utorok 19. apríla 2016

New York-ský kozmetický nákupný zoznam


Hádam ste si nemysleli, že by som išla do New Yorku bez nákupného zoznamu? Kozmetika a burgre sú dve veci na ktoré sa najviac teším a dnes vám ukážem časť z toho, čo by som si tam rada zohnala. Môj nákupný zoznam je v celku dlhý a hlavne sa obávam toho keď uvidím reálne tie výrobky a že tam bude kopec takých s ktorými vôbec nepočítam a budú super. Zvyčajne sa ľudia tešia na nákupy v Amerike hlavne kvôli oblečeniu a ja sa teším na tie stojany  napraskanej kozmetiky, ktoré čakajú len a len na mňa.Inak, čo sa nejako cenovo týka mám zálusk na drahšie ako aj lacnejšie veci, uvidíme, ako to dopadne!


Zaručene budem hľadať Caudalíe o ktorej počúvam už roky a čakám, kedy budem konečne niečo vlastniť. Asi najviac ma láka odličovací olej, ktorý nielen krásne pokožku odlíči ale ešte ju aj hydratuje!

Mám doma naozaj veľmi veľa zbytočných balzamov a chcela by som svoju zbierku ukončiť vlastníctvom jedného Lip Smackeru. Potom budem mať už všetky komerčné, ktoré ma lákajú a dám si hádam na 10 rokov pokoj.

MAC líčka! Na líčka som naozaj maniak a MAC sú na mojom zozname už roky. Nerada by som ostala len pri líčkach a úplne ideálne bude ak odídem aj s púdrom a rúžom!


Verím, že konečne sa naplní najvyšší level mojich wishlistov a domov so mnou poputuje Nars Sheer Glow. A potom verím, že tie roky snenia dopadnú tak, ako si ich predstavujem a Nars sa stane mojou druhou tvárou!


Ak nie ste majiteľky krásnej pleti verím, že aj vy stále hľadáte nejaký super duper korektor. Ja stále a už dlhšie mám na zozname tento Bobbi Brown creamy concealer. Recenzie na neho boli super, tak už len kúpiť- vyskúšať a zrecenzovať!

Aj napriek tomu, že nie som pravdepodobne vekovo cieľovka na Estee Lauder Advanced Night Repair sérum, pred dvoma mesiacmi si ho kúpila kamarátka v mojom veku a odvtedy na neho počúvam len ódy. Málokedy sa stane, že na niekom reálne vidíte účinky nejakého krému ale na nej fakt vidno krajšiu a žiarivejšiu pleť. Takže ma nalákala a chcem ho!


Myslím si, že odísť bez OPI laku by bola večná škoda! Uvidíme aká bude aktuálna recenzia, ale ja nepochybujem, že si nájdem nejaký, ktorý stojí za to!


Neviem, či ste niekde mali možnosť ovoňať kolekciu Crabtree&Evelyn Pear&Magnolia ale ak nie a niekde túto značku uvidíte určite ovoňajte. Prekrásna kvetinová sladká vôňa - ideálna pre všetky romantické duše. Strašne dúfam, že sa mi v USA niečo podarí uloviť.

Je síce pravda, že všetky tieto výrobky sú v dnešnej dobe zohnateľné na Slovensku, tak možno to skončí aj tak, že si z tohto nič nekúpim a budem loviť len nové a nepoznané veci! Každopádne, budete prvé, ktoré to uvidíte!

A čo vy? Ak niekam idete robíte si zoznamy, čo si kúpiť? Poznáte niečo z tohto?


16 komentárov:

  1. Nepoznam nic, ale zaujali me balzamy ;) seznam mam napsany vzdy, ale pokazde koupim neco jine :D

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja trošku nechápem ten boom okolo lip smackerov, mala som ich niekoľko a ani s jedným som nebola spokojná. Mne tie balzamny na pery pripadali oveľa horšie než nejaký obyčajný kúpený v drogérii. Ano príchuť fanty, coly, ok chápem, reklama jak sviňa ale po čase to aj tak začalo smrdieť a niektoré paradoxne aj vysušovali... Inak fajn zoznam (až na tie balzamy) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Určite mrkni aj na značku wet n wild :) vrelo odporúčam rúže aj paletky a je to za pár šupov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj súhlasím, je to snáď lacnejšia značka než čokoľvek u nás v drogérii! Paletky sú megapigmentované a tiene držia ako prilepené... Ale k tým rúžom - nešla by som do tmavších farieb, tie mne nedržia ani po nanesení :/

      Odstrániť
  4. Bobbi Brown, Mac, Esteé Lauder a OPI sa dá kúpiť aj na Slovensku, skús skôr značky a kolekcie, kt. tú ešte neboli/ ani nebudú :D napr. značky Cover Girl, Philosophy, Too Faced, Anastasia Beverly Hilss, Urban Decay etc. vačšinou tieto značky majú predražené poštovné alebo vôbec ich neposielajú na Slovensko

    btw OPI Hawai môžem osobne odporúčiť, je to mega (mám odtieň Do you take Lei away?)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Saši mám to sérum od estee lauder a za mňa akože prepadák. Stojí to 75€, používam to na čelo kde mám docela hlboké vrásky a vždy sa mi tak vyhádzalo čelo ako pubertiačke. Neviem čo spravím so zvyškom, asi podarujem mamine :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. serum mam aj ja, a musim povedat, ze sa daju zohnat aj lepsie za ovela menej prachov...tiez by som odporucala sa orientovat na znacky co u nas nedostat...sortiment covergirl ma vyzul...alebo aj maybelline - kolekciem, co sa predavaju tam su ovela ovela sirsie ako u nas...tak isto aj revlon - vynikajuce produtky za malo peniazkov...urban decay, makeup for ever (to dostat aj inde v europe), jo a balzamy odporucam burt's bees (tie som videla aj v AT, ale tiez len okliesteny sortiment)...na lipsmackers to nema (inak ten lipsmacker mi pride taka skor deckejsia znacka, akoze tiez som na nich frcala kedysi, ale dospela som medzi casom na bur's bees ;) J.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Urcite sa mrkni aj na znacku Colour POP!! Je mega lacna, na SK zatial neposielaju a ich ocne mono tiene su legendarne https://colourpop.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Creabtree&Evelyn zbožňujem (: ostatné poznám, ale nemám. Ja by som si asi radšej doniesla nejakú americkú dizajnérsku kabelku, ktorá je tu predražená alebo niečo z VS (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Máš pekný wishllist všetky produkty by som chcela tiež :D lips smacker milujem a tieto sú zlaté :)
    Leekralova

    OdpovedaťOdstrániť
  10. NARS make-up musím mať aj ja! :D Ako, už som aj mala, ale v zlom odtieni.. no nabudúce sa snáď trafím :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. pěkný wishlist:) ten balzámek bych také chtěla, zaujal mě nejvíc

    Seomethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Osobne by som sa vyprdla na produkty a znacky, ktore dostat na Slovensku a sla by som po Tarte, Too Faced, Boscia, Marc Jacobs, Aveeno, Origins, Anastasia Beverly Hills, Horglass, Kat von D, ...

    Divim sa, ze si si Caudalie nedoniesla z tripu z Francuzska, tam by ta to vyslo ovela menej ako v USA (konkretne ten olej necelych 15 EUR vs. 28 USD).

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tá tvárenka od Macu je riadne krásna! Vlastne všetko vyzerá veľmi lákavo a tak sa teším na to, čo si odtiaľ prinesieš. Isto budeme všetky závidieť :D.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Baby strašne dakujem za komentáre poradili ste mi značky ktoré tu vidím ale keby ste mi nenapísali úprimne by som po nich asi nikdy nepozrela takze super super a dakujem :) uz som nejaké veci aj nakúpila takze uvidíte v recenziách a jasne ze vo videu :) točím ako diva :))

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne