utorok 10. mája 2016

Ako Soaphoria (ešte nikdy) nesklamala


Dnes si odpustím 5 minútový predslov o tom, ako zbožňujem Soaphoriu, pretože to už podľa mňa všetci viete. Každým jedným výrobkom sa moja náklonnosť prehlbuje a inak to nebolo ani pri tomto peelingu. Tento peeling je inak posledná vec, ktorú som dostala zo stránky https://www.krasnakazdyden.cz/ na testovanie a ja sama som si ho nechávala nakoniec, pretože som vedela, že to proste bude pecka. Keď som si vyberala zo stránky výrobky vedela som, že si určite niečo vyberiem zo Soaphorie len som nevedela, že čo. Toooľko skvelých výrobkov a vy neviete, kde začať. 


Môj výber bol popravde ovplyvnený aj tým, že som mala v tom čase nádchu a tak mi peeling s názvom ,,Hlboký nádych" prišiel ako znak z nebies. Len pre zaujímavosť - kým som ho začala používať nádcha prešla :) Dnes začnem netradične vôňou, pretože mi nedá inak. Je totiž presne taká, ako hovorí názov peelingu - zaručí vám fakt hlboký nádych. Tak silná zmes eukalyptu a mäty nie je hádam ani v aromatických olejoch. Vôňa je neskutočne silná, výrazná, chladivá - ak máte radi eukalyptus tak sa zamilujete! Mne pripomína tie mastičky na priedušky (inak vyrábajú sa ešte?), ktoré som vždy zbožňovala! Jediná podmienka naozaj je, aby vám voňal eukalyptus - ak nie, tak klikajte na inú vôňu.


 Peeling sa ukrýva ako vždy v krásnom sklenenom balení, ktoré je vždy škoda vyhodiť. Ja si zatiaľ tie krabičky poctivo skladujem, ale ešte som nedošla na to, čo s nimi. Peeling je stredno až veľmi hrubozrnný a ak máte citlivú pleť vyskúšajte od Soaphorie radšej telové suflé ako peeling. Tým, že sú peelingové častice napustené v oleji je pokožka po umytí krásne jemná a vláčna. 

Inak samotný mix zložiek má pre pokožku regeneračné účinky - uvoľňujú opuchnuté nohy (ideálne pre nás baby na leto, keď sa celý deň trápime v lodičkách), liečia poranenia a bodnutia hmyzom.  A to ani nespomínam ako sa pri sprche s takou vôňou pekne uvoľníte a prídete na iné myšlienky!

Za mňa skvelá vôňa úplne ideálna na leto a som rada, že som objavila ďalšiu vychytávku z tejto slovenskej dielne. Cena peelingu je 8€, čo je podľa mňa viac ako prijateľné!

A čo vy? Používali ste kedysi mastičky na priedušky? Vonia vám eukalyptus? Páči sa vám balenie Soaphoria výrobkov? Skúšali ste od nich niečo?

13 komentárov:

  1. Eukalyptus mám ráda a balení Soaphoria výrobků také. Měla jsem od nich pár věcí a všechny úžasně voněly a byla jsem spokojená. Snad jen tělové máslo v kostce bylo příliš mastné, ale na druhou stranu já nemám příliš suchou pokožku. Tuto značku mohu jen doporučit

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidíš to som nemala! A mám veľmi suchú pokožku takže ďakujem za tip :)

      Odstrániť
  2. Ja som ešte nic od nich nemala, ale vidim to tak, ze čoskoro budem :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Soaphoria jsem nic nezkoušela, ale hrozně mě láká snad úplně všechno! :D -L

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mala som od nich peeling, a je fakt skvely mala som v inej voni, mne sa maximalne paci to ze krasne zhydratuje pokozku a nemusis sa uz potom natierat, inac tie obaly su vratne mali by ti odpocitat 1 Eur z nakupu za kazdy obal, ale je fakt ze su aj pekne, tak je na zvazenie ci vratit alebo nie :-) ja ho mam tiez v kupelni a mam v nom ulozenu hubku na cistenie tvare a kefku z DM na tvar

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uplne super tip vobec som netusila, ze to tak funguje - a bola som sa dnes opytat a za kazdy obal je 0,5€ pricom jedina nevyhoda je, ze zlavu si musis uplatnit rovno :)
      Ale aj tak dobre a fakt dakujem :)

      Odstrániť
  5. Ahojky, mas od skúsenosť z ich výrobkami aj na problematickú pleť? Napríklad to mydlo s uhlím? Co by si odporučila? Mam suchu plet s akne... Pouzivam biodermu ale nemam pocit zeby moj problém nejak riesila :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj - v prvom rade treba podľa mňa rozlíšiť či máš vyrážky alebo akné. Ja akné vnímam ako chorobu (sama som sa ,,liečila na akné) a ak ho reálne máš, treba ísť ku kožnému lekárovi, ktorý posúdi aký máš typ akné a navrhne ti liečbu.
      Ak máš vyrážky -zopár počas nejakých dní, alebo ak si v strese odporučila by som zelenú vodu Sébium od Biodemy ako odličovač, Himalaya Neem maska a peeling, Skinoren krém na lokálnu liečbu vyrážok, Soaphoria čistiaca pena na zmiešanú pleť, čo sa týka krémov, mne dobre sedeli Bioderma ale Sensibio - cez deň som ráno premasťovala a večer liečila Skinorenom.

      Odstrániť
  6. Ahoj mala si uz aj nieco z kozmetiky MANNA. Je to zevraj tiez prírodná kozmetika, tak ci vies povedať, ktorá je lepšia ci SOAPHORIA alebo MANNA :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. evidujem, že Manna existuje ale bohužiaľ neviem poradiť, pretože som neskúšala :/

      Odstrániť
    2. Chcem sa spýtať, ty skusas kozmetiku a výrobky len ktoré dostaneš alebo su aj také, ze sama kupis :) ak aj aj, ktoré prevyšujú?

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne