utorok 12. júla 2016

Americké úlovky - Sephora štetce


Real Techniques sú pre mňa štetce number 1. Sú neskutočne kvalitné, cena je znesiteľná a rokmi na nich nebadám zub času.Ale! Tak ako experimentujem s kozmetikou, tak si zaslúžia experimentovanie aj štetce a preto dnes prinášam môj úlovok zo Sephory. V New Yorku bola Sephora na každom kroku a priznám sa, že som si toho doniesla celkom dosť. Viackrát ste sa ma pýtali, kedy konečne budú nejaké recenzie, tak môžete čakať, že postupne sa začnú objavovať :) Problém je, že veľa vecí nebola úplne dobrá kúpa (CVS nemali testery) takže ak by som v konečnom dôsledku mala zhodnotiť moje americké kozmetické nákupy asi nebudem skákať 10 metrov nad zem. 


Moja skepsa sa určite netýka štetcov, pretože to vám rovno poviem, že sú skvelé! Kúpila som si dva, a ako to už býva ľutujem, že som šetrila a nekúpila si viac. Chcela som nejaký nový štetec na líčka a do oka mi padol tento. Stál čosi pod  20 dolárov, čo nebolo málo, ale poznáte to - láska na prvý pohľad. Štetec je úžasne hebučký, výborne sa s ním robí a nanáša len toľko produktu, koľko je treba. Aj napriek tomu, že je určený na líčka, podľa mňa by bol super aj na make-up, ale zakazujem si skúšať ho na tieto účely, pretože sa bojím, že potom ho dám zase na make-up a bude mi chýbať dobrý na líčka. 



Druhý štetec bol na tiene a to bola neplánovaná kúpa - do NY som si zobrala len jeden a jeden mi chýbal. Ten stál okolo 10 dolárov a je vynikajúci.Používam ho na nanášane tieňov do kútika oka a robiť s ním je jedna radosť. Tiene sú nanesené precízne, menej prášia a je to ako hladkať sa s niečím jemným.

Neviem, ako ten štetec na tiene ale ten na líčka majú aj v Brne - na moje odporúčania si ho tam bola kúpiť mamina (rovnako spokojná).

Ak si teda neradi kupujete štetce cez e-shopy a budete pri Sephore vôbec sa ich nebojte, stoja fakt za to :)

A čo vy a štetce? Máte nejaké zo Sephory? Alebo nejaké ich iné výrobky? Považujete ,,domáce značky obochodov"  za menej cenné alebo rovnako dobré?

7 komentárov:

  1. ja mam jeden na makeup - myslim, ze povodne bol urceny na mineral powder (husty, okruhla kratsia hlavicka a obly), ale na nanasanie makeupu je absolutne spicovy...a mam ho asi uz 5 rokov, cize potvrdzujem, ze drzia jak besne...len sa o ne treba starat :) J.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ju a co sa tyka inych znaciek...mam nieco aj zo Sigma, nieco z MAC...z lokalnych ma pred rokmi pozitivne prekvapila zoeva a celkom pokukavam aj po: https://www.mix-cosmetix.sk/...ono v zasade je aj tak robene vsetko v cine (mozno okrem high street brandov)...a co mam ja skusenost, dlhsie mi vydrzali tie s umelym vlasom (prirodne sa mi zacali lamat. aj ked as po 5tich rokoch....co je celkom fajn vydrz na denne pouzivanie...ale vravim - snazim sa o ne starat)...zalezi komu sa robi s cim lepsie asi a samozrejme aky job (ci mokry makeup alebo suche tiene napr)...cela veda je okolo toho :). J

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mna strasne laka Sigma ale v ked sme boli v NY boli kusovky vybrakovane a bolo mi luto dat peniaze za sady. Samozrejme spatne si hovorim, ze som mohla nebolo to zase tak vela,ale teraz s tym uz nic neurobim. A ako hovoris dolezite je starat sa o stetce a potom vydrzia pekne aj lacnejsie :)

      Odstrániť
    2. ja nejak nie som velmi zastancom sad - kusovky mi sedia ovela viac, kedze si vyberiem presne to co potrebujem a aj vyuzijem...inak vcera mi prisli dva stetce z ciny z ebay za cca 3e...a prissam vacku, ta kvalita je rovnaka alebo aspon porovnatelna s tymi ostatnymi ako sigma and co, len treba mat ocko na to co clovek hlada - aj tak je drviva vacsina z nich vyrobena v cine... J.

      Odstrániť
    3. Inak človek sa na tých čínskych stránkach fakt vie pekne vyhrať len ako píšeš treba citat recenzie s pozerať poriadne obrázky ;)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne