utorok 7. júna 2016

Dove Youthful Vitality s luxusným zložením


Ak si kupujete časopisy verím, že ste neprehliadli novinku do Dove Youthful Vitality. Ja som tuším aspoň v dvoch mala vzorky a podľa mňa hádam v každom o nich bola nejaká zmienka. Ak ste aj časopisy nemali nevadí, v drogériách tento nový rad podľa mňa neprehliadnete, pretože je podstatne krajší a na prvý pohľad zaujímavejší. V sade Youthful vitality nájdete telový krém, telové mlieko a krém na ruky. Všetky tri obsahujú revitalizačné sérum, ktoré vďaka špeciálnemu zloženiu (prírodné oleje a semená) zlepšuje vzhľad a kvalitu pokožky. Inak všetky krémiky obsahujú vyživujúco spevňujúcu technológiu, ktorú v sebe mali doposiaľ len pleťové krémy, takže je to opäť niečo nové a lepšie.

Ja som dala palec hore hneď keď som videla tie obaly, páči sa mi, že Dove vyšiel z komfortnej zóny a namiesto obyčajných plastových generických túb prišiel s takýmito ,,dole hlavovými" tubami a vaničkovými obalmi. 



Bez zaváhanie mojím najobľúbenejším výrobkom z celej sady je krém na ruky. Hlavne teraz! Aby ste to chápali, momentálne som domíňala jeden krém na ruky, ktorý mi už tak liezol na nervy, že to ani nebolo možné. Krém bol síce super, ale na toto ročné obdobie bol strašne mastný a ťažký a tým, že som ho mala už len máličko nechcela som ho ,,prenášať" na ďalšiu zimu a chcela som ho minúť. A naproti tomu tento krém na ruky má jemnú, čistú vôňu, príjemnú ľahkú konzistenciu a v sekundu sa vpije. Na leto je to najlepší krém aký som tento rok objavila - pretože fakt neotravuje, len pekne hydratuje a zvláční. Cenovo sa pohybuje okolo 4€.
 


Keď ideme k tým letným výrobkom, nedá mi nespomenúť a nepovenovať sa trochu aj telovému mlieku. Tým, že mlieko obsahuje sérum má inú konzistenciu, ako je podľa mňa väčšina z vás zvyknutá. Mne trošku pripomína kondicionér, ale to berte v tom najlepšom možnom.  Telové mlieko je príjemné kĺzavé, nie je príliš hutné a aj napriek tomu veľmi dobre hydratuje. Na všetkých výrobkoch ma veľmi zaujala vôňa- ktorá, ako som zistila nie je vymyslená len tak nejakým ujom, ktorý sa nudil. Stojí za ňou odborníčka na vône Anny Gottliebová a tá vytvorila jemnú zmes plnú malín, mandaríniek, ruží, pelargónií, karafiátov s nádychom makadamiového orieška, smotany a santalového dreva. Ja by som si po tomto popise nevedela predstaviť nič, tak ak ste ako ja - tak je to vôňa klasických Dove výrobkov len o čosi sladšia, sviežejšia a mandarínkovejšia.

 

A do tretice všetko dobré! Myslím si, že najvýživnejšie je určite telový krém, ktorý je konzistenciou niečo medzi telovým mliekom a telovým maslom. Pre mňa je to skôr jesenný výrobok, ale ak máte suchú pokožku celoročne, tak siahnite práve po tomto výrobku. Ja trpím celoročne na suché lýtka a keby som si ich každý druhý deň nenatierala vyslovene by sa mi šupinkali, čo nie je nič príjemné. Inak aj vy ste k sebe také kritické? Ja viem, že by si to možno nikto nevšimol, ale keď si každý druhý deň nenatriem nohy radšej si nedám sukňu, nech to pre istotu nie je vidieť. Úplne zapadám do Dove kampane, kde vidno, aké sme na seba zbytočne kritické a ako vieme oceniť krásu iných, ale nie seba. 



Tak buďte k sebe aj vy krajšie a ak na sebe máte niečo, čo viete zmeniť, len sa vám nechce skúste na tom popracovať a prekonať sa! 

A čo vy? Čo sa vám na sebe nepáči? A čo páči?

13 komentárov:

  1. Ano toto som uz v drogériach objavila, aj ked síce este nekupila :) ja milujem Niveu, to je moje top! Ale Dove, nie je daleko za nou :)... Nivea je úžasná orginal v tom kovovom obale a tak isto ta pánska, ta je božská 😍 ale Dove si ma práveže ziskava teraz, ako napreduje v dizajne a v nových výrobkoch... Ja nedám dopustiť na Dove intim gél, ten nema konkurenciu a dokonca sa ho naučil používať aj môj otec, ked bol u nas a teraz si ho uz aj on domov kupuje :) momentálne sa chystám kúpiť si z tejto novej rady sadu na vlasy a vyzerá, ze v košíku skončí aj tato sada na telo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš Dove Intim gel som nikdy neskúšala a ak sa mám priznať, ani som nevedela, že niečo také je, takže ďakujem za tip!

      Odstrániť
  2. Obaly sú naozaj krásne, najviac ma zaujal telový krém :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Obaly sú naozaj krásne, najviac ma zaujal telový krém :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám rada sprcháče od Dove, mojej mame ich kupujem na každý sviatok a potom tajne minam :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som si prave kupila telove mlieko Dove Uplifted+ ktory je tiez z novej rady, a mam rovnake dojmy ako ty :) velmi prijemna vona, textura a nanasanie. Kupila som v UK za £2.90 cize cenovo je to viacmenej rovnako ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ta textura je fakt super!Aj teraz som si ho dala na seba a nestiham sa radovat :)

      Odstrániť
  6. Z Dove mam rada telovy krem na suchou pokozku-mam ji opravdu suchou-a tento mi ty moje susinky vzdycky zjemni. Tuto novou radu jsem zaregistrovala a po precteni Tve recenze urcite vyzkousim. Navic se mi libi kelimkove baleni. Momentalne mam krem z DM z jejich prirodni rady, ale nejsem moc spokojena spatne se roztira a zanechava takovy bily povlak, ktery se musi znovu rozetrit.No priznavam, ze pri 2 detech na to nemam cas.Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak zaujalo ma asi všetko :D ale najviac telové "maslo", lebo mám rada tieto balenia a konzistencie :)))
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne