piatok 6. mája 2016

Modro-fialový piatok


Dnes už treba len oddychovať :) Kým si zajtra budete môcť pustiť prvé video z New Yorku dnes som si pre vás pripravila outfitový post. Minulý víkend bolo vonku krásne počasie tak sa mi podarilo cvaknúť zopár fajn fotiek, tak dúfam, že sa budú páčiť. Teraz to už bude len lepšie a lepšie, pretože pekné počasie praje dobrému foteniu! My tento víkend neplánujeme nič prevratné, asi len oddych, ak bude pekne tak nejakú dobrú zmrzku spojenú s príjemnou prechádzkou. Vy si ho užite rovnako a budem rada, ak mi dáte vedieť vaše plány dole v komentároch :)



Ak by vás zaujímalo moje oblečenie - tričko je Talbots, nohavice GAP, topánky a taška F&F a náhrdelník http://womanology.sk/. Inak práve náhrdelník bol inšpiráciou k tomuto celému dokopy. Sedela som doma, listovala som časopis a videla som tam podobný tak som si povedala, že hm! veď aj ja mám doma taký no a výsledok bol na svete. Neviem ako vy, ale ja mám rada svieže a žiarivé farby, podľa mňa človeku hneď urobia lepšiu náladu a verím, že aj jeho okoliu. Tak sa vyfarbičkujte cez víkend aj vy a dajte vedieť, či ste mali lepšiu náladu :)


A čo vy? Aké máte plány na dnes a na zajtra? Inak máte nejaké dobré tipy na zmrzku? U nás vedie Koun, ale budem rada za nejaké iné, kde netreba čakať pol hodinu :) A kľudne dajte aj vo vašich mestách, ktovie kam ma to cez leto zavedie :)

16 komentárov:

  1. Dobre sa ti podarilo skombinovať tie nove topanky?su pohodlné? No my sa s manželom chystame v nedelu prejsť na zmrzku na Štrkovec, niekde ako je to detské ihrisko je zevraj vynikajúca zmrzlina :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je tam uplne mnamkova :) vzdy maju aj jednu VIP alebo ako to volaju, ta je sice drahsia ale fakt dobra :) ale aj ostatne lacnejsie su super! Takze chodte a daj vediet ci chutila :) Inak ked budes v tom okoli ja mam rada aj zmrzku na Herlianskej (hned pri ceste na strane ruzinovskej nemocnice), je taka klasicka ale podla mna fakt dobra :) Co sa tyka topanok tieto su pohodlne, ale tie druhe co boli vo videu su ciste peklo :/ uz dvakrat mi take otlaky urobili, ze sa mi po nich regeneruju nohy dva tyzdne - doslova a bez zvelicovania. :)

      Odstrániť
    2. Na herlianskej je top, tu si pamätám z detstva :) som kusok od nej vyrastala a aj ked sme sa presťahovali trocha dalej, tak ma tam tatino bral, ked sme isli pozrieť kamarátov :) hned bola prechádzka prijemnejsia :)

      Odstrániť
    3. Boli sme na tom strkovci a bola top! Hlavne tie špeciálne :) ze 100% malina - mnam! Taka super karamelova tam bola, o kokose a čokoláde ani nehovorím... Oplatilo sa vystáť radu :)

      Odstrániť
    4. Fakt? Takze oplatí sa? A koľko stojí? Ked nebude pršať v sobotu som tam ako na koni :)

      Odstrániť
    5. 0,70 normálna - ale božská tak isto a potom ta špeciálna 1,00 :)a tie mali styri :) jahoda, malina, visna-tuto mal manžel-mnamka tiez, pistacia :)ako kebyže mam kam dať, tak si dám z každej, ale išli sme z večere od tatina :)))

      Odstrániť
    6. Mnaaaam pistacia kiež by bola ak cez víkend :)

      Odstrániť
  2. Ja som bola dnes s kamoskou v podunajskych tusim zmrzlina cookies a bola mnam :) gastan a banan uplne top a velke plus cena 0,50 kopček :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skoda ze nie prvý raz si napísala, ze video bude v sobotu a nic z toho... Ja som jedna z tych co sa na tvoje videa teší veľmi, ale takto som úprimne sklamaná lebo to nie je prvý krát...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úprimne mi to je asi este viac ľúto ako tebe to mi môžeš veriť :/ články ako aj videa su plánovane dopredu a ked mi nieco nevyjde tak mi to je neskutočne ľúto :( niekedy však človek veci bohužiaľ neovplyvní a mne jedine ostáva dúfať ze potešilo video aj v nedeľu :)

      Odstrániť
    2. Ano ano potešilo veľmi! Prepáč, ze som to tak napísala, len som to mala potrebu napísať, ale nemyslela som to v zlom, tak dufam, ze si to nezobrala :) a video aj blog top top top! Vedela by som pozerať aj dvojhodinove video :) dobre sa ta počúva a ešte lepšie pozerá :) na nic sa nehrás, si prirodzená :) ale ako som čítala komentáre k blogu s videom, tak tie okuliare som si aj ja uvedomovala, ze mi trocha vadia, ale to len malyyyy detail :))) tie zábery NY to vynahradili...

      Odstrániť
    3. Hnevala? Vôbec iba sama na seba :) ale dakujem ze si mi napísala skôr som nechcela aby si sa hnevala ty tak som teraz fakt rada ☺️ takze este raz moc dakujem a dúfam ze sa bude páčiť aj dvojka :)

      Odstrániť
  4. modro apk can bring back your entertainment even when you are not having Television. However, these days live streaming is another best way to keep us always entertained
    modro

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne