pondelok 11. apríla 2016

Výlet do Cannes s Biodermou


Kto sleduje môj blog alebo youtube, mohol vidieť toto video (klik), kde mi nedalo nepochváliť sa s tým, že som vyhrala zájazd do Francúzska s Biodermou. Kto ho nevidel, tak už viete :) podarilo sa mi vyhrať zájazd s Biodermou, čo bola pre mňa radosť a top zážitok tohto roku! Zájazd je už bohužiaľ za mnou a verím, že netrpezlivo čakáte na fotky alebo video, tak dnes je to teda tu! Viem, že sa u mňa delíte na dve skupina, jedna stále (možno viac) preferuje písané príspevky a fotky a druhá časť sa teší na video, tak každému podľa chuti :) Pripravila som si pre vás poriadnu nádielku fotiek ako aj moje prvé vlogové video, kde uvidíte Bioderma továrne, všetky outfity, obe prekrásne mestá či ako vyzerajú ľudia, ktorí stoja za Bioderma produktami:)


Dajte určite vedieť, čo sa vám páčilo viac a pekné čítanie, alebo pozeranie! 

Do výlet sme vyhrali tri blogerky - ja, Vierka z My new beauty book a Lucka z http://www.isabelle.sk/ a okrem toho s nami išla vizážistka Lucka, alebo skôr Lucid Style, ktorú väčšina z vás môže poznať z nákupných maniačiek alebo selfies konkurujúcich Kim Kardashian :) No proste, ten najlepší babinec, aký si dokážete predstaviť. Myslím si, že všetky tri vrátane Danky z Biodermy sme si neskutočne sadli a aj keď Cannes bolo nenormálne úžasné, rovnako by sme sa zabavili aj pri Balatóne :) Poznáte to, často to nie je o mieste ale o ľuďoch :) 

 V Cannes sme bývali v krásnom hotely Le Gray d Albion, ktorý sa nachádzal hneď v centre mesta na Croisette. Doteraz som vždy bývala v Cannes v hoteloch, ktoré boli zariadené tak historicky a tento bol vnútri zariadený moderne, čo bola pekná zmena. Ak chcete vidieť, ako vyzerala moja izba, stačí kliknúť na video hore :) A že bola fakt pekná! :)




Okrem moderných izieb musím napísať, že hotel mal prekrásne lobby a úžasné raňajky! Jasné, že aj jedno aj druhé nájdete vo videu :)
 

Prvý deň bolo neskutočne teplo a bol by hriech neísť na pláž. S babami sme sa hneď prezliekli a utekali sme na pláž. Niektorí francúzi sa aj kúpali (otužilci), na to sme my nemali, ale poviem vám, prechádzka padla rovnako dobre. More a slniečko sú tí najväčší nabíjači energie a neverili by ste, koľko urobí jedno poobedie pri mori. Tento týždeň budem v robote ako med :) Oddýchnutá a plná energie!





 Inak Bioderma plánuje veľké výrobkové novinky! Neviem, či sú alebo nie sú tajné, ale minimálne tieto micelárne obrúsky sú už vo francúzsku v predaji! Škoda, že ešte nie sú u nás, hneď by som ich otestovala v New Yorku,ale hrozne sa teším aj tak! Pri hotely sme našli aj obchodík Jo Malone, a ovoňala som novú limitku The Herb! Žiadna vôňa neprekonala Peony&Blush, ale ak máte radi trávové resp. citrusové vône bežte do Viedne :) Tam ju majú tiež.




Druhý deň sme mali poriadne nabitý! Prehliadka Bioderma továrne, kurz líčenia s francúzskym celebritným vizážistom Fredom Marinom a krátke info o nových trendoch v Bioderme. Jasné, že všetko a ešte viac nájdete vo videu :) Tak nezabudnite klikať ak vás zaujíma viac :) Viete, čo ma inak prekvapilo najviac? Že prvý výrobok Biodermy nebola micelárna voda, ale Nodé šampón!



Tieto dámy stoja za novými výrobkami a peknými Bioderma kampaňami. A ten pán? No predsa Fred Marin!
 


Inak pikoška zo zákulisia - vedeli ste, že Hydrabio Perfecteur obsahuje podrtené perly? Preto tak krásne rozjasňuje a dodáva pleti peknú farbu. Ja som ho používala každý deň od rána do večera a make-up držal výborne :) Ak vás láka vyskúšať, tak sledujte môj blog giveaway o neho bude čoskoro :)



Po vzrúšo - dobrodrúžo doobedí nasledoval pravý francúzsky trojhodinový obed o ktorom sa v celku dosť tiež dozviete vo videu :) Bol v jednej z najkrajších reštaurácií Le Pigonnet. reštaurácia mala nielen prekrásne priestory, ale aj úžasnú záhradu v ktorej ste sa naozaj cítili ako v provensálskom raji :) No veď klikajte a kochajte sa :)






A na záver úžasné mestečko Aix en Provence. Tu mi dievčatá z Biodermy urobili neskutočnú radosť, pretože sme mali súkromnú prehliadku so sprievodcom. Nakoniec sme na nej skončili len 4, takže o kopec pikošiek a tajných zákutí bolo postarané. Tieto malé mestečká sú úžasné - majú neskutočnú atmosféru a kopec malých obchodíkov, reštaurácií a parkov, kde môžete sedieť hodiny.









Neviem, koľko z vás je ako ja - ale ak ste foodie nech sa páči jedlové okienko :) Dajte vedieť, ktoré jedlo sa vám páčilo najviac :)













A pár fotiek na záver :)













No bolo nám super :) ďakujem ešte raz Bioderme za super výlet, Danke za super organizáciu, babám za najsamlepšiu spoločnosť a akoby naša litovská spolu-blogerka povedala, Eduardovi (šéfovi Biodermy), za to, že to vymyslel :)

Dúfam, že sa vám video a fotky páčili a dajte určite vedieť v komentároch dojmy :)

26 komentárov:

  1. To muselo byť fakt super... krasne zážitky, všetko. A vydarený vlog. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úžasné, je čo závidieť, ale samozrejme v dobrom :) len mne na videu strašne vadilo to tvoje strašne pri pekných veciach, skús to zameniť za veľmi :) a inak mohla by si spraviť viedo na natočenie vlasov lebo ked tie krásne vlasy si vytvorila za asi päť minút (to mi vychádza z tvojho časového priestoru) tak si PROSIM VIDEO S NÁVODOM :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak to už je aj natočené :) Presne to, čo píšeš :) vlny za pár minút :) takže sleduj blog, myslím, že pojde ako prvé keď dojdem z NY:)

      Odstrániť
  3. Wau úžasné aj vlog aj fotky :) len škoda, že škoda, že nie je obraz na celú obrazovku, skús to do NY napraviť, teda dúfam, že budu vlogy uz tvojou súčasťou aj nadalej! Ja sa tak ľahko nikam nedostanem a aspoň takto si to pozrieť je pre mňa bomba a ty si vravela, ze rada cestujes aj ked len na víkendy, tak by bolo fajn viac vlogov, aj ked verim, ze je to zásah do súkromia, ale to uz aj natáčanie videí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite napravím :) preto sa video volá vvs vlog - vertical video syndrome :D človek sa bohužiaľ niekedy učí z vlastných chýb, takže o týždeň napravím :) vlog určite bude, bola sranda to natáčať tak o niekoľko dní ďalší a verím, že podarenejší :)

      Odstrániť
  4. Uúúúžasné fotky! Určite si si to užila...

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je tam krásne! A vlog sa ti naozaj vydaril! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Cannes je naozaj čarovné miesto a veľmi ti prajem tento výlet, zaslúžiš si to :) Video aj fotky sú skvelé a teším na všetky novinky, ktoré Bioderma pripravuje, pretože v poslednej dobe nepoužívam nič iné <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš sa na čo tešiť :) povedala by som, že jedna lepšia ako druhá :)

      Odstrániť
  7. Já mám někdy chut na čtecí články a někdy spíše na videa, je fajn, že děláš oboje aby si čtenáři/ sledovatelé mohli vybrat.
    Před chvíli jsem dočetla příspěvek o této akci už na jednom blogu a vůbec mi nevadí, že ho čtu i na tvém, každá máte jiné zážitky a jiné fotky. Každopádně u obou jde poznat, že se akce povedla a bylo to skvělé, i podle těch fotek... bylo už moře teplé? :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som rada, že to niekto ocení :) chápem, že niekoho baví viac to a iného to, takže každý podľa svojho gusta :)

      Odstrániť
    2. o a zabudla som odpovedať - more bolo ako ľad :)

      Odstrániť
    3. to je škoda, že bylo tak studený :/

      Odstrániť
  8. Nádherné fotky! O jídle ani nemluvím :) Máš strašně příjemný hlas :)

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jeeej super vlog :) mali ste naozaj pestrý program, ale to dlhé obedovanie by som asi nezvládla pri mojej neposednosti :D Teším sa na ďalšie tvoje videa!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To je super článek, nádherné fotky. Jdu mrknout na vlog. Máš skvělé vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásné fotky a to jídlo vypadá opravdu skvěle. :D
    http://life-of-pandas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Aj vlog aj blog sú úplne skvelé ! len tak ďalej ☺

    OdpovedaťOdstrániť
  13. To muselo být úžasný, hrozně ti to závidím :) Hlavně fotky jídla se mi moc líbí haha, dala bych si vše! -L

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne