utorok 5. apríla 2016

Vedeli ste, že Rexona Active Shield bojuje proti baktériám?


Niektoré výrobky sú fancy a o niektorých sa proste oplatí vedieť. Lebo ich jednoducho potrebujeme a používame denne. Recenzie na deodoranty tu vidíte v pravidelných intervaloch podľa toho, ako ich míňam. Je to jediný výrobok v ktorom idem vyslovene porade. Jeden miniem, druhý začnem (mám u neho paranoju, že sa ten deodorant zasekne a keď ho nebudem používať prestane fungovať. Hlúpe viem, ale každý máme svoje fóbie :) . A dnes tu mám dokonca duo, pretože výnimočne máme s manželom na poličke dvojičky. 

Ak čítate moje recenzie videli ste, že náklonnosť k Rexone som si vybudovala niekedy začiatkom minulého roka. Na predminulé Vianoce som dostala vianočný balíček s Rexona antiperspirant a bola som viac ako milo prekvapená aké boli dobré. Od vtedy som na nich natrafila v drogériách vždy v akcii keď som nejaký potrebovala a naše partnerstvo bolo na svete. Teraz na regáloch svieti najnovšia novinka Rexona Active Shield, ktorá pomáha eliminovať baktérie, ktoré spôsobujú zápach v podpazuší a navyše postupne uvoľňuje vôňu, aby sme boli voňavé a svieže celý deň.


Možno som posledná na svete, ale ja som úprimne netušila, že samotný pot nepáchne, na vine sú baktérie, ktoré sa v podpazuší vyskytujú. Ževraj tam máme 4 baktérie, pričom najviac zloby robí korynobaktéria a stafylokoky - tie spôsobujú ten nepríjemný zápach. Team v Rexone sa tomu pozrel na ,,kloub" a uvaril špeciálne zloženie, ktoré sa tieto baktérie snaží eliminovať. Okrem toho má ešte jednu špeciálnu vlastnosť - vôňu vypúšťa postupne, čiže sme pekne chránené celý deň.

Dámska verzia ma neskutočne prekvapila svojou vôňou. Myslím si, že antiperspiranty sú super vec, ale v mojej hlave sa delia do dvoch kategórií. Jedna je super sladká, na ktorú buď máte náladu alebo nie a druhá je nuda - deodorantová. A tento je veru kategória číslo tri - príjemná, nerušivá vôňa, ktorá ešte aj poteší. Je možno jemnučko sladko citrusová, ale v zásade je len príjemná pomerne rýchlo sa vytratí a ostane len svieži pocit.

Čo sa týka výdrže, chválim rovnako, ako tie klasické, čo som mala pred ňou. Ja som ok reálne od rána do večera, bez nejakého štípania, svrbenia. Proste veľmi príjemný antiperspirant do 3€ (aj lacnejšie).




Príjemná je aj pánska verzia, akurát vonia úplne inak. Viem, že je to logické, ale ide mi nielen o samotnú vôňu ale aj intenzitu. Kým tá dámska je skôr príjemne ľahká tá pánska je veru intenzívna. Silná pánska vôňa. v ktorej ja osobne cítim trochu ihličie. Tú vôňu určite aj vy poznáte - je to vôňa pánskych sprchových gélov alebo športových voňaviek. 

Nemusíte sa však báť, vôňa sa nebije s parfémom, po pár minútach vyprchá a ostane len ochrana pred potom a zápachom. 


Za mňa super kombo, ktoré odporúčam ak sa vám minie antiperspirant. Ja som si na Rexonu v poslednej dobe zvykla a veľmi rada sa k nej vraciam.

A čo vy? Aký máte teraz antiperspirant? Sprej, tuhý či guličku?

14 komentárov:

  1. Vseobecne vsetky taketo antiperspiranty ovplyvnuju osadenstvo mikroorganizmov v podpazusi a okrem neuziticnych zmiznu aj uzitocne. No a potom vznika pach. Zacarovany kruh.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. JJ to tak býva často, niečoho sa síce zbavíme, ale iné dojde :/

      Odstrániť
  2. Rexonu som kedysi dáááávno rada používala, má skvelú vôňu, ale to bolo asi tak všetko :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlas! Vôňa je neskutočne príjemná! A podľa mňa aj pekne chráni, ja som veľmi spokojná :)

      Odstrániť
  3. ehmm...trosku ma zmiatlo, ze pises o deodorante, aj ked toto je antiperspirant...ma to iny posob fungovania...deo je hlavne o tom boji proti bakteriam, ktore rozkladaju pot na smrad...antiperspirat ma v sebe alu soli...to poteniu zabranuje uplne. J.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nevěděla jsem to, Rexonu mám velmi ráda.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zaujímavé... ja som si obľúbila Deodoranty od Baley, ale môj obľúbený prestali vyrábať a tak asi vyskúšam niečo prírodnejšie, predsa len chémie je okolo nás dosť. (: ale kedysi som tiež používala Rexonu.
    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A ktorý si mala obľúbený? Podľa mňa ich hlavne treba striedať aby si pokožka nezvykla :)

      Odstrániť
  6. Rexonu nemusím, ale super článek =)
    seulementteresa.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prečo? Ak si dlho nijakú nemala, radím vyskúšať podľa mňa sú super :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne