nedeľa 5. júna 2016

Video: make-up a účes na bicykel

Jar a leto sú pre mňa dve obdobia kedy vyberám bicykel a užívam si pekný výhľad na hrádzi. Bicyklovanie je podľa mňa super vec, pri ktorej si jednak zašportujete a jednak vyluftujete hlavu. Dnes mi napadlo natočiť krátke video, kde vám ukážem aký make-up a účes si robím ak cez deň plánujem sadnúť na bicykel. To isté líčenie sa dá použiť na korčule, túry či inú aktivitu. Ak sa na športy nelíčite dobre pre vás a teším sa s vami :)




A čo vy? Líčite sa ak robíte nejaký outdoor šport? Máte radi bicykel či viac korčule? Kde sa bicyklujete?

10 komentárov:

  1. Vyzeráš výborne!! :) A ďakujem za pripomenutie, že je čas ísť si zašportovať.

    Betty
    https://elisette.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teda, obdivuji, kolik práce si s tím dáváš, na kolo ani jiný sport se nelíčím a jsem ráda, když se celá nespotím :D. A video

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Verím tomu ze väčšina ludi sa nelici a je to super ak sa cítia komfortne ja som ten druhý prípad takze na bicykel s BB krémom ;)

      Odstrániť
  3. Súhlasím s Johankou, aj ja si myslím, že by na športovanie úplne stačil nejaký ľahký makeup na zakrytie nedostatkov na pleti, a oči podľa mňa vôbec netreba líčiť. Zaujímalo by ma, či sa takto podobne maľuješ aj keď ideš cvičiť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vačšinou chodím cvičiť večer okolo ôsmej ked dôjdem domov z roboty a naveceriam sa a to sa potom neodlicujem a idem tak ako som bola v robote. Ale stane sa z času na cas ze idem cvičiť cez vikend rano a to sa potom nelicim lebo viem ze hned po cvičení ma buď čaká sauna alebo dlha sprcha a to by fakt nemalo zmysel. Rozdiel je hlavne v tom ze bicykel je pre mna aktivita na pol dňa takze to líčenie ma zmysel kdezto posilka je záležitosti hodiny ;)

      Odstrániť
  4. Do lietadla medzi ľudí si isla bez make-upu bez problémov, ale na bicykel a korčule nie :) ja sa nemalujem, aj ked moja tvar určite nepatrí medzi dokonalé :) pre mna to príde akoby som sa mala maľovať k vode ;) jediné čo si niekedy dam je vodeodolna špirála :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale koľko premahania to stalo! ;) ale hej pravda :) a musím dodať k vode sa nelicim ani špirála nic to si len užívam vodu :)

      Odstrániť
  5. Škoda, že sa nebicyklujem :D Ale korčule mám rada, takže si beriem inšpiraci :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne