piatok 1. júla 2016

Ak máte dobrú korporáciu tak vždy, ak nie, tak teraz :)


Keď som nastupovala do mojej súčasnej roboty netušila som, aký v nej bude dress code a čo všetko korporácia povolí. Týždeň pred nástupom som si povedala, že idem byť ,,odtrhnutá z reťaze" a každý necht som si namalovala inou farbou. Malo to byť akési memento s tým, že potom už budem nosiť len nude a červené laky. Vec sa má tak, že ,,moja" korporácia je podľa mňa tá najlepšia korporácia a osobne si myslím, že keby som zrovna aj došla s modrými vlasmi bolo by to každému jedno. Ba čo viac, v pondelok by som za modré vlasy dostala podľa mňa ešte aj high five (máme Blue Mondays). 
No, a aj napriek tomu, že je to každému jedno túto dovolenku som si zase urobila takú revoltu a dala som si nechty na preskačku. UUUU drsné :) Ja viem :)


Na dovolenkovú revoltu som si vybrala dva krásne neónové laky z Dermacolu - 22 Neon Tropez a 23 Neon Mai Tai. Doteraz netuším, ktorý sa mi páči viac a celú dovolenku som prechádzala štádiami - ten zelený! Nie, ten ružový! Vieš čo, predsa len ten zelený :) Takže neviem, oba sú podľa mňa absolútne fenomenálne, krásne, neónové, sýte a dokonale letné. Fakt ma už dlho neoslovili takto žiadne laky a som z nich úplne nadšená. Po dlhej dobe som si povedala, že si viem predstaviť, že by som len tieto dva nosila celé leto, pretože sú proste top krásne.

  
Maximálne spokojná som bola aj s výdržou aj keď lakovaniu predchádzala tvrdá drezúra a príprava. Zábal, manikúra, 2x podklad, 2x farebný lak a 3x top coat. Ale viete čo? Po dvoch týždňoch v Turecku som odchádzala s dvoma olúpanými nechtami a 8 pomaly odrastajúcimi. A to som sa celé dni máčala ako malý delfín. A nechty na nohách mám stále tip top! 

Za 1,5€ sú tieto laky deal leta. Fakt si choďte nejaký pozrieť (alebo dva nech revoltujete ako ja:) a užite si farebnú dovolenku alebo farebný týždeň :)

A čo vy a výstrelky? Tiež ste urobili niečo ,,šialené" kým ste nastúpili do roboty (ideálne viac šialené ako moje farebné nechty :) Ako to máte vo vašej robote alebo škole? Môžete mať hocijaké nechty?


12 komentárov:

  1. Uuuu, zeleno-ružové nechty sú skvelý dovolenkový výstrelok :-) Ja si dovolím rôzne farebné nechty, v lete kľudne aj neónky. Mám to šťastie, že na podobnom nikto nebazíruje. Samozrejme sa držím v rámci slušnosti a extra výstrelky si nechám prípadne na piatok a víkendy :-) Od Dermacolu mám doma 3 ružové neónky a môžem potvrdiť, že sú skvelé :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale to sa človek potom o to viac teší, keď si ich lakuje :) že ,,revolta" :)

      Odstrániť
  2. osobne moc laky od dermacolu nemusím. neviem, podla mňa slabo kryjú. objavila som však laky od Juli Rosse - gel laky a s tými som ozaj spokojná. dve vrstvy jedna nadlaku a rýchlo schnú. a majú krásne pastelové odtiene. Neony majú tiež v ponuke.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá značka mi vôbec nič nehovorí, takže ďakujem za nový tip a idem mrknúť :)

      Odstrániť
  3. Letné bláznivé neónové farby sú na leto úplne najlepšie :)
    Rada ich nosím práve v tomto období, aj na blogu mám akurát úžasnú ružovú neónku od China Glaze :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tyhle laky od Dermacolu úplně miluju! Zrovna mám na rukách v odstínu Neon Love a na nohách Neon pink :)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
  5. A aky si robis zabal? Lebo to je teda fakt výdrž tak dlho mat nalakovane nechty ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najprv si ostriham alebo zapilnikujem nechty podľa potreby. Potom Bambucke maslo zmiešam s citrónom a olivovým olejom nanesiem v hrubej vrstve večer na ruky, tie zabalim do bavlnenych ponožiek a na tie dam este potom mikrotenove sacky - to urobím v sobotu večer a spim so zabalom do rana. Rano dam dole umyjem ruky a uz nanášam podklad atd. Je to otravne ale účinne :)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne