štvrtok 9. júna 2016

Neodolala som! Weleda parfém ruža


Na začiatku tohto roka na moju poličku pribudol môj prvý prírodný parfém. Recenziu o ňom ste si mohli prečítať tu:klik a ja som hneď vtedy vedela, že moje bádanie určite neskončí pri jednom parféme. Weleda začiatkom roka nevydala jeden parfém, ale rovno tri a pre mňa bola len otázka času, kedy mi na poličku pribudne ďalší. No a tak sa aj stalo, máme tu o pár mesiacov viac a granátovej Welede pribudla ružová Weleda. A aká je? Ešte krajšia, ženskejšia a romantickejšia. 


Do troch mesiacov dozadu bola ruža jednoznačne moja najobľúbenejšia vôňa od Weledy. Potom prišla mandľa a tá trochu pomiešala karty (recenzia tu:klik), ale ruža sa stále udržala v top 3. Ak ste mali niekedy nejaký výrobok s ružou od Weledy budete presne vedieť ako tento parfém vonia, ak však nie, tak vám ho trochu priblížim. 
Jardin de Vie obsahuje éterické oleje z bergamotu, ruže (ktorá tvorí srdce parfému), ylang-ylang a cédrového dreva. Tieto tri oleje dokopy vytvárajú netradičnú vôňu, ktorú v bežnej parfumérii nenájdete a to je na nej to očarujúce. Je to krásny skoro až orientálny parfém, ktorý vás prekvapí jeho výnimočnosťou a čistotou. Vôňa ruže je neokukaná a to si na nej veľmi cením. Aj napriek tomu, že ruža môže znieť jemne je to skôr ťažší parfém, ale na hranici letného nosenia. Mne sa nateraz veľmi páči a mám pocit, akoby som s danou vôňou zapadala medzi to všetko rozkvitnuté vonku. 

Parfém určite zoženiete na Weleda e-shope tu:klik ak by ste si však chceli vedieť predstaviť jeho vôňu choďte niekam do drogérie ovoňať telové mlieko alebo sprchový gél ruža. Za mňa naozaj úžasná ženská vôňa, ktorej sa neviem nabažiť.

A čo vy a ruže? Máte radi ich vôňu? Aké kvety máte najradšej? Máte doma nejaký prírodný parfém?



9 komentárov:

  1. ja teda nemám žiadny prírodný parfém doma, ale rada by som vyskúšala, aby som vedela zhodnotiť :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rada by som vyskúšala ako vonia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ak by si ju nenašla v obchode určite ovoňaj sprcháč ruža je to veľmi podobné :)

      Odstrániť
  3. tuto vůni vůbec neznám, ale mám pocit, že jsem o ni někde na blogu četla. Vůněc růží mám ráda a nevadí mi, nejoblíbenější z květin mám levanduli, ale vonět po ni bych nechtěla :D

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak aj zbožňujem vôňu levanduľe ale ako píšeš parfum by som nechcela :)

      Odstrániť
  4. Myslím, že každého milovníka ruží táto vôňa viac než poteší :) Ale viem, že nesadne každému, treba určite pred zakúpením vyskúšať. Za seba by som ho určite doporučila. Pozitívne je aj to, že je to vegan výrobok :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne