sobota 14. mája 2016

Video: New York časť 2


Dnes budem menej ukecaná v texte, pretože som viac ukecaná vo videu :) Povedala by som, že minule ste mali viac záberov mesta, tak dnes máte jednoznačne viac komentárov :) Dajte potom vedieť, čo sa vám páčilo viac nech potom podľa toho točím ďalšie vlogy :)


Po celý čas ma neustále uchvacovalo množstvo zón pre ľudí, ktoré mesto za posledné roky vytvorilo. Neskutočný počet parkov, lavičiek a oddychových zón vám dovolí načerpať energiu a tešiť sa z lúčov slniečka. Viem, že som navštevovala len tie pekné časti NY, ale tak či onak mesto vo mne zachovalo veľmi ,,zelený" pocit.


Teraz vám síce prezradím, čo bude aj vo videu, ale Macys je fakt super obchod. Ak tam niekedy pôjdete dala by som vám len jednu radu - nesúďte knihu podľa obalu. Keď tam vojdete môže Macys pôsobiť draho ale viete tam nájsť fakt super kúsky za neuveriteľné ceny! Nezabudnite potom ísť na oddelenie služieb zákazníkom, kde vám ako cudzincovi dajú 10% zľavu :)


Zbožňujem kolotoče! Až tak veľmi, že som kvôli nim cestovala viac ako hodinu metrom a na moju smolu, keď sme došli boli zavreté! Myslím si, že pekný shot o tomto výlete nájdete aj vo videu, ale ak ste viac fanúšikovia článkov, tak prihodím zopár viet aj sem. Na Coney Islande je nielen more (v ktorom sa v lete normálne kúpe)ale aj veľký lunapark. Ten vyzerá fakt super, len musíte vychytať ročné obdobie a počasie. My sme nevychytali ani jedno, ale bol to tak či onak zážitok.





Rozmýšľam, ako túto minisériu o NY ukončiť :) Vo videu som to vyriešila galantne zhodnotením negatív a pozitív výletu, ale tu to chce niečo iné, nech sa neopakujem. Keď som došla z dovolenky aj keď sa mi páčilo, nejak som nepadala na zadok, že som tam bola. Aby ste to chápali - moje srdcovky sú Miláno a Barcelona a keď som odchádzala odtiaľ vedela som, že by som tam vydržala aj mesiac. Tuto som tie pocity nemala, ale čím dlhšie som naspäť tým viac viem, že sa tam určite ešte vrátime. Hoci aj na kratšie, ale len tak prechádzať sa ulicami a užívať si tú atmosféru mesta. Pretože tá je vážne jedinečná a treba ju zažiť.

Dúfam, že sa vám články ako aj videá páčili a ak áno, budem rada ak sa prihlásite na odber - tu: klik.

Ak máte hocijaké otázky alebo komentáre, kľudne sa pýtajte :) Rada odpoviem :)

10 komentárov:

  1. Úžasné :) jaaaj vydrzala by som pozerať aj hodinové video :) ano toto bol lepšie ako prvé asi sa mi viac páčilo tvoje kecanie o tom :) a "hasterenie" s manželom ako keby som nas dvoch videla :D super! Ja by som kludne prijala aj ešte ďalšie video a veľmi sa teším na tie úlovky z obchodov :)to nás kedy caka? Škoda, ze ďalšie video bude az o týždeň, ja by som sa potešila uz keby bolo zajtra :) a pekné od teba ako si nam popriala pekný zvyšok večera ;))))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A jediné co mi chýbalo a celkom veľmi by ma zaujímali fotky jedál co ste jedli :) tak si to opisovala a prežívala, ze to by som si kukla :)

      Odstrániť
    2. Hrozne sa teším, že sa páčilo :) to sa vždy dobre číta :) Čo sa týka tých ,,úlovkov" väčšina oblečenia je super letná a chcela by som to nafotiť reálne na sebe, nielen na vešiaku, takže to bude postupne ako sa oteplí :) a čo sa týka kozmetiky, musím sa priznať, že nemala som najlepšiu ruku..:/ make-upy čo som si kúpila dva som už posunula ďalej pretože tým, že tam neboli testery som nevychytala vôbec farbu a nesadli mi, ale nejaké recenzie samozrejme budú, len to chcem otestovať poriadne nech to stojí za to :)

      Odstrániť
  2. paráda, dakujem za dalsie skvele video a vsetky rady a nazory, ktore urcite vyuzijem v lete, kedy sa chystam na 2 tyzdne do NY :) tiez by som chcela nejake fotky veciciek co si nakupila ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa moc teším :) a fotky utčite budú, len sa musí trošku otepliť :)

      Odstrániť
  3. Ufff...pozor na retoriku a zbytocne vkladane slovko "ze" do viet:) videiko pekne, avšak lepšie bez zvuku sorry:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak vies...to zo zavisti:) ale nie, zartujem.. ber to len ako nakopnutie k dokonalosti:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Chci do NYC teď hned :D! A Macys je moje taková touha, vím, že se dá objednávat i od nich přes internet, ale přijde mi, že právě na internetu mají slevy tak max. 20 % :D.
    Jen jsem se chtěla zeptat, jak to tam je s počasím? Kamarádka mi říkala, že tam byl strašně suchý vzduch a že se jí to i projevilo na pleti...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola v apríli a mali sme pekné počasie :) čo sa týka pleti, s tou som nemala vôbec problém, ale mala som permanentne suchý nos, suché oči, ráno som sa budila celá zosušená. K tomu je to divné, lebo je to pri vode, čiže človek by čakal, že tam bude vlhko :/

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne