pondelok 25. apríla 2016

Dobré ráno kamaráti, som späť :)


Viete čo nie je ideálny pondelok? Keď strávite v lietadle 11 hodín a potom idete rovno do roboty. Neumyté, strapaté, grogy a celé bleh..Svojich kolegov mám však veľmi rada a preto sa im posnažím urobiť čo najväčší komfort z mojej osoby ako je možné. Parfém a zubná kefka a pasta v príručnej batožine sa postarajú o hygienickú stránku a kvalitná kozmetika o tú vizuálnu. Dnes je preto ideálny deň na recenziu pod očného korektoru. Pretože ak v lietadle nespíte a ste hore viac ako 27 hodín, potrebujete naozaj taký, na ktorý sa môžete spoľahnúť. 


Ja som taký našťastie našla dávno pred tým, ako som letela do NY - a teda vedela som, že budem stavať na istotu. Korektor je z várky výrobkov, ktoré som si mohla vybrať z krásneho e-shopu https://www.krasnakazdyden.cz/ . Verím, že nie som jediná koho pri pohľade na zrecyklovateľný obal hneď napadne značka Colour Caramel :) Tak ako predošlý rúž zrecenzovaný tu:klik aj korektor má super obal, ktorý sa pekne vyníma na poličke. Veľmi mi pripomína Tarte CC Under Eye Concealer, ktorý obdivujem u zahraničných youtuberiek a dúfala som, že mu bude čímsi podobný.
 

Korektor mám v odtieni 11 Light Sandy - čo je ideálna farba pre všetky bledulky. Čo ma prekvapilo je, že je to korektor určený pre tmavé kruhy pod očami ale napriek tomu nie je vôbec hutný, ani ťažký. Je veľmi jemnučký a skvostne sa nanáša prstami. Je to samozrejme na vás, kľudne použite aj štetec, ale mne po dlhej dobe viac vyhovujú prsty ako štetce. Pod očí ho pekne nanesiem, rozotriem a vklepkám a s výsledným efektom som potom neskutočne spokojná. 


S krytím som veľmi spokojná, ale povedala by som že ide o stredné krytie- nečakajte nijakú masku. Čo však ako majiteľ suchej pleti oceňujem asi najviac je to, že sa korektor negrčkavie a nevysušuje. Obsahuje totiž baobabový a mandľový olej, ktoré sa starajú o hydratáciu a revitalizáciu pokožky - to sú tie bonusy prírodných značiek :)
  
Fotky nie sú z dneška, to by som vám neurobila :) Aj keď ktovie, možno budem insta akčná :) 
Pred
Po

Korektor zoženiete na vyššie uvedenej stránke za cenu 14€. Či je to málo alebo veľa nechám na vás, za mňa len toľko, že je naozaj neskutočne príjemný a skvelo sa nanáša!

A čo vy? Keď niekam letíte maľujete sa do lietadla? Alebo v lietadle? Máte nejaký dobrý korektor? Poraďte :)

20 komentárov:

  1. Značku znám, ale osobní zkušenost s ní nemám.. :-) Ale láká mě čím dál více.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mňa tiež :) čím viac mám od nich vyskúšané, tým viac chcem :)

      Odstrániť
  2. Keď letím na krátke vzdialenosti, tak sa líčim... (: čiže väčšinou áno...

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na krátke aj ja, ale 11 hodín by som nalíčená nedala :)

      Odstrániť
  3. Plánuji postupně přebudovat svou kosmetickou výbavu na přírodnější a tak mě těší, že existuje značka jako tato. A pokud fakt sedí suché pleti, už s ním počítám ;).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak si ideš budovať prírodnú Colour Caramel ti vrelo odporúčam! Nemám doma od nich jeden zlý výrobok :)

      Odstrániť
  4. Vyzerá skvele. Ale pravdupovediac, neviem či som slepá alebo nevidím žiadny rozdiel ani pred ani po. :D Si pekná na obidvoch. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No ako si dala dnešný den? Poctivo uz strihas video alebo dospavas? Nabudúce sa skus odfotit z rovnakého uhla a pri rovnakom svetle lebo takto rozdiel nevidim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeejda strihať vôbec nie :) aj včera aj dnes úplná hrôza! Unavená, doma mám rozhádzané kufre, veci na zemi, čo musím dať prať a uložiť a ešte dnes som mala večer aj španielčinu takže do večera v jazykovke :) Hovorím si, že nech už je víkend :)

      A tip so svetlom beriem na vedomie, polepším :)

      Odstrániť
  6. Ahoj, mohla by si spraviť nejaké ďalšie video o sebe, napríklad 30 faktov o sebe alebo znova dat na blogu možnosť položiť ti otázky a ty budeš vo videu na ne odpovedať. Mna by napríklad zaujimalo ci si rodená Bratislavcanka alebo koľko mas rokov, ci mas domáce zvieratá a co ty a deti, ci neplánujes zit v zahraničí ked vies tak jazyky a rada cestujes :) ... Sledujem vela youtuberok a skoro každá ma také videa...ako nie zas úplný zasah do života a do súkromia,ale rada sa o tebe dozviem viac a podľa mna nie som určite sama... Ale ak nie nevadí, aj tak si rada pozriem aj ine tvoje videa :))) verím, ze sa ti kanal rozbehne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ďakujem za super komentár a rada také video pripravím :) z nejakého súkromného hľadiska mi to vôbec nerobí problém, tie otázky čo si napríklad napísala sú všetky pekné a nie je tam čím sa tajiť :) Takže určite pripravím, resp. urobím to tak, ako píšeš, že nechám sa vás pýtať nech odpovedám na to, čo vás zaujíma :)

      Odstrániť
  7. Neskutočne sa teším na tvoje recenzie na nakúpené výrobky v NY :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. prosim ta co znamena "negrčkavie"? :D

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne