streda 10. augusta 2016

Kusneš do mňa?



Tmavé rúže sú moja neresť. Ale nie neresť, to je škaredé slovo a vôbec sa k tomu nehodí. Inak, tmavé rúže sú moja malá zábavka na ktorú polovica ľudí pozerá, že omg, čo to má na sebe a druhá polovica, že hmm cool :) Mne to príde očividne viac cool ako divné, ale tiež to trvalo trochu zvykania. Najhoršie to je vždy na jeseň -keď s nimi začnem po lete plnom ružových, cyklámenových alebo oranžových. Toto leto som však prekonala samú seba a zamračené dni mi vyslovene našepkávali -vyber nás! Daj si nás aj teraz! 
No a volanie rúžov neodmietnete predsa :)


A tak som si vybrala zo skrine moju dokonalú sadu od Freedom s ľobozvučným názvom Vamp Collection. Ako už samotný názov hovorí, rúže sú na nakusnutie :) Sada sa skladá z 5 prekrásnych tmavých rúžov (ktoré kúpite buď v sade ak ste fajnšmeker, alebo aj osobitne), pričom na niektoré treba sekundové odhodlanie a niektoré si dáte bez minútky rozmýšľania. 


Aby som najprv ozrejmila jednu vec, či už samostatne alebo v sade, ide o extrémne lacnú záležitosť. Sada piatich rúžov stojí 7,5€ a jeden kus stojí okolo 1,8€. Rúže sú veľmi dobre pigmentované, nevysúšajú pery ale treba ich častejšie aplikovať. Ja si ich pretieram každú hodinu a asi 3x za deň si dám rúž kompletne dole a pretriem pekne nanovo. Jedlo a pitie sú ich nepriatelia, vtedy odporúčam pretrieť rovno. Ja sa s tým za tú cenu úplne stotožňujem a vôbec sa na to nehnevám.


A poďme rovno na to, ako títo krásavci vyzerajú:











Sadu alebo rúže po jednom zoženiete na http://www.freedommakeup.cz/ (pri.sk sa vám dajú ceny v eurách:)  


A čo vy a tmavé rúže? Bojíte sa ich? Páčia sa vám? Kúpili by ste si celú sadu alebo po jednom?

24 komentárov:

  1. Mne sa sada veľmi páči, ja mám doma tiež ich kolekciu, no iné odtiene. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě se líbí všechny, hnedle bych je využila. :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie dva najtmavšie by na mňa už boli asi moc, ale inak sú krásne :) Ja mám zlé skúsenosti s lacnými tmavými rúžmi - jeden som si kúpila za cca 1,5 € (iná značka) a farba mi chytá len na vrch a spodok pier (rozumej čím bližšie k otvoru úst, tým menej farby), tragédia :D je mi ho ľúto zahodiť ale nenašla som mu zatiaľ iné využitie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jeeejda, to je aká škoda:( ak je červený/ružový môžeš ho použiť ako líčka :)

      Odstrániť
  4. Môžeš odporučiť nejaký rúž, ktorý keď sa ráno po raňajkách nanesie, bude ešte na obed na perách bez toho aby som ho musela v priebehu dopoludnia upravovať? Nájsť taký rúž je u mňa nikdy nekončiaci príbeh.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za mňa sú také Pupa rúže. Ak raňajkujem o 9 a obedujem o 11.30 Pupa rúž to zvládne bez potreby ďalšieho nánosu. Ale musia to byť tieto IM http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/bolestne.html v tych tucnych obaloch :)

      Odstrániť
  5. tie sú krásne, na tmavé rúže mám tiež slabosť, len to chce vhodnú chvíľu, niekedy sa naň človek proste necíti. ale tiež mám taký tmavofialový od Rimmelu a je skvelý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzerajú veľmi zaujímavo priam vabivo :) len ten druhý fialový sa mi k tebe nejako nehodí, ale ostatné štyri vyzerajú na tebe perfektne :)
    Už som o tejto značke dost počula, ale skôr ako ruže má lákajú ich rozjasňovače :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten je hlavne skôr taký jesenný :) ale už som vám to chcela nafotiť celé :) A rozjasňovače sú úžasné, mám doma jeden a spokojnosť veľká :)

      Odstrániť
  7. Presne taký odtieň ako je Dark Paradise hľadám už veľmi dlho. Ale všetky odtiene sú krásne, takéto tmavé ja môžem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. milujem!!! tmavé rúže :) dokonca mám takú úchylku, že ak má niekto takýto tmavý rúž a rozpráva, tak len pozerám na tie pery ako to super vyzerá :D neviem, proste sa mi to veľmi páči :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak určite nie si jediná s tou úchylkou :) cítim tie pohľady keď hovorím a mám nejaký na sebe :)

      Odstrániť
    2. :D haha,fakt? a ty nemáš takú úchylku? :D

      Odstrániť
    3. inak asi aj hej len mam malo takých ludi v okoli tak si to neuvedomujem :)

      Odstrániť
  9. Píšeš, že rúže treba po jedle a pití naniesť nanovo.. znamená to teda, že ich "zješ" spolu s jedlom? Tak dobrú chuť, také rúže by som určite nechcela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tažko povedat kam tie ruže ide, ale mozem ti zaručiť ze sa z nich nepribera ;)

      Odstrániť
    2. to čo je za hlúposť? však každý rúž sa počas dňa buď otrie o pohár,keď pijeme, alebo spolu s jedlom sa nám stratí, tým že proste jeme :D robia sa aj nejaké štatistiky koľko rúžu zjeme za celý život..a nikto to nerobí naschvál, že by si odhryzol, ale proste sa to prirodzene zotre z pier...ale ako vraví Bianca, nepriberá sa z nich :D

      Odstrániť
  10. Milá Veronika, vôbec to nie je hlúposť. Nejde tu o priberanie, ale o to, že takáto dlhodobá "konzumácia" chemicky vyrobeného produktu, aj keď len v minimálnom množstve, pre telo asi nie je prospešná. Ver mi alebo nie, ale ja práve z tohto dôvodu rúže vôbec nepoužívam, ale len obyčajné balzamy, je to predsa len menšie "zlo".

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale bohužiaľ zješ aj obyčajný balzam je jedno ci je to ruz, lesk alebo balzam na pery vsetko sa vstrebe alebo zje:/ ak používaš super duper nadupané prírodne a bio veci potom to moze byt menšie zlo ale to ze je to obyčajný balzam este nic nezaručuje ;)
      Každopádne snad nam to ani jednej neublíži a budeme žiť dlho, zdravo, šťastne a plne lásky ;)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne