piatok 3. júna 2016

Spotrebované apríl/máj

 V posledných spotrebovaných výrobkoch na mňa prišla požiadavka robiť ich vo videu, takže toto sú prezatiaľ posledné písané empties :) Bohužiaľ som v čase toho komentára už mala veľa z týchto výrobkov odfotených a fľaštičky zahodené, takže tieto som tak nevedela urobiť, ale na ďalšie už mám poctivo nachystanú tašku, kde skladujem prázdne tuby :)

Tak poďme na poslednú písanú verziu :)


1, Yellow Rose dvojfázový odličovač - recenzia tu:klik tento očný odličovač je pre mňa taká tá safe voľba, že keď už neviem, čo od dobroty kúpim si ten, pretože viem, že je neskutočne kvalitný a oči odlíči dobre a bez štípania. Je síce trošku drahší, ale ak máte citlivé oči alebo šošovky odporúčam. Určite kúpim zase.

2, Dr Haushka odličovacie mlieko - minúť toto mlieko bola jedna nadľudská úloha. Aj napriek tomu, že Dr. Haushka sa berie ako jedna z top značiek v prírodnej kozmetike mne vôbec nesadol. Mlieko ma miestami štípalo a nesedela mi ani tá vôňa. Nekúpim zase.

3, Dermacol Hyalurónová micelárna voda - recenzia tu: klik aj tento výrobok som míňala asi 4 mesiace, ale nie preto, že by bol zlý ale preto, že ho bolo tak veľa :) U mňa je to tak nastriedačku, raz mi veľké balenia vadia a raz mi zase vadí, že si musím kupovať očný odličovač pomaly každé dva týždne (ak ide o tie malé čisto očné odličovače). Micelárka mi sadla veľmi pekne a zaradila sa pre mňa skupiny micelárok, ku ktorým sa budem vracať rada a pravidelne. Kúpim zase.

4, Balea micelárne utierky - recenzia tu:klik z micelárnej rady od Balea sú tieto utierky jediný schopný výrobok, ktorý tam podľa mňa bol. Utierky boli príjemné a kúpila by som si ich zase. 
   

5, Bielenda 3v1 olejček - recenzia tu:klik je to už doba odkedy som začala používať tento olej, ale som spokojná, že som ho minula a nenechala len tak ležať ladom a skladom. Na blogu som to spomínala pred mesiacom, že ja a oleje, to je veru veda. Vždy sa pre nich nadchnem a po dvoch týždňoch moje nadšenie opadne a vrátim sa ku krému. Olej bol super, krásne voňal, perfektne hydratoval, len tým, že to bol bohužiaľ (alebo našťastie olej) ho veľmi veľmi často vytláčali krémiky. Bol super, ale nekúpim zase.

6, Excipial - Excipial je pre mňa doma ako olivový olej. Nestane sa, že by som ho doma nemala. Pomôže na fľaky, suché miesta, ekzémy, suché päty, ruky, odretý nos, proste všetko. Skvelý krém za pár korún (ak ho máte na predpis) pre každučkú pokožku. Kúpim zase.

7, Bioderma Atoderm - táto zima dala zabrať mojej pokožke a preto padlo 500ml balenie spolu s Excipalom raz dva do spotrebovaných výrobkov. Recenziu na neho nájdete tu:klik a ja už som si kúpila ďalšie balenie :)
 

8, Nobilis Tilia šampón na objem vlasov - recenzia tu:klik priznám sa, až som prekvapená ako rýchlo som minula tento šampón. Pri mojej pomalej šampónovej spotrebe a veľkosti tohto balenia je to celkom zázrak. Verím, že prírodné šampóny sú pre vlasy lepšie, nezaťažujú, liečia, ale pre mňa to proste asi nebude. Dala som im kopec šancí a nevylučujem, že nejaké ešte neskúsim, ale bohužiaľ ten výsledok je pre mňa neporovnateľný. Ak použijem prírodný šampón ( a vždy s ním aj kondicionér) bojujem s uzlami a moje vlasy sú omnoho suchšie. Síce sa menej mastia, ale to bohužiaľ nestačí. Nekúpim zase. 

9, Balea sprchový gél z vianočnej edície - ja už teraz úprimne verím, že toto je už fakt posledné balenie tohto sprchového gélu, ktorý som si kúpila v počte, ako keby končil svet. Viem, že doma mám ešte dva z tej makarónkovej edície ale pravdu povediac, už ich mám dosť. Dobrá rada pre vás - aj keď vám niečo mega vonia fakt si to nekupujte v takom veľkom počte do zásoby. Omrzí vás to. Ja už by som si tento určite zase nekúpila :)

10, Ziaja Limetkový sprchový gél - aj keď Ziaju zbožňujem, táto vôňa bola podľa mňa krok vedľa. Sprchový gél voňal rovnako ako moja Jar v kuchyni čiže viackrát určite nie. 

11, Dermacol melónový peeling - jediný výrobok, na ktorý som podľa mňa kedy napísala zlú recenziu (z môjho pohľadu) bol tento peeling. Recenziu nájdete tu:klik a aj keď vám v nej píšem, že tento peeling je super ten príspevok podľa mňa vôbec nevyjadruje to, aký skvelý tento peeling je. Bol to najlepší  peeling aký som kedy doma asi mala a vrelo vám radím vyskúšať ho, pretože je to jedna bomba. Peeling nielen že vonia prekrásne -ako sladučká žuvačka, ale je na ňom úžasné to, že sa v procese peelingovania mení akoby na jemnú penu vďaka ktorej je peelingovanie hneď lepší zážitok. Naozaj skvelý produkt, ktorý si určite kúpim zase!




12, Rimmel Wake me up riasenka: recenzia tu:klik táto riasenka bola pre mňa návratom k Rimmelu a som za to veľmi rada. Mne výborne sadla a uričite si ju kúpim zase!

13, Loreal Lumi Magique korektor - recenzia tu:klik keď som mala tento korektor v nejakom wishliste veľa z vás ma strašilo, že veľmi rýchlo schne a ja si musím poklopkať (klop klop klop), že mi vydržal veľmi dlho. Výborný očný korektor/ rozjasňovač a ja si ho kúpim zase!

14, Essence Studio 24/7 báza - túto bázu som si kúpila tuším v Kauflande za 1€ keď boli Essence výpredaje nemám ju za čo pochváliť ani čo jej vytknúť bola OK.Ak by bola za euro kúpim zase.

15, Essence Better than gel nails - recenzií na tento nadlak bolo milión v spotrebovaných výrobkoch bola ten gél hádam 20x a toto je posledná fľaštička, ktorú som doma mala. A viac ich už nie je. Nikde. RIP.   

16, Playboy Sprchový gél - tento sprchový gél som dostala spolu s voňavkou a ten sprcháč bol veru mňam! Voňal ako roztopené karamelky a ja som sa tešila do sprchy na to, kedy sa okaramelkujem :) Kúpim zase a kúpte si ho aj vy ak máte radi karamel :)

17, Dermacol Express odlakovač - recenzia tu: klik najvoňavejší odlakovač aký som kedy mala! Jeho vôňa bola pre mňa veľmi príjemným prekvapením a zaručila, že si ho určite kúpim zase!

18, Avon Caviar Spa krém - tento krémik som v krátkosti recenzovala v tomto videu tu:klik a je to jeden z mála výrobkov z Avonu, ktorý bol nijaký. Krém mal lepkavú konzistenciu a nič podľa mňa s pleťou nerobi. Nekúpim zase!

19, Bolsius Aromatic Difúzer - ak niečo pekne vonia a ešte to aj málo stojí je jasné, že by ste o tom mali vedieť. Preto sa tento difúzer dostal do môjho videa tu: klik . Ak o ňom chcete vedieť viac klikajte video, ja vám napíšem len toľko, že už mám doma ďalší!
 

20, Himalaya Mud mask - recenzia tu: klik jedna z najlepších bahenných masiek v pomere cena kvalita. Maska pekne sťahovala póry a čistila pleť a ja viem, že si ju kúpim zase!

21, Himalaya Neem peeling - toto je už tuším moje tretie balenie tohto peelingu a stále platí, že je to jeden z najlepších pleťových peelingov, aké sú. Recenziu na neho nájdete tu: klik a ja si ho určite kúpim zase!

A poďme sumarizovať z 21 výrobkov sme mali 6 takých, ktoré si už určite nekúpim zase. To je podľa mňa celkom slušné a ja si sama sebe tlieskam za takú veľkú spotrebu :)

A čo vy? Máme niečo rovnaké? Skúšali ste niečo? Ste za to, aby boli ďalšie spotrebované výrobky video? 

 

25 komentárov:

  1. Zaujaly me pletove masky, ktere bych docela rada i zkusila maskypouzivam denne. Takze docela rychle mizi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tieto podľa mňa stačí používať dvakrát za týždeň, pretože sú pomerne silné :)

      Odstrániť
  2. Skvelý článok! Mňa zaujal ten odlakovač, dlho hľadám taký, ktorý by pekne voňal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten difuzer mango mam aj doma - po kuknuti tvojho videa a nedam na neho dopustiť a tiež uz mam doma ďalšie balenie, do zásoby :) je to bomba! A potešil ma ten peeling lebo rozmýšľam nad jeho kupou a teraz uz nemam dôvod váhať ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Himalaya masku doma mám, ale nějakou jinou verzi. Špatná není, ale mám už asi třetí balení a začala mi fakt strašně vadit ta "vůně". Úplně mě to odrazuje ji používat. A taky má v sobě asi tři parabeny, to mě taky hodně mrzí. Na micelárku Dermacol se chystám, ale vždy si koupím nějakou, kterou zrovna vidím ve slevě, takže kdo ví, kdy na ní dojde :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeejda tak to je nemilé, ak máš ešte nedomíňaný výrobok a začne ti liezť na nervy :( ale verím, že sa nejaká kamoška poteší a kľudne domíňa :)

      Odstrániť
  5. Bioderma Atoderm je aj pre mňa v zime spasením, mám ho veľmi rada a každú zimu po ňom siaham.
    Essence Better than gel nails, to je top naj naj nadlak aký mám. Stále nechápem prečo ho vyradili, je to obrovská škoda. Ešte mám pol fľaštičky, ale obávam sa, že za tú cenu už lepší neobjavím ....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám doma novú verziu Better than gel nails a je ok. Možno by som aj napísala že skoro rovnaká, ale mám ešte zášť za to, že ho zrušili :)

      Odstrániť
  6. Super spotřeba. Od Hauschky mě zatím nic nezklamalo, možná jen některé krémy jsou příliš mastné. Šampony Nobilis jsem ještě neměla a ráda bych zkusila

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús, ak si zvyknutá na prírodnú konzistenciu mohol by ti vyhovovať viac :)

      Odstrániť
  7. Zaujal ma peeling od Dermacolu a rovnako aj masky na tvar. Znacku Himalaya som este neskusala, asi je ten spravny cas :)

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt? Jeejda to treba napraviť! Himalaya má super veci!

      Odstrániť
  8. Akurát sa chystám kúpiť niečo od Dr.Hauschka (:

    Lifestyle & beauty by Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Zaujal ma ten sprcháč od Baley :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Odlakovač od Dermacolu a lak Essence better then gel nails naprosto miluju <3
    Simushka in Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Z týchto produktov som vyskúšala jedine Rimmel riasenku a bola super, len sa mi niekedy trošku odtláčala, ale to bol detail :). Inak by som rada vyskúšala tú masku a peeling od Himalaya :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. verím, že ak vyskúšaš tie dva produkty nebudeš ľutovať :)

      Odstrániť
  12. Ja mám len také malé odporúčanie, čo sa týka prírodných šampónov a kondicionérov a vlastne kozmetiky celkovo - česká značka Bione cosmetics (hlavne rad keratín a argánový olej) ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne