štvrtok 15. septembra 2016

Freeman Avokádová maska


Ak som nečítala aspoň 10x pozitívne recenzie na Freeman masky, tak ani raz. Ja som od nich mala hádam všetko okrem pleťovky a keď som minule videla na internete, že predávajú aj jednorázové masky, ktoré stoja čosi cez euro povedala som si, že teraz prišiel ten správny čas. Výber bol fakt veľký ale mňa najviac zaujala Freeman Feeling Beautiful kaolínová maska s avokádom. Maska je určenýá pre normálnu a zmiešanú pleť a jej hlavnou úlohou je pokožku prečistiť. 


Objem masky je 15 ml a ak máte jednorázové balenie ideálne je, ak máte po ruke niekoho s kým si môžete masku rozdeliť. Jedno balenie je totiž brutálne veľké a bola by škoda vyhodiť ho. Maska má peknú zelenú farbu aj keď škoda, že nie až takú besnú ako je obal. Prekvapila ma pomerne hutná konzistencia, čo mi pripomínalo masky, ktoré zvyčajne používajú kozmetičky v salónoch. Nanesiete ju dobre či už rukami, alebo štetcom - je to na vás, čo vám sedí viac. Spočiatku má maska príjemnú, čistú vôňu no počas toho, ako maska pôsobí a zasychá mi pripomínala maslo. Dokážem si predstaviť aj príjemnejšie vône, ale 5 minút sa dá vydržať. 
Po 10 - 15 minútach maska zaschne a treba ju umyť. Ja si masky umývam buď hubkou alebo vatovým tampónikom, potom to ide omnoho pohodlnejšie a ľahšie. Po umytí môžete mať jemne červenú alebo napnutú pokožku - odporúčam nakrémovať hydratačným krémom a po pár minútach je pnutie ako aj červená pokožka preč.




Čo je na celej maske najlepšie je výsledok. Pokožka je viditeľnejšie čistejšia, omnoho omnoho jemnejšia a krajšia na pohľad. Priznám sa, že som zďaleka nemala také očakávania, aký bol výsledok. Maska zredukovala čierne bodky, vysušila vyrážky, ktoré sa ešte len robili a to vyhladenie ma sprevádzalo ešte dva dni. 
Kľudne by som išla aj do veľkého balenie, pretože malé sa osvedčilo viac ako dobre. Ja sa chystám otestovať ešte niekoľko tých malých balení takže vás budem priebežne informovať.

Ktoré odporúčate vyskúšať ako ďalšie? Mali ste doma Freeman masku? Tiež ste videli výsledky alebo ani nie? Používate tieto malé balenie len vy alebo sa o ne delíte?

23 komentárov:

  1. Tyhle masky od Freeman mám moc ráda. Já jsem myslím měla okurkovou, ale avokádovou určitě taky vyzkouším! v balení je hodně produktu, to je pravda. Teď jsem si oblíbila takové ty plátýnkové s teatree olejem, jsou opravdvu superhydratační :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám doma dve plné balenia ( avokado a druhá je fialová s ovocím) a zakaždým som schytala alergickú reakciu.. Možno ešte dám jednu šancu, ale za mňa nie :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vazne? Tak to radsej niekomu daruj skoda dráždiť pokožku :/

      Odstrániť
  3. Tuhle masku mám taky, ale v tom velkém balení a jsem s ním maximálně spokojená :) Celkově mám masky od Freemana moc ráda :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem nyní dopotřebovala celou tubu té masky, byla fakt super. :))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám tuhle masku velice ráda. Celkově Freeman je mi moc sympatický s maskami na pleť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne :) aj ked som mala vlastne len tuto som nadšená a idem skúšať ďalej :)

      Odstrániť
  6. Má krásnu farbu :D
    Ja som niekde vyhrala masku tejto značky, ale ešte som sa k nej nedopracovala. Zháňala som aj iné druhy v drógérii, ale bezúspešne :/
    Tiež som na nich čítala len pozitívne recenzie, takže už sa teším, keď sa budem skrášľovať :)
    World of Nicol | Back to school giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja ju pouzivam uz dobre dva roky a maximalna spokojnost. Kupujem si velke balenie. Skus dakedy od nich aj telove mlieko, s tym kokosovym sme kamosi:).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kokosové telové mlieko? To uz len znie úžasne :) dakujem za tip!

      Odstrániť
  8. Vyzerá veľmi zaujímavo a lákavo :) kde si si ju/ich kúpila?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Objavila som ich v tescu na kamennom za 3,49 velke v akcii :) kúpila tu s čiernym uhlím tak som zvedavá :)

      Odstrániť
  9. Mala som tú modrú "šmolkovú" a citrónovú, ale nejaké extra účinky som neregistrovala :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ta smolkova je na mojom wishliste ale ked hovoríš ze nic moc tak asi radsej nejakú inú :)

      Odstrániť
  10. Také jsem na masky od Freemana četla jen dobré recenze :) Nakonec jsme si se ségrou pořídily velké balení a to konkrétně s uhlím a černým cukrem :) Právě proto, že obsahuje cukr je to peeling i maska dohromady. Cukr se totiž během těch 5 minut rozpustí a je to prostě normální maska :) Účinky jsou skvělé, používám ji už asi měsíc, mám mnohem méně černých teček a pleť je neskutečně jemná :) Takže tu opravdu doporučuji :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No presne nieco takéto som chcela vidieť :) tak ked bude jednoznačne vyskúšam tuto :) dakujem!

      Odstrániť
  11. Masky od Freemana mám moc ráda! Mám okurkovou a tu modrou :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť

Tu nájdeš, čo hľadáš

Dermacol Avon Nivea Loreal moje videá youtube Bioderma Ziaja Make-up revolution Dove Toto urcite nekupujte :) Nobilis Tilia Balea Rimmel Weleda DM NYX Jo Malone MaxFactor Bourjois Kallos Bielenda Essence Gosh Himalaya Soaphoria Astor Empties Maybelline TianDe Logona Schwarzkopf Lancome Macadamia Hair Mylo Oriflame Alverde Clinique Doliva Garnier Medik8 Boemi Natura Siberica Rexona Dolce&Gabbana Freeman La Roche Posay Matrix Real Techniques Rituals Versace Catrice Frais Monde Freedom make-up Sally Hansen Chloe Colgate Colour Caramel Gabriella Salvete Pupa Revlon Sante 100% Pure Burberry CHI Dulcia Manufaktura Sleek Toni&Guy Yellow Rose w7 Beyoncé Bvlgari Calvin Klein Dior EOS Elizabeth Arden Labello Miss Sporty Nuxe Sephora Sparitual The Balm Vichy Vipera Yves Rocher Armani Bottega Venetta Britney Spears Eisenberg Gucci Guerlain Ladybox Missha Mixa Palmolive Ryor Tangle Teezer Biotoscana Cartier Clarins Dr.Belter H&M Kardashian beauty Lacalut Lush Marc Jacobs Navia Philips Playboy Saloos Victorias Secret giveaway Allga San Batiste Biosilk Bolsius Aromatic Chanel Cremorlab Demeter FA Fyto Gentle Day Gigalash Gliss Kur Got2Be Hugo Boss Kawar La Prairie Lambre LeChaton Mememe Meteo Logic Nanogen Neutrogena Pantene Prada Rose of Bulgaria Syoss Tepe Tigi Wella sesderma Alterna Beckham Body Basics Cellu Blue Cien Crabtree Diptyque Dr.Hauschka Dzintars Ebelin Escada Eveline Figs&Rouge Hempz Inglot Jelly Pong Pong Jordana Karin Herzog Lacoste Lanvin Library of fragrances MAC MTV Mexx Niche Oilatum Palette Purity Herbs Rowenta Subrina Swiss O Par TAG Valentino Vincentka Zoviconceal sensodyne