si takto dopraje 20 minút príjemného, hydratačného oddychu počas ktorého kyselina hyalurónová urobí svoje čaro.

Všetky krémiky voňajú veľmi jemne, čisto a príjemne. Je to taká tá príjemná krémová vôňa, ktorá sa už pomaly vytráca a nahrádzajú ju všakovaké silnejšie vône, ktoré niekomu môžu prekrážať.

A čo vy? Čo kupujete vašej mamine na MDŽ? Dávate jej darčeky? Uznávate tento sviatok? Dostávate na neho darčeky? 

6 komentárov:

  1. Já určitě svátek matek dodržuji:) až člověk má děti tak samotného to v budoucnu potěší když si děti vzpomenou:)
    Jinak co se týče Dermacolu je to moje nejoblíbenější značka co se týče líčení. Ale krémy apod. tam mi Dermacol vůbec nesedí

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som krémik ešte nemala,ale mamka si ich nevie vynachváliť :) A dekoratívnak je TOP!

      Odstrániť
  2. Mám doma krém od Dermacolu a ako podklad výborný. :)
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na moju giveaway:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/02/giveaway-time.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja dermacol nepoužívam, ale mám rada od nich napr. odličovaciu vodu na oči, ktorú som mala už niekoľkorát po sebe :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa už tri mesiace snažím minúť Dermacol micelárku :) Je super a navyše neminuteľná :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne