streda 27. júla 2016

Tajné drogériové zákutia


Neviem, či som to spomínala, ale s manželom sa veľmi radi prechádzame. Keďže bývame blízko centra, auto necháme radšej zaparkované v garáži a do mesta sa radi prejdeme. Na pol ceste máme na Karadžičovej 101 drogérie, kde z času na čas rada zájdem a popozerám si sortiment, ktorý inde nemajú. V tomto je pre mňa 101 taká špeciálna, že keď sa pokutráte uličkami nájdete tam veci, o ktorých ste ešte nepočuli. Ako tieto, no uznajte počuli ste niekedy o značke Olival?


Olival má vo svojom sortimente viacero vecí a čo ma zaujalo najviac bola marmeláda pre urýchlenie opálenia. Chápete, tento rok som v Turecku dosiahla moje životné opálené maximum (rozumej o štvrť stupňa menej biela), tak som si povedala, že už mám nárok aj na takéto výrobky. Marmeláda má urýchlovať opálenie - ale pozor neobsahuje UV filtre, takže ju hlavne nenoste na pláž namiesto opaľováku. Ja som pre ňu našla využitie vo forme rýchleho samoopaľováku/hydratácie. Neviem ako vy, ale ja som po víkende na kúpalisku suchá ako krokodíl na to, aby som pokožku dala dokopy používam bambucké maslo. Alebo túto marmeládu :) Marmeládu si nanesiem ráno na ruky a nohy ako krém a mám krajšiu pokožku v sekunde. Kým na samoopaľovák musíte čakať niekoľko hodín, toto dodá pokožke farbu hneď ako to rozotriete.


Spomínala som aj hydratáciu a dôvod je veľmi jednoduchý - marmeláda je neskutočne mastná, konzistenciou je ako bambucké maslo. Na druhú strana vďaka tomu máte naozaj peknú, žiarivú pokožku, žiadne suché miesta alebo šupinky nehrozia. Ozaj a aby som nezabudla! Vonia krásne :) ako sladučká ovocná marmeláda :)
 


Rozlíšila som vám nohy ponožkami, aj keď teraz rozmýšľam, že stačilo napísať ľavá a pravá :) Nevadí :) Každopádne noha so šedou ponožkou má na sebe Olival marmeládu a biela ponožka, je moja prirodzene biela noha :)



Rozdiel je podľa mňa veľmi vidieť, takže ak chcete mať hnedú pokožku hneď bez čakania, viete kde a čo hľadať :) Inak! Keďže sa ma na takéto výrobky zvyčajne pýtate či farbia alebo sa otláčajú, po nanesení som si priložila na nohu toaleťák a žiadna farba sa neotlačila. Skôr by som sa bála ten mastnoty ako farby, takže ideálne kombinovať s krátkymi vecami :)



A ako som spomínala, že Olival má viacero výrobkov, rodičia používajú opaľováky. Majú to podelené ako my doma :) Mamina 40 a ocino 20. No čo už, nemôžeme byť všetci hnedý. Sú to klasické opaľovacie mliečka s veľmi príjemnou sladučkou vôňou. Vždy ma tieto drogérkové opaľováky prekvapia ako dobre voňajú a ja len potichu závidím s tými mojimi nudnými lekárenskými.


Hľadať sa niekedy oplatí, fakt môžete nájsť zaujímavé veci. Tak keď sa budete chcieť niekedy skryť pred teplom 101 Drogerie to istí :)

A čo vy? Tiež sa vám páči ak objavíte nejaké menej známe značky?

6 komentárov:

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne