piatok 12. augusta 2016

Wooooooooooow Nivea odličovač


Škoda, že Nivea nemá parfém. Fakt vážne by som si ho s radosťou kúpila. A podľa mňa nie som jediná, minimálne podľa dovoleniek v nemeckých hoteloch súdim, že by bola o takýto produkt trhačka. Kým teda ten parfém nevymyslia musím vám napísať o niečom, čo už vymysleli a stojí to neskutočne za to. Neviem, či ste si v drogériách všimli, ale Nivea má odličovacie mlieka a krémy. Týmto objavom sa pre mňa otvorila úplne nová dimenzia a ak budete čítať ďalej a máte radi odličovacie mlieka otvorí sa aj vám.

V prvom rade treba povedať, že nájdete dve verzie - odličovacie mlieko a odličovací krém. Ja by som povedala, že jedna verzia je pre tých, čo používajú vatové tampóniky a druhá verzia je pre tých, čo používajú uteráčiky. 


Začnem tým ,,mojím" a teda odličujúcim krémom. Priznám sa, že krém sa mi páči viac aj po vizuálnej stránke. 150 ml tuba v tmavomodrej farbe je podľa mňa pekná aj na poličke a to ešte ani neviete o obsahu. V prvom rade ten krém vonia! Och! Ako keby ste sa odličovali klasickou modrou Niveou. Je to neskutočne príjemná jemná, čistá pudrová vôňa, ktorej sa absolútne neviem nabažiť. Krém má úžasnú hustú konzistenciu a keď sa odličujete máte pocit, že si dávate masku. Keď som sa odličovala prvýkrát nevedela som rozlúštiť či je krém na oči alebo nie - ale keďže sa to nikde nepísali a bol oftamologicky testovaný povedala som si, že skúsim. A urobila som dobre! Krém krásne odličuje oči, tvár, krk - a pokožka je po ňom úžasne hebká a premastená. Vôbec by ste sa ani nepotrebovali krémovať, je to pocit jemnučkej hydratovanej pokožky. Škoda, že som ho so sebou nemala na dovolenke, na pokožku vyštípanú Slnkom by bol ako balzam.


Ozaj, aby som nezabudla - krém nanesiem do rúk (ako masku) a masírujem ním nalíčenú pokožku, ktorú pomalými pohybmi odlíčim. Začnem tvárou a potom sa presuniem na oči, kde jemnučko masírujem mihalnice. Nakoniec zoberiem navlhčený uterák a zotriem. Ta dá!


Ak preferujete vatové tampóniky bude sa vám viac páčiť čistiace pleťové mlieko. Mlieko je redšie ako krém, tým pádom je pohodlné dať ho na tampónik. Ja som si už zvykla dávať aj omnoho redšie mlieka len do rúk a odličovať sa len masážou, čiže pre mňa je to easy peasy, ale verím, že niekomu by to nemuselo sedieť. Preto len mliečko kvapnete na tampónik - dvoma očistíte pleť a dvoma oči. Tampónikmi sa podľa mňa neoplatí šetriť, je to vaša pokožka oplatí sa na ňu minúť produkt aj tampóniky :)
Mlieko vonia rovnako skvostne ako krém a je rovnako jemné. Oči ani tvár neštípe, jediné čo urobí je precízna odličovacia práca.

No čo vám poviem, za mňa proste úžasné objavy a dúfam, že som trochu toho nadšenia preniesla aj na vás. Čo ma teší najviac je to, že krémiky/mlieka neštípu v očiach a tým pádom potrebujem na poličke o jeden produkt menej (a pri mojej zapratanosti to poteší - hlavne manžela :)

A čo vy? Aj vám tak vonia Nivea? Skúšali ste uterákovú metódu? Vyhovuje vám? 


18 komentárov:

  1. Krém umývam vodou, a je to super. A inak parfum už Nivea má, no nie u nás, myslím že v Nemecku alebo Rakúsku už je. Niekde som to čítala. :D

    Pozývam ťa na giveaway:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/08/back-to-school-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já na odličovací mléka vůbec nejsem, něčím mi vadí :D Ale ten krém vypadá hodně dobře :)

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O týchto novinkách som ešte nepočula. Niveu mám však veľmi rada, tak im dám možno aj šancu!

    http://nicolland.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. už som čítala chválu na tieto dva krasavce tak ak pomíňam to čo mám určite si kúpim tieto a na zimu sa mi čistiaci krem zide lebo ked mam niečo čo pleť vysušuje je to hruza

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super objevy! juknu na ně a vyzkouším! hebkou pokožku mám totiž nejraději BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Niveu má asi každý rád. U mňa doma je každý druhý produkt práve od tejto značky. Je fakt výborná. Tieto výrobky som ešte nemala a uterákovú metódu som ešte neskúšala. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tieto produkty som ešte neskúšala, ale mala som tie odličovacie obrúsky, čo bola čistá hrôza pre moju pleť, takže sa už aj bojím ísť do niečoho z tejto rady...
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vazne? Mna strasne lákajú tak teraz si mi dala chrobáka do hlavy ;/

      Odstrániť
  8. Odličovací mléka nemám ráda, přijdu si pak hrozně "mastná" a "špinavá" :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak mne to kedysi tiez tak prišlo ale potom sa nieco vo mne zmenilo a odvtedy ich zbožňujem :)

      Odstrániť
  9. Nivea parfem ma, presnejsie toaletnu vodu, u nas sa ale kupit neda, najblizsie v Rakusku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hainburg je hned tu za rohom idem loviť rovno budúci tyzden ;)

      Odstrániť
    2. UUU, ak tú toaletnú vodu ulovíš, prosím, daj vedieť, to by som aj ja brala! :) nejaká recenzia poteší. Btw, Nivea nemá micelárku? :O

      Odstrániť
  10. s těmito mléky zkušenost mám maximálně z práce a to takovou, že jsem rovnala do regálu, dost často jsem přemýšlela jaké můžou být:) Jinak Niveu mám celkem ráda, používám od ni hlavně různé krémy a pokud bude někdy parfém, rozhodně na něj budu zvědavá:)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne