utorok 28. júna 2016

Len takto sa zbavíte toho, čo sa vám nepáči


Mám pocit, že všetci na okolo sa rozhodli chudnúť :) Niekto to rieši v posilke, niekto to rieši čarovnými čajmi a iný diétou. V zásade nechcem nadávať ani na jeden spôsob, nech si každý nájde cestu, ktorá mu sedí najlepšie, len mi napadlo napísať vám pár vecí, ktoré asi všetci viete, ale niekedy je dobré uvedomiť si ich možno trochu lepšie.


Myslím si, že nech máte akúkoľvek diétu a schudnete to, aby bola vaša postava pekná nie je len o tom, či vážite 45 alebo 70 kíl ale je to o tom, aby bolo to telo pevné. K pevnosti sa dopracujete len vo fitku a ja vám fakt dobre radím určite ho nevynechať pri snahe o lepšiu postavu. Dnes máme na výber toľko športových možností, že verím, že si niečo nájde fakt každý. Ak ste športové antitalenty skúste pilates alebo jógu, kde je málo choreografie a veľa dobrého cvičenia. Ak si radi zamakáte a vyventilujete hlavu skúste nejaký cross fit, alebo tae-bo. Ak máte radi pohode o samote skúste chodiť. Každý deň niekoľko kilometrov (pozor, chodiť nie prechádzať sa) pomôže mysli ako aj telu :)


Kozmetika vie v celom procese pomôcť. Ak nie je jediná, na ktorú sa spoliehate kozmetika vie byť fakt dobrý pomocník. Dobré výrobky vedia pomôcť pri celulitíte a tiež pri spevnení pokožky. Na skrášlenie pomáha jednak samotný produkt a jednak fakt, že pokožku masírujete a pracujete s ňou. Ak vás napríklad trápia boky a zadoček skúste si k svojej starostlivosti zohnať napr Enja produkty od Dermacolu, ktoré boli vyvinuté na to, aby pomáhali pri spevnení. Gél na bruško obsahuje kofeín a polysacharidy, ktoré stimulujú štiepenie tukov a pôsobia proti ich ukladaniu. Na druhú stranu gél na zadoček obsahuje lipolýzu, ktorá rovnako zabraňuje ukladaniu tukov v tejto rizikovej oblasti. Takýchto výrobkov je dnes na trhu fakt dosť, a verím, že si nájdete ten svoj na partiu, ktorú´chcete skrášliť.


A posledná nemenej dôležitá ako prvá vec je hydratácia. Najmä teraz v lete je neskutočne dôležité piť veľa vody. Nech vám je výstrahou to, ako som dopadla ja pred viacerými rokmi keď som skončila v nemocnici na dehydratáciu. Poviem vám je to doteraz môj najhorší celoživotný zážitok - okrem toho, že sa vám každých pár minút tak točí hlava, že myslíte, že odpadnete a neustále vraciate sa dostanete na infúzie do nemocníc, ktoré vyzerajú naozaj zúfalo. A stačí tak málo! Či už pri chudnutí alebo v normálnom živote - dajte si fakt pozor na príjem tekutín. 

Tak teda tri veci -športujte, zvýšte kozmetickú starostlivosť a pite veľa vody a uvidíte, že vám bude v plavkách na kúpalisku super :)

A čo vy? Ako sa snažíte dosiahnuť dokonalú postavu?

2 komentáre:

  1. Ja som nedávno sem tam začala cvičiť, ale čím ďalej tým ma to viac baví a chcem sa dostať k tomu, aby som cvičila každý deň. Cvičím len doma, našla som si nejaké fajn videá na youtube, hlavne také na zadok a nohy, lebo aj keď som chudá, ale nie sú pevné hlavne čo sa stehien a zadku týka :D takže niektoré videá sú ale dosť zaberáky, ale potom ten pocit, že som spravila niečo pre seba je naozaj skvelý a konečne viem, ako to myslia baby, ktoré cvičia pravidelne aj v posilke, že majú viac energie a cítia sa lepšie. :) lebo predtým som tiež raz za čas si zacvičila, ale to bolo všetko a potom mesiac som zas len sedela na zadku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Najťažšie je podľa mna vydržať a nenechať sa odradiť počasím alebo hocijakými hlúpymi vyhovorkami :) ja by som to doma asi nedala preto to riešim uz tretí rok ročnou permanentkou do fitka a vzdy ked sa mi nechce napadnú mi tie nekresťanské peniaze za tu permanentku a to na popravde motivuje ;) ze ked uz som raz zaplatila tak sa musím prekonať a robit nieco so sebou ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne