štvrtok 26. mája 2016

Bioderma Hydrabio Mousse


Ako som bola v procese zmeny mojej zimnej kozmetiky na letnú ortieľ padol aj na čistiaci gél. Hutnejší gél som s radosťou vymenila za bielu ľahučkú penu o ktorej som najprv ani netušila, aký skvost to bude. Penu som mala doma dlhšiu dobu ale čakala v rade, kedy na ňu konečne príde. Keďže som už predtým mala doma penové výrobky mala som akú takú predstavu, ale pravda je, že realita predčila všetky očakávania.

 Pena je z radu Hydrabio, čo znamená, že je primárne určená pre suchú a dehydratovanú pleť. Obsahuje zložku Aquagenium, ktorá stimuluje schopnosť kožných buniek vytvárať vlhkosť a udržovať ju na povrchu.  
Samotné používanie je tá topka na danom výrobku. Tubu otočíte dole hlavou, pretrepete a vytlačíte si penu. Obal je identický s obalom šlahačky a rovnaká je veru aj konzistencia. Peny, ktoré som mala doteraz boli pomerne riedky a po vytlačení sa do dvoch sekúnd spľasli. Táto pena je príjemne hutná, drží a aj keď sa s ňou pohráte v rukách budete cítiť, aká je hustá a objemná.



Nemá žiadnu vôňu a ako môžete vidieť na fotke je peknej bielej šľahačkovej farby. Ja si s penou dočisťujem tvár - to znamená, že ju nanášam potom ako som si pleť očistila mliekom. Tým, že sa má nanášať na vlhkú tvár ju nanášam v sprche - kde ju jemne rozmasírujem a následne opláchnem. Pokožka nie je vysušená a je pekne a jemne dočistená.

Čo sa týka ceny pohybuje sa okolo 10€/150ml. Viac info nájdete nájdete na stránke www.bioderma.com
a ja sa teším z môjho nového sprchového pomocníka. Fakt pekná alternatívna čistiacich gélov, určite vyskúšajte.

A čo vy? Mali ste niekedy nejakú penu okrem holiacej? Akú? Páčila sa vám viac? 

11 komentárov:

  1. Vypadá jako šlehačka :D TAky v létě raději používám pěny, než gely :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám pěnu od Ryoru, už neskutečně dlouho, protože je na chalupě, kam tolik nejezdím. Bohužel je mnohem řidší, přijde mi, že moc nečistí a trochu občas vysušuje. Tahle pěna mě zaujala, ale mám věcí na čištění pleti dost, takže zatím bohužel...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ryor bol presne ten príklad riedkej peny :/ Ja som tú svoju ryorácku ani nedokázala domíňať aké som už na ňu mala nervy..

      Odstrániť
  3. Peny v akejkolvek podobe mam rada. Je mozne, ze ju vyskusam.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow! Pěna vypadá jako šlehačka a to jsem o ní ještě vůbec neslyšela. Moc pěkná recenze, bude se po ní muset podívat. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj na dotyk je tak príjemne hustá, čiže super zážitok :)

      Odstrániť
  5. ja mám Swedish Spa Cooling Shower Mousse-Chladivá sprchová pena od oriflame. Nadšená nie som ale ani nejak sklamaná. Na tvár som ešte penu nemala :) Mám však Osviežujúcu vodu v spreji Bioderma Hydrabio Brume a s tou som v lete naozaj spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú som mala aj ja a bola to jedna z tých lepších pien - ale druhýkrát by som si ju nekúpila :) Brume je super vecička, ja som si ju už vytiahla lebo sa nejak zrazu moc oteplilo :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne