nedeľa 28. augusta 2016

Vikingský balzam


Viete čo je super? Keď sa vám doma (alebo hocikde inde) niečo prihodí a vy si môžete povedať - na to niečo mám! Nakoľko som polohypochonder mám pocit, že to môžem povedať na skoro všetko, ale najnovšie sa moja zbierka rozšírila o jednu pomerne známo/neznámu vec. Dôvod prečo známo/neznámu je, že kým v zahraničí je Balzam Vikingov vec, ktorú majú ľudia doma ako my Oriflame hojivý zázrak u nás to podľa mňa nepozná dokopy nikto.


 Balzam Vikingov je vecička, ktorú sa oplatí mať doma preto pomôže skoro so všetkým. Je to 100% prírodná masť, ktorá obsahuje zmes islandských byliniek (odkiaľ pcohádza), mandľový olej, včelí vosk a zmes byliniek, ktoré majú antimykotické a dezinfekčné vlastnosti. No a vďaka tomuto všetkému je nesmierne všestranná a pomôže na veci ako:
  • jazvy
  • zosušenú pokožku (lakte, päty)
  • popáleniny
  • akné
  • vriedky
  • kusnutia od hmyzu
  • a všetko ostatné, čo sa vám objavilo a neviete čo na to 
Nechcem teraz uraziť tento prírodný zázrak, ale tak ako by vám (možno) babka pred 10 rokmi na všetko odporučila bravčovú masť/ alebo mestská babka Indulonu toto je proste islandský prírodný pomocník, ktorý pomôže s kadečím.


Ja som ju skúšala na štípance (úžasne zabrala a mám pocit, že vôňa odplašila ostatných), vriedok, odtretú nohu od topánok (do 2 dni bola fit). Rozmýšľam, či to skúsiť na manželov ekzém, keďže sme sa stále nikde nepohli, ale to asi ešte uvidíme. Inak, čo je celkom zaujímavé je, že mastička krásne vonia. Je to jemne sladká a hlavne citrusová vôňa. Trošku mi pripomína Weleda výrobky, čo je logické, keďže Purity Herbs ako aj Weleda sú prírodné značky. Krém má mastnú konzistenciu, takže sa ľahko nanáša kdekoľvek potrebujete. 

Ak hľadáte prírodného pomocníka na všakovaké boliestky vyskúšajte :) Na stránke https://www.krasnakazdyden.cz/ stojí okolo 16€ a má objem 60ml.

A čo vy? Ako riešite odreniny alebo kusance od komárov? Tiež ste pre nich ľahký terč ako ja? Máte nejakého domáceho pomocníka?

2 komentáre:

  1. Moc hezká recenze! :-)
    Od stejné značky Purity Herbs mám doma všestranně nápomocný roll-onek (taky bylinkový, s alkoholem) a je boží! Momentálně ho zbývá už jen troška, ale počítám, že ho pořídíme znovu! Je na všechno. Na štípance, na boláky, na akné, na odřeniny (i když to bolí jako prase :-D Všechno hojí extra rychle.
    A jestli je Viking balzámek cosi podobného, jen to citrusově voní a neštípe... Tak to asi potřebuju! :-)
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mna láka inak ten roll on a príznam sa ze som sa rozhodovala presne medzi ním a týmto :) tak aspon viem po čom siahnuť nabudúce /)

      Odstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne