piatok 29. júla 2016

A je to späť! Farebné riasenky si pretlačili svoju cestu do obchodov!


Myslím si, že farebné riasenky som nenosila nikdy. Tuším, že boli hitom, keď som bola na základnej,ale ku mne nejako neprenikli. Dokonca by som prisahala, že mi nejakú kúpila mamina na také to detské maľovanie sa, ale ani tam to nemalo úspech a radšej som kradla jej kúsky. No a potom prešli roky, mám pocit, že farebné riasenky sa úplne vytratili a zrazu sú späť. Ich pomalý nástup som začala vnímať pred rokom a pol, a toto leto mi buď úplne preskočilo, alebo som pochopila ich čaro. Keď mi z Dermacolu poslali na testovanie tieto dve, úprimne sa priznám, že keď som ich videla, povedala som si, že to poputuje svokre do škôlky, alebo nejakej kolegynke pre dieťa. No môj manžel (s vnútorným zvieraťom straka) hneď ako videl farebné povedal nedávaj nikomu, vezmi na dovolenku a uvidíš. No a tak sa vlastne aj stalo :)


A ono to nie je prekvapivo ani taká tragédia! Ba naopak, je to fakt pekné a nositeľné. Ja som dostala na testovanie dve - jednu zelenú s názvom Petroleum a modrú Electric Blue. Riasenky na prvý pohľad vyzerajú besne a preto som ich používala v jednej/dvoch vrstvách na klasickú čiernu riasenku. Na tomto oku vidíte na čiernej riasenke dve vrstvy naľavo a 4 vrstvy napravo. Ak si ju nanesiete jemne vytvoríte pekný zaujímavý efekt, ktorý fakt pekne ozvláštni čiernu riasenku a nepôsobí lacno. Riasenka vyzerá úžasne s farebnými linkami, alebo nude hnedo/béžovým líčením.



A tu som to vyskúšala ešte trochu inak - na ľavom oku - dve vrstvy čiernej + dve vrstvy modrej, napravo 4 vrstvy modrej. Okrem toho, že riasenka dodá peknú farbu ešte aj dotočí mihalnice, čo je pekný pridaný bonus. Čo sa týka intenzity tu vidíte samotnú na pravom oku a platí rovnako pre obe farby - veľmi pekné, sýte a intenzitu si ľahko korigujete zmiešaním s čiernou. 
Čo je možno dôležité je to, že počas dňa sa farba (v prípade, že ju nanesiete s čiernou) stráca. Čierna prebije farebnú, takže ak chcete mať výsledok intenzívny vezmite si riasenku so sebou.


Cena jednej je +- 7,5 € a za mňa je to prekvapivo veľmi milá letná záležitosť.

A čo vy a takéto výstrelky? Skúšate ich? Páčia sa vám? Mali ste niekedy farebnú riasenku? Dali by ste si ju ešte teraz? 


10 komentárov:

  1. Mě se tohle popravdě moc nelíbí, hrozně slepují řasy, nebo to jen tak vypadá a to je to co nechci. Takže se tomuhle trendu nepodřídím.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mam tu zelenu a ta je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vzpomínám si na modrou řasenku, kterou jsem měla po mamce, když jsem byla malá. Nejbarevnější řasenka, kterou jsem měla, byla taková šedomodrá, jinak jedu klasické černé, dokonce ani hnědé nemusím. Je ale fakt, že s tou černou to vypadá šmrncovně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. U mňa fičala v minulosti fialová, tú som milovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No mňa tieto farby nezaujali teraz, za to keď som bola pubertiacka som mala tieto farebné tuším a avonu a vtedy som ich milovala :) a najviac som milovala fialovo ružovú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pred niekoľkými rokmi to bolo moderné, mňa tento trend akosi obchádza, ale tá modrá vyzerá pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne