streda 29. júna 2016

Že ste mi ich pochválili


 V poslednom vlasovom videu tu:klik mi viacero z vás pochválilo moje vlasy. To sú pre mňa slová, ktorými mi pohladkáte ego :) pretože to znamená, že to ako sa o ne starám je vidieť a to ma neskutočne teší. Posledné dva mesiace som zmenila olej na vlasy a aj ja si myslím, že vlasom prospieva. Moja vlasová rutina je v skratke taká, že nanesiem si šampón, kondicionér a následne na vlhké vlasy olej. A práve dnes to bude o tom novom oleji so super názvom - Bio Inca Inchi.

Tento olej je špeciálne určený pre poškodené vlasy a suchú pokožku hlavy. Tú nemám, takže olej sústredím od polovice vlasov po konce. Nanesiem ho vždy po umytí, keď vlasy nechám preschnúť v uteráku. Olej obsahuje výťažky z inca inchi, argánového, hroznového a lopúchového oleja. Vďaka kombinácii týchto zložiek sa regenerujú rozštiepené končeky a vlasy majú viac lesku. Ja osobne súhlasím aj s jedným aj s druhým tvrdením - aj napriek dávke peroxidu, ktorý dostali pred mesiacom sú pekné, lesklé a o nič zničenejšie. Olej vlasy nezaťažuje, len im dodá peknú hebkosť a lesk. 
Inak ak ste ako ja a zaujíma vás vôňa, je veľmi jemnučká, mierne sladká.

Dnes poteším aj milovníčky kvalitného zloženia:
Vitis Vinifera (hroznový olej) Seed Oil, Dodecane, Glycine Soja (sójový olej) Oil*, Ricinus Communis Seed Oil*, Plukenetia Volubilis Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (jojobový olej) Seed Oil*, Arctium Lappa Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Canola Oil*, Olea Europaea (olivový olej) Fruit Oil*, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Tocopherol, Helianthus Annuus (slnečnicový olej) Seed Oil*, Parfum (esenciálne oleje)**, Linalool**, Benzyl Salicylate** Olej zoženiete na www.bior.sk za cenu pod 10€.

A inak už som späť :) Takže cez víkend sa môžete tešiť na video :)

A čo vy? Doprajete vlasom oleje na vlasy? Ak áno, aký máte?

4 komentáre:

  1. Ja pouzivam prípravky z Avonu sérum na suché konceky a kúru s marockym arganovym olejom :) a este tiez z avonu Supreme Oils,to je kombinácia ze luxusnych olejov,ale tiez ho striekam ked tak len do spodnej dlzky...uz bez toho, aby som si ho dala ku korienkom sa mi mastia rýchlo vlasy ;)
    a tak raz do mesiaca si dam kokosovy olej :)
    Ale aj tento tvoj vyzerá velmi zaujímavo, ale skor sa chystám konečne si zaobstarať macadamia olej nielen tebou ospevovany ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Avon robi naozaj dobre oleje, to uplne suhlasim :) A preco kokosak len raz do mesiaca? Ci to ako zabal?
      A Macadamia je naozaj pecka :) za ten sa oplati priplatit:)

      Odstrániť
  2. Skvělý tip! :) Já mám právě největší problém s konečky a chtělo by to malinko lepší péči.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to netreba čakať ale treba sa starať lebo čím neskôr tým horšie :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne