nedeľa 1. mája 2016

Video: Vlny pre dlhé vlasy za minút

A máme tu prvé video na želanie! V komentároch ste mi písali, že by ste radi videli ako si robím vlny na dlhých vlasoch za  minút, tak dnes to uvidíte. Nie je to naozaj nič zložité a stačia vám na to 3 grify. Aké? To vám neprezradím a uvidíte vo videu :) Tak pekné pozeranie a teším sa na vaše komentáre.




Tak čo, páčilo sa? Robíte si vlny rovnako? Vyskúšate tento tip? Aké ďalšie video by ste radi videli? Dnes natáčam, tak čím skôr dáte vedieť, tým väčšia šanca, že ho uvidíte :)

8 komentárov:

  1. Pekné video :) super tip! Ďakujem! Mne by sa páčilo kebyze si spravís nekaku challenge - makeup bez zrkladla, alebo makeup za 3 minuty. Koľko ti trva nastrihanie videa? Budes dávať uz častejšie alebo stále len raz do týždňa :( videla som,ze ti niekto pisal o video o teb...hlásim sa do rady :))) tiez mam par otazok! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. obe inak super nápad! Zapísala som si ich do môjho video poradovníka a úprimne fakt sa na ne teším, pretože to podľa mňa bude zábava (aj pre mňa) točiť :) Čo sa týka tých častejších videí -úprimne by mi nevadilo točiť ich aj častejšie, len momentálne je čítanosť článku 150x vyššia ako pozeranosť videa, čiže keď tam bude vidieť posun a rast veľmi rada sa vydám viac týmto smerom, no zatiaľ z kapacitných dôvodov (strihanie jedného videa mi trvá cca tak 6 hodín) stále budem viac robiť to, čo vás baví viac.

      Odstrániť
    2. Ako ti uz pisali ze skus robit veci súčasne..ako spotrebované aj blog aj video...napríklad by mohlo byt fajn video moje mesačne úlovky z drogérie :) ano verim, ze je viac sledovaný blog, ale zasa je pravda ze mas kolko 500 článkov za kolko osem rokov verzus desať videi za dva mesiace :) skoda, ze nie všetci co si kuknu video ta začnú aj odoberať, lebo keď vidím pozretie je toho dost :) ale asi to tak nie je ani na blogu... Ja ti držím palce, aby sa ti aj youtube rozbehol :)

      Odstrániť
    3. Inak neskutočne ďakujem za takéto komentáre, nevieš si predstaviť ako dobre sa to číta a ako to nakopne k robeniu vecí :) A hej aj ja si hovorím, že youtube mám dva mesiace, tak čo čakám zázraky :) a na blogu robím už kopec rokov,tak dúfam, že sa to časom obráti a ak nie to, aspoň vyrovná :) Ja sa budem snažiť čo najviac aj počtom a hlavne zlepšovať sa aj kvalitou :)

      Odstrániť
  2. Já kulmu sice mám, ale nepoužila jsem ji už přes rok, protože jen tak do školy si fakt vlnit vlasy nebudu, na žádné večerní akce nechodím a vlny mi stejně nedrží :D Jinak to máš moc hezké :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Účes je moc pěkný. Já kulmu ani nemám, ale čím dál tím víc uvažuji nad tím, že si ji koupím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si bez kulmy ani neviem predstaviť fungovanie :) stojí naozaj pár eúr a dokáže urobiť krásne vlásky :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne