sobota 18. júna 2016

Schwarzkopf Blond Me



Od kedy som mala minulý rok v Mexiku slniečkový šampón Schwarzkopf moja náklonnosť voči tejto značke vzrástla o 1000%. Doteraz je to pre mňa jeden z najlepších šampónov aké som kedy mala a zaručene si ho kupujem k moru v lete zase. Pred pár mesiacmi som spomínala, že som si kúpila strieborné šampóny z drogérky a táto kúpa nedopadla dobre. Odhliadnuc od toho, či mám alebo nemám vlasy dostatočne svetlé na to, aby som mohla vidieť výsledok tie šampóny vlasy neskutočne vysušovali a robili ich neuveriteľne krepovatými. Nakoľko som idei strieborného šampónu verila, kúpila som si Schwarzkopf BlondMe šampón a kondicionér. 



Šampón je určený pre studené blond farby a kombinoval dve veci, ktoré ma presvedčili ku kúpe- mal super recenzie a priaznivú cenu. Ak k tomu pridám moju predošlú super skúsenosť s touto značkou nebolo o čom. Kým sa pustím do samotnej recenzie, veľmi sa mi páči balenie oboch produktov - pekná metalická strieborná pôsobí luxusne a na poličke naozaj veľmi pekne.
Samotný šampón bohužiaľ nevonia vanilkovo ako jeho slniečkový predchodca, ale vonia pekne, neutrálne, čisto. Má besne modrú farbu (ako všetky, ktoré majú vyťahovať žlté tóny) a ideálne je nechať ho vo vlasoch aspoň dve minútky. Čo sa týka samotného výsledku, tie časti, ktoré mám vyslovene blond si držia veľmi peknú farbu a hlavne vlasy nie sú suché.


Samozrejme, že (ne)suchosť je daná v kombinácii s kondicionérom, ktorému by som vytkla len to, že ten už nie je modrý t.j. farbu už nevyťahuje. Kondicionér Blondme je čisto regeneračný, vlasy vyhladzuje, dodáva im hydratáciu (ktorú svetlé farbené vlasy potrebujú ako vzduch). Vlasy sú po ňom krásne rozčesateľné, hydratované a lesklé - videli ste na video ,,starostlivosť o namáhané vlasy".  Ideálne je, ak ho necháte pôsobiť aspoň 5 minút, ale robotu si odvedie už po 2.

Ako som spomínala oba výrobky sú podľa mňa cenovo prijateľné  - oba stoja okolo 5€/kus. 

Ak máte teda svetlé vlasy toto je dvojka, ktorú vám môžem odporučiť. K tej predošlej sa už ani nejdem vracať, stále trvám na tom, že to bola (a je) katastrofa.

A čo vy? Ako ste na tom s výrobkami Schwarzkopf? Mali ste nejaké? Páči sa vám metalické balenie?

5 komentárov:

  1. Schwarzkopg má úžasnou vlasovou kosmetiku! A obaly téhle řady jsou úžasný :)

    Simply Janet
    Realash - sérum na růst řas GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Uz sa chystam na jeho kupu, pretoze mi konecne dosiel ten od Shaumy a potrebovala by som teda nieco lepsie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Že ja se vždycky necham nalákat na nějaký nový Silver šampon. :D už jsem mam asi čtvrtou značku a vždy se necham zlákat na jinou. Ted teda mam Matrix a ten vážně neni špatný, také doporučuji :)

    A až mi dojde, odsunu opět koupi Matuschky a zkusim tenhle :) diky za tip!

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne