nedeľa 22. mája 2016

Video: Dá sa nalíčiť len s kozmetikou S-he?


Asi pred mesiacom som si uvedomila, že mi z DM Eventu o ktorom som písala tu:klik ostala doma škatuľa výrobkov, ktoré som ešte neskúšala. Aj napriek tomu, že už s DM drogériou nespolupracujem som si povedala, že by mohlo byť celkom zaujímavé vyskúšať tieto výrobky ako  first impressions a tutoriál, tak dúfam, že sa vám bude páčiť a pobavíte sa pri ňom ako ja pri skúšaní týchto výrobkoch. Kým si ho kliknete rovno upozorním na jednu vec - často opakujúce slovo neviem, je synonymum pre zúfalosť, ktorú som miestami pociťovala :) Veď klikajte a uvidíte :)


Vo videu nájdete tieto výrobky:





Ak ste si teda pozreli video viete aká je odpoveď :) S S-he výrobkami si bohužiaľ celý make-up neurobíte. Jedine teda, že ste Rihanna a vaším cieľom bude v prvej časti nanášania make-upu dať si ho aj rovno dole :)

Ak sa vám takéto video páčilo, dajte vedieť kľudne môžem urobiť ďalšie jednoznačkové tutoriály alebo first impressions.

A čo vy a S-he? Máte tam obľúbencov? Páči sa vám táto kozmetika alebo ju obchádzate?

19 komentárov:

  1. Super video :) poprosím ale link na ten bb cream :) momentálne hľadám aky si kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Recenzovala som ho tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/silky-green-plus-bb-dodo-velka-laska.html

      Missha je podľa mňa ale lepšia: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/missha-m-signature-real-complete-vitaj.html

      Odstrániť
  2. Pobavila som sa :) z tých vecičiek som neskúšala všetko, niečo som poslala ďalej. Ale púder je fakt hrozný, strašná oranžová farba. Tiež ma z toho potešili zlatý tieň a líčka, tie sú fajn. Špirálu som neskúšala, som na ňu zvedavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To video je fakt super :) Ten púder je fakt katastrofálny a určite by som si ho na seba nedala.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. She ma vobec nelaka, radsej essence z tych lacnych

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekné a miestami aj úsmevné video :)Po She ale nesiaham, keď už tak Essence. Ale tá paletka korektorov sa mi páči, aj keď tiež nechápem ten aplikátor :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jak už jsem jednou psala, někdy raději si něco přečtu a někdy se mrknu na video, po dlouhé době jsem shlédla tvoje video a moc se mi líbilo, musím říct, že sis udělala moc pěkné líčení.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma moc potešilo! Som rada, že sa video páčilo :)

      Odstrániť
  7. Super video len škoda, ze si si nevybrala radšej tu paletku s viacerými očnými tienami :) by som si pozrela aj nejaké výraznejšie líčenie od teba :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak tú som ešte stále neskúšala :) môžem nabudúce urobiť nejaké iné first impressions video a zahrnúť ju :) A tmavé líčenie bude - bude líčenie do divadla :)

      Odstrániť
    2. Jaaaj ano to si niekde spomínala tuším pri rúže, ze si robila aj video :) tak len dúfať, ze bude v sobotu lebo to by som si vážne rada pozrela :)
      A inak mna by celkom zaujimalo video líčenie ze top výrobky, ale každý z inej značky :) a to skombinovať dohromady ako podľa mna by to mohlo byt super a plus super recenzia pre nas :)

      Odstrániť
    3. rovno ti prezradím, že túto sobotu bude iné :) ale dúfam, že aj tak dobré :)

      Odstrániť
    4. Nevadí, aj tak sa teším :) trocha telepatia, ze som akurát kukla ci si mi to náhodou nekomentovala ;)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne